Snel en adequaat

Goed en vriendelijk geholpen!

Eerste keer maar ga zeker terug

Top bedrijf in alle opzichten

Laat door van Loon al enkele jaren mijn auto onderhouden en ben daar al meer dan tevreden over. Onlangs een foute auto gekocht bij een fout bedrijf en op een buitengewone manier door van Loon ondersteund de koop ongedaan te maken. Nu bij van Loon een prachtige Hyundai I10 gekocht. Auto werd werkelijk fantastisch geleverd, als nieuw ! Als je een betrouwbare en professionele garage zoekt die eerlijke prijzen hanteert, zit je hier helemaal goed.

Je auto of bus in daar in goede handen

Het zijn mensen die hun vak verstaan.

alles volgens afspraak en snel

Ik had afspraak gemaakt en precies op tijd geholpen en alles verliep volgens plan

Communicatie en uitgevoerd werk uitstekend. Concrete en correcte adviezen. Ga er de volgende keer zeker weer naar toe.

Ze zijn alle aardig en behulpzaam.

Kocht auto daar, met inruil. Alles ging goed. Blijft voortaan mijn garage.

In een woord perfect

Goede service helpen herinneringen als je vergeet te bellen voor afspraak.

Klantvriendelijk, meedenkend en transparant!

Van Loon is een prettige en betrouwbare garage om je auto in onderhoud te hebben.

Snel en flexibel

Mijn ervaring is dat er snel en flexibel geweerktv wordt en men denkt je mee.

Ten alle tijde prima service

Klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Gewoon goede service en vakkundig onderhoud.

Auto gebracht voor APK en klein onderhoud.

Vakkundig en snel vervangen van een accu.

Startproblemen, met startkabel motor gestart, naar garage gereden. Werd direct geholpen, accu vervangen en 20 minuten later was ik weer mobiel. Prima.

Heek goed

Komen keurig hun afspraken na.

meedenken en prima service

Goede service/prijs.

Alles word in overleg gedaan, wel zo prettig en transparant. Geeft weergave van een eerlijk autobedrijf .

Zeer goed en klantvriendelijk.en hygiënische werken.

Zeer klantvriendelijk. Goed werk en covid proef. En een fijne leen fiets

Goed en vakkunidg geholpen.

Goed en vakkunidg geholpen. Bij gebreken wordt er altijd eerst overlegd, voordat er een reparatie wordt uitgevoerd. Handig: wachtservice of leenfiets of leenauto.

zeer prettig en deskundig

lekkere koffie

Geweldige garage

Mijn zoon word altijd keurig geholpen, als hij aan het werk is word ik gebeld als er iets is en ze weten gelijk war het kost.

Super goed en prettig geholpen

Vooraf kosten indicatie beurt en apk. Top!

Prima garage!

Prettige medewerkers. Goede communicatie over wat er gaat/ moet gebeuren. Goed bereikbaar... Ik blijf klant!

zeer goed

super vriendelijk,gratis leenauto,rep goed uitgevoerd,kosten waren volgens afspraak

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda