Goeie communicatie, goeie service

Auto een jaar geleden gekocht. Werkt goed en alle gebreken worden keurig netjes volgens Bovag garantie verholpen. Onlangs APK laten doen; goeie communicatie over de werkzaamheden en bedrag.

Fijne en persoonlijke service

De werknemers bij Van Loon Carservice weten wie je bent en kennen je auto goed. Ze leveren persoonlijke service op maat en zijn transparant over alle processen. Ook al woon ik in Amsterdam, ik laat mijn auto nog steeds door hen onderhouden.

Is gewoon een fijne garage.

Nooit moeilijk eerlijk en vriendelijk!

Heel tevreden met Van Loon Carservice. Aanrader!

Van Loon heeft mij snel geholpen met de koop van een andere auto. De medewerkers zijn vriendelijk en service gericht.

Tot op heden een zeer goede ervaring.

Keurig te woord gestaan en goed advies gekregen.

Goede service, goed werk, vriendelijkheid

SNELLE SERVICE

Bedankt voor de snelle service en de lekkere koffie.

Prima garage!

Ik zeg altijd: ik kan alleen maar rijden en tanken, zorgen jullie maar dat de auto veilig blijft. Heel veel vertrouwen in deze garage. Onze auto wordt hier goed onderhouden. Geen onverwachte kosten bij een beurt, er wordt eerst gebeld wat de kosten zijn. Geen enkele klacht. Vorig jaar bij carservice een andere auto gekocht. Goed verteld wat onze wensen waren. De auto past als een jas, precies wat wij wilden. Wij raden iedereen deze eerlijke en betrouwbare garage aan

Aanbevolen

Recent een occasion gekocht. Prettig contact, heldere communicatie. Betrouwbare indruk. Netjes opgeleverd, en volgens afspraak.

Behulpzaam, vriendelijk

Snel en servicegericht

Mijn auto is in onderhoud bij van Loon

Super goede service

Goed geholpen met mijn auto die niet niet startte en accu vervangen.

Fijne garage

Aardig personeel en goede afspraken voor een onderhoudsbeurt.

Prima service.

Vriendelijk personeel, deskundig advies. Redelijke tarieven. Kortom een prima garage.

Altijd netjes en goed geholpen.

Mijn ervaring : Betrouwbaar

Nette correcte afhandeling

Netjes geholpen en top meegedacht met verzoeken.

vriendelijke snelle service, zelfs aan huis!

Goede service!

al 17 jaar prima

Altijd goede service

Deskundig!

Fijn dat de garage de klant van tevoren informeert betreft actuele stand en toestand van de auto. En als verrassing : bij het ophalen blijkt de auto zijn uitgezogen! Wat een service!

De accu van de auto kon snel vervangen worden.

Goede service!

Goede service, aardige mensen!

Heel goed

Altijd alles volgens afspraak, klant wordt goed geïnformeerd.

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Met vertrouwen breng ik mijn auto daar

Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Ervaren monteurs, zeer klantvriendelijk en er wordt altijd meegedacht.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda