persoonlijk contact en duidelijke afspraken

Na mijn aankoop van een fraaie gebruikte Superb in 2021, nu net de onderhoudsbeurt / APK uitgevoerd. De auto bevalt goed en de service en eerlijke adviezen van de crew van Van Loon zijn prima.

Mijn dochter heeft de auto ter reparatie aangeboden. Dankzij de nieuwe accu werkt alles perfect.

Ik ben zeer tevreden over van Loon Carservice

Hoewel ik de bezitter ben van een Renault Scenic, geef ik de voorkeur aan van Loon Carservice voor service, reparaties en onderhoud. Het personeel vind ik uitermate vriendelijk.

Snelle service, zeer vriendelijk

Ik heb s’ochtends gebeld omdat mijn airco stuk was en mocht gelijk komen, ondanks de drukte, zeer vriendelijk geholpen, en alles word in overleg gedaan. Ik weet wel waar ik voortaan mijn auto breng

Kundige, vriendelijke meedenkende medewerkers

Kwam voor beurt auto . Snel geholpen door hulpvaardige medewerkers. Deskundig advies. Auto netjes van binnen schoon gemaakt.

Vakkundig en zeer vriendelijk

Houden zich aan de afspraak en ze doen echt hun best voor je als klant. Gezellige sfeer!

Kunnen wachten op de APK keuring onder het genot van een uitstekend kopje koffie

Goede service , betrouwbaar adres.

Goede service en duidelijke uitleg

Na vele jaren van onderhoud bij garage De Winter weer een kanjer gevonden. Bij binnenkomst valt meteen op hoe schoon de receptie en werkplaats is. Na uitleg van het probleem kreeg ik een duidelijk antwoord en even later werd ik thuis gebeld met een prijsopgaaf. De volgende dag kon ik de auto, na telefonisch contact, weer keurig ophalen. Prima service en de gratis fiets of vervangende auto wordt zeer gewaardeerd.

Goede vriendelijke en eerlijke service

Ik kom hier al een aantal jaar en wordt keer op keer geholpen. Mocht een reparatie duurder uitvallen wordt er mee gedacht om tot een oplossing te komen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Top !!! Zo relaxt meteen geholpen zulke leuke heren achter de balie ik zou bijna bij jullie gaan werken maar ik ben 73 jaar dus dat gaat niet ...wel zou ik graag nog eens willen leren hoe je een band verwisseld De hartelijk groeten mevr. Ans sandkuijl gouda Ga zo door garage mensen van van loon

Vertrouwd

Prettig contact en realistische manier van onderhandelen

prima service, denkt mee met de klant

altijd vriendelijk en meedenkend. Duidelijkheid over de kosten vooraf.

Snel en klantvriendelijk

Men heeft tussendoor tijd gemaakt in de agenda zodat mijn auto toch op tijd gekeurd zou zijn. Binnen een dag had ik hem terug. Ook met duidelijke uitleg wat er nog moet gebeuren aan reperaties en hoeveel dat kost.

Zeer correct en vakkundig

Ik werd vooraf op de hoogte gesteld van de zaken die aan vervanging toe waren. Vervolgens is de reparatie volgens plan uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk en meedenkend.

Altijd goed

Vriendelijk, servicegericht, heb het gevoel dat alles eerlijk gebeurt en niet zoals andere garages, waarbij ik altijd twijfelde aan de noodzaak van sommige reparaties

Goed, transparant en betrouwbaar

Na een goede ontvangst en afspraken blijkt alles in de praktijk goed te gebeuren. Er wordt duidelijk teruggekoppeld. Prima zo, houden zo.

Keurig

Goed geholpen, prettig contact.

Betrouwbaar, vriendelijk en deskundig.

Via Autowereld.nl een auto gevonden bij van Loon. Na telefonisch gesproken te hebben met de verkoper gelijk actie ondernomen voor een proefrit. De prijs en kwaliteit van mijn Octavia was voortreffelijk, evenals de service en vriendelijkheid.

Toppers!

Top service! Mijn eigen garage had geen tijd om mijn auto te maken. Van Loon gebeld, scan uitvoerd, bleek er een cilinder stuk te zijn. Rond de lunch zou ik gebeld worden over de kosten...netjes teruggebeld, kosten zijn gecommuniceerd en de volgende dag gebeld dat ik de auto kon komen ophalen. Auto rijdt als een zonnetje! Volgende keer kom ik zeker weer!

Klantvriendelijk en alert

In een zeer goede verstandhouding maakte het mogelijk dat ik een mooie Audi heb kunnen kopen en hoop nog op een goede winterbanden set (99 % garantie daarvoor ) waar ik in november 2022 veilig mee weg kan rijden ! Aflevering met uitgebreide instructie Er werd op alle fronten (verkoop en werkplaats) een relaxte overdracht gerealiseerd!! Zet h’m voort!!

Prima ervaring

Blijf zo doorgaan.

Hele goede service en zeer vriendelijk personeel.

Heel kundig en vriendelijk personeel. Ik kan Van Loon Carservice bij iedereen van harte aanbevelen. Ik kom hier zeker terug.

zeer tevreden over de service

klantvriendelijk, behulpzaam, zeer tevreden.

heel prettig

Goede ontvangst, attent en professioneel

Gewoon top; prima !!

Meer dan uitstekend !!