Altijd goede service !!

Als er iets is met de auto, kan ik altijd langs komen en wordt gelijk geholpen waar kan.

Zo wil je het!

Duidelijke uitleg en prijsopgave vooraf. Werk op tijd uitgevoerd, APK kreeg steekproef van de RDW en ook die was goed. Goed advies over preventieve en tijdige vervanging van remmen. Zo wil je het!

Werd meteen geholpen zonder afspraak

Mijn auto is hier in onderhoud en altijd goede ervaring met onderhouds beurten

Uitmuntend!

Zeer kundig en professioneel vakmanschap en daarnaast zo fijn service en klantgericht geholpen.

Netjes geholpen, vooraf goede uitleg over de werkzaamheden en prijs

Netjes geholpen en de werkzaamheden uitgevoerd zoals op voorhand besproken ; de receptionist belde om de definitieve werkzaamheden en prijs door te geven, mijn auto kreeg een grote beurt en werd netjes schoongemaakt aan de buiten- / binnenzijde. Vervangend vervoer voor een nette prijs

Klantvriendelijk!

Eerste keer hier en prima geholpen en goede informatie.

S’morgens besteld, s’middags gratis gemonteerd!

Enthousiaste reactie op mijn Peugeot 306 cabriolet, direct moeite genomen om originele Peugeot wissers te bestellen en als kers op de taart gratis gemonteerd! Chapeau!

Goede en snelle service

Klantvriendelijk aan de telefoon. Snelle en goede oplossing van mijn probleem, zijnde lekke band in Gouda ( een mij geheel onbekende omgeving).

Helemaal toppie

Prima garage bedrijf

O.k

Goede organisatie en vakmanschap

Hulpvaardig en gastvrij

Ik kwam voor een lampje, maar werd ook direct geholpen voor een ander klusje. Lekkere bak koffie gekregen tijdens het wachten. Zeer vriendelijke receptioniste en monteur.

Plezierig, klantvriendelijk en correct.

Gedurende het verkooptraject een positieve ervaring opgedaan.

Snel, behulpzaam, meedenkend, enthousiast, transparant en altijd lekker koffie ;-)

Blij dat ik altijd terecht kan.

Correctie behandeling en goede service

Een goede uitleg voor onderhoud van de Auto

M’n auto was gestofzuigd toen ik hem ophaalde, dat is zo fijn.

Zeer prettig

Heel fijn en vakkundig geholpen.

Ik ben eerlijk geholpen

Eerlijkheid gaat bij mij boven alles en dit was zo bij van loon garage en ik hoop dat het alle tijd zo blijft. Bij aanvang van de afspraak heb ik aangegeven dat ik alleen voor de keuring kom, en alles er iets gemaakt/vervangen moet worden aan de auto dan hoor ik het wel. Na ongeveer 2 uurtjes werd ik gebeld dat auto klaar is en dat er niets aan de hand is met de auto. Dus ik was blij dat er niet onnodig aan mijn auto gesleuteld werd om zo maar geld te verdienen. Dus van loon garage blijf eerlijk want eerlijkheid duurt het langste.

Betrokken, eerlijk, snelle service

Altijd duidelijk over wat er moe gebeuren Draaien er niet omheen en geen poespas. Reparaties worden snel en kundig uitgevoerd. Geen verrassingen achteraf. Al jaren met veel plezier klant.

Prima bedrijf, ik kom hier al jaren.

Netjes, klantvriendelijk en meedenkend.

Prima geholpen, fijne servicr

Onderhoudsbeurt gehad voor auto die ik elders heb gekocht. Vooraf opgave van de werkzaamheden en de prijzen, die transparantie vind ik prettig. Auto wordt schoon opgeleverd.

Géén verdere omschrijving nodig!

voor het eerst bij deze garage auto voor onderhoud gebracht. Goede ervaring; duidelijke uitleg over de reparaties. Prettig is om online afspraak te maken.

Vriendelijk en correct

Zeer klantvriendelijk. Houden je op de hoogte van de te maken kosten. Haal en brengservice. Komen hun afspraken na. Ontvangstruimte is spic en span! Ook goede koffie.

Goede ervaring. Duidelijkheid over wat er gebeurt en gebeuren moet.

Zie hierboven

Ridder van Catsweg 681