Helemaal goed en goede vaardigheid

Snel geholpen

In het weekend problemen met de auto Zondag weggebracht en dinsdag al geregeld

Uitstekende service.

Duidelijke antwoorden omtrent vraagstellingen.

Die kun je wel om een boodschap sturen!

Het team van Van Loon Carservice ging voor mij op zoek naar een jonge occasion. Daarbij gingen ze niet over één nacht ijs. De eerste kanshebber werd afgekeurd omdat hij niet schadevrij bleek te zijn. De tweede kwam wel door de keuring en nu rijd ik in een prachtige Octavia. Goed werk mannen en nog bedankt voor de bloemen!

Fijn geholpen en vlug

Vlug geholpen en goede raad

betrokken, klantvriendelijk, je voelt je thuis.

Zie boven.

Auto is keurig gerepareerd volgens de afspraken die we van te voren hebben gemaakt. Geen verrassingen achteraf dus. Personeel is daarnaast erg vriendelijk.

perfect

IK werd zoals al jaren heel goed geholpen gewoon doorgaan zo

Afspraken nakomen.

prima garagebedrijf

Nog nooit na een onderhoudsbeurt problemen gahad.

Meedenkend en zeer fijne service

Kwam om een afspraak te maken voor wintercheck en t vervangen van een lampje. Verlichting werd direct gerepareerd en omdat ik er toch was, werd de wintercheck ook maar gelijk uitgevoerd. Heel fijn!

Onderhoud prima.

Onderhoud prima. Maar vage prijsstelling, want was de APK nu gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt of niet.

Goed/ netjes behandeld. Je wordt gebeld over de prijs en wanneer je auto klaar is. Bij halen wordt uitgelegd wat ze gedaan hebben.

Snelle APK keuring en bandenreparatie

Ik heb mijn auto voor een APK naar Van Loon gebracht en deze is soepel verlopen, leenfiets meegekregen, balie medewerker hield ruim afstand en bij entree kon ik mijn handen ontsmetten.

altijd service naar wens

alleen jammer dat we een dag langer moesten wachten omdat de verkeerde onderdelen waren geleverd.

Hier is je auto in goede handen

Uitstekend autobedrijf, erg klantvriendelijk en voert onderhoudsbeurten prima uit tegen een goede prijs.

Prima service en ervaring. Altijd op de hoogte gehouden van wat er speelt.

prettige communicatie, goede service

vooraf en tijdens de APK-keuring en reparaties prettige communicatie. goede service

Vakwerk en verzorgd

Ze weten waar ze over praten en je wordt altijd keurig netjes behandeld.

Geweldig!

Snelle service, Goed op de hoogte gehouden Perfect contact.

Snel en vriendelijk

Goede service, apk. Leenfiets mee, vriendelijk personeel

Zoals gewoonlijk: uitstekend

Uitstekend, alles zoals afgesproken

Klantvriendelijk

Goede service Gratis leenauto mee Wij vinden het super

TOP!

Stond met lege accu en zijn gekomen om mij te helpen. vervolgens hebben ze ook nog als service mijn sleutel gemaakt, waarvoor dank Lennart!

Prima bedrijf. Ik kom er er 15 jaar.

HEEL KLANTVRIENDELIJK EN SNEL WERKEND. NOOIT EEN ROBLEEM MEE GEHAD.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda