Vriendelijk, betrouwbaar en adequaat

Ik ben weer super fijn geholpen, mijn auto was binnen een half uurtje gefixt.

Perfecte en Snelle service

Ondanks de drukte en weinig beschikbaar personeel is er toch snel en adequaat geholpen en is het onderdeel vervangen.

Uitstekend bedrijf

Klant vriendelijkheid bedrijf

In de watten gelegd

Altijd plezierig om bij van Loon binnen te lopen. Hartelijke mensen en persoonlijke aandacht. De werkplaats ziet er bijna uit als een showroom en je ziet dat er zorgvuldig en met plezier wordt gewerkt. Kwam binnen om de airco bij te laten vullen maar de hele auto werd nagelopen voor mijn lange vakantiereis, heel fijn die zorg en aandacht.

zoals altijd erg goed

zoals altijd erg goede service

Aardige mensen en uitstekende service !

Ik heb mijn auto al jaren naar alle tevredenheid voor onderhoud bij van Loon .

Geven duidelijk aan wat er met het voertuig is en hebben ook het oude onderdeel laten zien wat er kapot was .

TOP!!

Fijne garage met prima mensen die goed werk leveren.

Prima service eerlijke prijzen

Goede garage, netjes en goeie service. Kom uit riddekerk en heb vorig jaar mijn auto daar gekocht en nu terug voor een beurt. Bevalt goed vriendelijk personeel.

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Nog steeds tevreden sinds het starten van Van Loon Carservice.

Goede garage

Vriendelijk en vakkundig personeel en goede koffie. Ze doen wat nodig is en er worden geen overbodige extras voorgesteld, zoals bijvoorbeeld nanocoating voor je ramen zodat regendruppels eraf vallen en andere dure onzin. Prijs is prima in vergelijking met andere garages.

Zo als altijd, top!

Snelle terugkoppeling van het probleem en een dito reparatie. Echt super!

Gewoon goed

Een 10 kan het niet worden, want perfectie bestaat niet. Jullie klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en betrokkenheid zijn drie van jullie sterkste kwaliteiten. Kampioen worden is moeilijk; kampioen blijven is nog moeilijker Dus blijf alert, blijf scherp om dit zo te houden. Ga niet achterover leunen. Ps: hebben jullie voor mij een kamer te huur? Want ik kom nu bijna elke dag met wéér een mankement aan de auto …

uitstekende service

Al jaren klant bij van Loon. Altijd keurig geholpen. Ze doen precies wat er nodig is en niet meer. Dat scheelt in de financiën. Laatste keer kon ik de auto niet brengen vanwege een kleine handicap. De auto werd keurig gehaald en gebracht. Zonder meerkosten.

Top service

Altijd vriendelijk , nemen het vak serieus , en zijn eerlijk !

Correcte afhandeling en goed inzicht in de toestand van mijn auto.

De aanbevelingen van de fabrikant zijn geveld.

Goed en betrouwbaar zoals altijd

Goed en betrouwbaar zoals altijd

Bij van Loon kom ik terug

Onze vraag om uit te kijken naar een andere auto, was binnen een week omgezet naar een proefrit. Niet dat t die auto was maar wel het type! Na op nieuw een week ontvingen we een WoW-plaatje! Het werkelijk enige minpuntje was het karige bedrag voor de 'inruil' auto, terwijl die net APK goedgekeurd was en een nieuwe startmotor erin. Dat begrijpen we nóg niet helemaal. Maar zijn erg blij met de jongere aanwinst! Voor ons heel goed geschoten dus.

Vak mensen aan het werk

Ze zijn goed en klant vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig

Auto in de ochtend gebracht en leenfiets meegenomen. Aan het eind van de middag was de auto was niet alleen weer in goede conditie maar ook schoongemaakt. Service!

Goed geholpen.

In het algemeen uiterst goed!!!

Geen opmerkingen

Gewoon goed

De mensen zijn altijd vriendelijk, denken mee en geven de opties weer voor reparatie, waarbij de beslissing aan de klant is. Heel prettig!

Ik kwam zo maar aanwaaien maar werd perfect geholpen.

Deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam.

ok

altijd weer ok als ik in de garage kom.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda