Altijd uitmuntend

Heb al wat auto’s versleten bij jullie, maar het is altijd top geweest. Goede service, leuke jongens, optimale gastvrijheid. Ik blijf!

Conform Afspraak!!!

Alles perfect conform afspraak verlopen, zelfs nog even netjes een belletje om te overleggen hoe wij het wilde hebben. Perfect, zeer te vreden.

Altijd vriendelijk en goed geholpen!

Nooit geen problemen gehad.Staan altijd voor je klaar met vakkundig personeel.

Top service met vriendelijkheid!

Klantvriendelijk en service gericht !

Denkt mee met klant en geeft goed advies

Goede garage met een persoonlijke benadering

Goede garage die meedenkt en zijn klanten kent.

Goede service. Vragen worden duidelijk en vriendelijk beantwoord. Monteurs werkplaats doen wat we afspreken. Redelijke prijs.

Betrouwbaar bedrijf

Alles wordt keurig uitgevoerd, zoals afgesproken. Komt er iets om de hoek kijken wat niet besproken is dan wordt er overlegd.

Keurig en goed bedrijf met super vriendelijke medewerkers

Keurig en goed bedrijf met super vriendelijke medewerkers

Helemaal tevreden met de complete service!

Ik was de afspraak vergeten, maar werd op tijd gebeld. Auto prima onderhouden en spic en span teruggekregen! Ontzettend blij met deze service!!

Prima en eerlijke garage

Goede service en transparant.

Makkelijk, servicegericht, effectief

Als boven, servicebalie met Lennart top!

Top service

Iedere keer een transparante en klantvriendelijke ervaring gehad.

Goede en snelle service

Naast deskundigheid ervaar ik een zeer klantvriendelijke behandeling.

Top garage

Ik rijd pas 326.000 kilometer in mijn auto. Dankzij de voortreffelijke service ga ik de 500.000 met gemak halen. Ondertussen drink ik mijn chocolademelk

netjes en snel geholpen

prettig personeel.... klein puntje, de banden van de leenfiets waren zacht en de bel deed het niet.

Toffe gasten, goed autobedrijf

Netjes geholpen. Altijd even telefonisch contact over werkzaamheden die moeten gebeuren. Geen verrassingen.

Vriendelijke eerlijke vakmannen!

je word super geholpen en ze zijn wat betreft prijzen echt eerlijk

reuze te vreden

Je wordt snel en goed geholpen.

Hele goede service

Zeer plezierige en correcte ervaring opgedaan. Een mankement aan de auto werd prima onder garantie hersteld.

goed en klantvriendelijk bedrijf

ik word er altijd goed geholpen. de mensen die er werken denken met je mee en geven je goed advies. voor dat er een reparatie uitgevoerd word bellen ze en geven de prijs door wat het kost.

Heel professioneel, hulpvaardig en gezellig.

Ik ben nog steeds, na ruim 10 jaar, nog heel erg tevreden over garage van Loon! Het zijn gouden medewerkers en ze blijven ook allemaal, dus je leert ze goed kennen en dat is heel fijn. Er is altijd persoonlijke aandacht, er wordt goed geluisterd en advies gegeven en meegedacht. Waar vind je dat nog in deze tijd? Bij van Loon dus......

keurig geholpen. Zeer tevreden

Zie boven

Prima geholpen!

Transparant

Vriendelijk personeel met de juiste expertise. Na het eerste telefoontje weet je als klant per direct waar je aan toe bent. Voordat ik weg reed in mijn nieuwe Skoda Octavia werd er nog een extra check gedaan zodat ik volledig voorbereid de weg op kon. Tot slot een goede prijs kwaliteit balans. Ik heb veel research gedaan en mijn occasion kwam op alle vlakken als beste naar voren! Of te wel als je nog een mooie auto nodig hebt dan ben je bij van Loon bij het juiste adres.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda