Fantastisch verder geholpen!

Nu hoorde ik enkele bij geluiden. Ook monteurs hier goed geluisterd en uiteindelijk gevonden : net te weinig olie! Op tijd erbij, olie verversen en olie filter vernieuwd. Kon dezelfde dag, zonder bij geluiden verder rijden.

Duidelijk en snel. Denken mee!

Good service & APK

Good communication and service, clear and job well donw.

uitstekend,zeer klantvriendelijk

zie bovenstaande

Altijd goed geïnformeerd over reparaties Vriendelijk personeel

Uitstekende service

Uitstekende service, helder en transparant

Helemaal top

Goed en snel geholpen

Gewoon goed, net als altijd

Aandacht voor je auto, maar ook voor jezelf. Hier is de klant nog echt koning

Vriendelijk personeel, betrouwbaar en goede service

Bij vele garages wordt je opgelicht. Zij voeren door verschillende onnodige werkzaamheden de prijs op. Bij Van Loon is er altijd goed overleg en worden er geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd.

Transparant overleg...geen addertjes onder het gras bij dit bedrijf. Een van de eerlijkste garages in Nederland.

Heel goed en klant vriendelijk

Auto was stuk en binnen een kwartier opgehaald.

Ik ben zeer tevreden,

Ik werd netjes te woord gestaan aan de telefoon en binnen een uurtje was er een sevice wagen bij mij thuis en binnen een uur was alles weer oke, bedankt.

Altijd vriendelijk geholpen.

Goed en eerlijk advies. Vakkundig en vriendelijk personeel. Snelle service!

Uitstekende en efficiënte service

Zeer klantvriendelijk. Gemakkelijke verandering van afspraak; uitstekende service en onderhoud

Prima en professioneel geholpen

Mijn vorige garage was er mee gestopt en dan is een overstap met een 20 jaar oude kampeerbus altijd een avontuur. Mijn ervaringen met Van Loon zijn in dat opzicht alleen maar positief. Er ging iets verkeerd met de APK, maar dat werd vlot verholpen. Ook het vervangen van een voorruit via de verzekering gaf geen problemen.

Vriendelijke eerlijke garage

Een garage met no nonsens mentaliteit en geven je eerlijk advies

Heel goede ervaring

Heel vriendelijk,heel deskundig.

Duidelijk, kundig vriendelijk en volgens afspraak

Beste garage in Gouda en omstreken

Altijd gratis koffie en in voor een leuk gesprek. En uiteraard het onderhoud word netjes in goed overleg uitgevoerd.

Zeer fijn geholpen

Meedenkend, vriendelijk personeel

Goede service.

Goede uitleg en fijne service.

Vriendelijke en kundige mensen die ook zeer hulpvaardig zijn.

Van Loon is al tientallen jaren mijn vaste garage. Ik ben er recent twee keer geweest en jaarlijks kom ik er één of twee keer. En met plezier, want ik word er altijd deskundig, vlot en vriendelijk geholpen.

Snelle service, vriendelijk personeel.

Goede en snelle service en zeer vriendelijk personeel

Snel en vakkundig!

Je wordt altijd goed geholpen. Ook bij een pech geval ben je weer snel onderweg.

vakkundig, snel, klantvriendelijk

Na telefonische afspraak heel prettig afgehandeld. Vriendelijke ontvangst, telefonische melding van de te verwachten kosten en verzoek om de werkzaamheden uit te mogen voeren. Prima op afgesproken tijd klaar.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda