Betrouwbaar en meedenkend

Zoals gewoonlijk waren de heren zeer professioneel en vriendelijk.

Prima!

Denken heel goed mee met klant. Goede adviezen.

Ik rij en tank en het onderhoud van onze auto laat ik in vol vertrouwen over aan garage van Loon

Het onderhoud aan onze auto laat in vol vertrouwen over aan garage van Loon. Ik wil met de auto veilig van A naar B, garage zorgt daarvoor. Wanneer er iets is word ik snel gebeld om in overleg dingen te repareren wat nodig is.

prima service, prima communicatie

goede communicatie vooraf, tijdens en na de kleine beurt en APK van mijn auto. Duidelijke uitleg van de gebreken en adviezen. Inspraak in de reparaties.

prima geholpen

goede garage met vriendelijk personeel

Al jaren worden we goed geholpen en altijd is er overleg wat er moet gebeuren aan de auto. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Vrijblijvende zoekopdracht omgezet klantvriendelijke levering !

Persoonlijke aandacht en regelmatig contact voor een zoekopdracht omgezet in de recente aflevering van een ander type Skoda, maar precies met alle gewenste specificaties. De klant staat duidelijk centraal. Nu vooral ook genieten van de eerste KM’s. Binnenkort zeker even langs om eerste ervaringen te delen onder genot van een vers gezet “bakkie”.

prettig

duidelijk in afspraken en communicatie met goed advies voor wenselijk dan wel noodzakelijk onderhoud/reparatie

Zoals altijd: prima!

Zeer klant vriendelijke goede service

Kreeg melding motorstoring. Per direct keurig geholpen en snel weer met een gerepareerde auto op pad. Zelfs zonder afspraak top

Helemaal TOP!

Staan altijd voor je klaar en even vriendelijk!!!

Heeeëele maal goed!!!!

Auto gehaald en gebracht geweldige service.

Keurig geholpen, auto volgens afspraak / kosten gerepareerd

Vriendelijke ontvangst , receptionist geeft goed advies/ denk mee mbt onderhoud /reparatie, fijn dat ik een vervangende auto kon huren

Tijdige info over te verrichte werkzaamheden. Leenfiets beschikbaar. Er werd gebeld toen auto klaar was. Auto werd gewassen en gestofzuigd weer afgeleverd.

Vlotte en correcte service

APK en reguliere beurt, wisselen winterbanden

Zeer tevreden!

Wegens pech kwam ik bij Van Loon terecht. Ik heb toen meteen ook maar beurt en bandenwissel laten doen. En keuring, waarbij diverse reparaties nodig bleken. Goede uitleg gehad. Kosten netjes teruggekoppeld. Alles in de dagen erna uitgevoerd, terwijl ik een vervangende auto had. Helemaal top gegaan! Slechts klein onbelangrijk dingetje vergeten; dat komt volgende keer. Dit is mijn nieuwe garage!

Denkt mee

Reparaties zijn onoverkomelijk.Hoe kun je de reparatie zo gunstig mogelijk uitvoeren

Altijd keurig overleg, goede service

Uitstekende service

Auto voor APK en kleine beurt gebracht. Werd al snel gebeld dat APK akkoord was en dat beurt ook geen verassingen zou opleveren. Geheel conform afspraak uitgevoerd en wat aanbevelingen voor over aantal maanden. Top!

Goed geholpen en goede service

Goed geholpen en goede service

Hartelijk, attent en met veel service

zeer tevreden

er behulpzaam

Verassend

Je voelt je welkom ook als vrouw. Fijne mensen met passie voor het vak. Geen verassingen, lekkere koffie en een normale rekening.

Uitstekend!

Klantvriendelijk