Top bedrijf

Verstand van zaken betrouwbaar en betaalbaar en goeie service.

Heel klantgericht, deskundig. We worden al jaren een prima bediend.

prima service!

Het is fijn als men je kent als klant, naam, type auto etc.. Uitstekende service voor leenauto etc.. Ook bellen voordat dure reparaties worden gedaan is prettig..

Reparatie na tevreden uitgevoerd, prima service .

fijne service

Gewoon prettig zaken doen.

Transparant en no-nonsense

Ben al jaren tevreden klant, ze hebben Goede en betrouwbare service, Klantvriendelijk en snel met reparaties.

Heel goed, professioneel en klant gericht

Meer dan plezierig

Top service. Mijn winterbanden supersnel erop gezet, zodat ik veilig naar mijn werk kon.

Prima service en aardige mensen !

Goed .

In één woord: heel goede service

De klant en zijn/haar auto staat hier op nr 1

Zoals altijd dik tevreden

APK en een beurt laten doen. Ze overleggen keurig wat je wel en niet wil (laten) doen. Kan altijd om advies vragen, ze nemen de tijd. Ze nemen dat ook serieus. Auto kwam gewassen weer terug, heel fijn!!

Wij komen al jaren En personeel vriendelijk

vriendelijk,klantgericht, prima geholpen

Nieuwe ruitenwissers.Geduldig uitgezocht welke de beste voor mijn auto zijn. Gratis gemonteerd binnen no time. Goede prijs.

Als altijd geweldige service

uitstekend

goede service en vakwerk.

Altijd goed en vriendelijk

Kom er al jaren voor het onderhoud/apk Gewoon goed!! En als je onveŕwacht met problemen komt kan er altijd wat geregeld worden zodat je snel weer je eigen auto terug hebt.

Goeie service

Goeie service en overleg met de klant

Transparant bedrijf .

Dit is een garage waar je als leek gerust je auto kan achterlaten...geen vreemde actie.s die je onnodig veel geld kosten zoals bij de meeste garages, eerlijk en vakkundig zijn de juiste benamingen.

Superservice !

Heldere uitleg over alle kosten, alles netjes uitgevoerd, ik kreeg zelfs een koffie to go aangeboden én aan het einde bleek de auto gratis door de carwash te zijn gehaald en uitgezogen.

zeer tevreden

Heel fijn geholpen: koffie tijdens het wachten thuisgebracht en weer opgehaald hele goede service hartelijk bedankt

Beste garage in Gouda

Super leuk bedrijf, duidelijke afspraken over kosten, professioneel en vriendelijk personeel. Voor iedereen die een fijne garage zoekt een echte aanrader!!!

Goede ervaring

goed en snel geholpen

betrokken

men luister naar de vraagstelling en neemt adequaat een beslissing die leid tot oplossing van een probleem

Prima service, klantgericht en klantvriendelijk!

Prima service, goede en transparante informatie en goed advies omtrent wat er aan onderhoud moet gebeuren.

Nieuwe Gouwe O.Z. 9 9

2801 SB Gouda

182532000

Over Van Loon Carservice

Alles onder één dak bij Van Loon Carservice Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service