Vriendelijk personeel. Keurig van tevoren ingelicht over de kosten. Top gasten.

Zoals gewoonlijk... perfect

De heren gaan pas de onderdleen vervangen die nodig zijn na telefonisch contact om goedkeuring te vragen aan de eigenaar

vlot en duidelijk

prettige haal en breng service

Prima plek voor je auto

Word prima geholpen.Communiceren goed! En ook nog gezellig!

Gewoon goed!!

Doen wat ze moeten doen en bellen keurig van te voren over kosten etc, prima service en aardige gasten!

correcte, snelle maar ook deskundige afwikkeling!

Na jarenlange ervaring bij top garage De Winter nu overgeschreven naar een nieuwe topper!!

Goede service!

Fijn bedrijf, vriendelijke mensen. Auto weg gebracht voor apk en vrij snel een telefoontje wat er moest gebeuren. Goede adviezen en uitleg en auto was op mijn verzoek ook eerder dan verwacht klaar. Enige minpuntje is dat het vrij prijzig is maar auto rijden is nou eenmaal niet goedkoop

Super vriendelijk, behulpzaam en vakkundig!

Snelle afhandeling van het probleem met de auto. Geen gedoe met afspraken.

Betrouwbaar

Goede communicatie en afspraken. Komen met alternatieven en zijn eerlijk.

Schadeherstel prima geregeld.

Ben heel goed geholpen en alles werd keurig geregeld,. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leenauto was beschikbaar. Top!

Kwam voor winterbanden wisselen En kocht een auto haha

Zeer goed!

klantgerichtheid, mee denken en deskundig.

Altijd meedenkend met de klant. Geeft vertrouwen.

Denken met je mee. Eerlijke communicatie, normale prijzen.

Vriendelijke, gezellige en goede service!

Goed geholpen en vriendelijk ontvangen.

super

zeer klantvriendelijk en deskundig

Goede service en betrouwbaar bedrijf

Een dik tevreden klant

Altijd een oplossing voor een probleem. Altijd staat de koffie klaar. Bedankt

Vriendelijk Vakmanschap

- goede afspraken - deskundige adviezen - garantie voor veilig rijden

super

betrouwbaar en aardig personeel

Top Service!

De medewerkers bij van Loon zijn professioneel en denken goed mee met de klant!

Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak afgehandeld.

Top, als altijd

De duidelijke communicatie is heel prettig. De auto komt weer keurig uit de garage.

Apk en kleine beurt laten doen

Ik heb een duidelijke omschrijving gekregen wat er moest gebeuren en wat wel geadviseerd werd, maar niet strict noodzakelijk. Vriendelijke en behulpzame mensen. Ik kom hier al 4 jaar en altijd tevreden geweest. Vrijwel altijd tijd om even iets tussendoor na te kijken, een klein klusje te doen en als ik de auto weer nodig heb, zorgen ze gewoon dat hij voor die tijd klaar is, zonder moeilijk te doen.

Ben zeer te spreken over Van Loon Carservice

De klantvriendelijkheid en de service van Van Loon vind ik zeer goed.

Goed geholpen

Duidelijk en eerlijk over kosten

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda