Heel goed servicegericht autobedrijf.

Zeer tevreden over dit bedrijf. Heel vriendelijk personeel. Servicegericht. Komt afspraken na. Bij een APK en een kleine of grote beurt word je vantevoren gebeld om de kosten door te nemen zodat je niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Keurig geregeld. Bij een APK zijn een leenauto of leenfiets beschikbaar (vantevoren reserveren).

Prima garage, duidelijke communicatie

Altijd vriendelijk, geduldig en open. Je weet altijd waar je aan toe bent. Er wordt met je meegedacht als je een andere oplossing of idee hebt. Kortom; een prima garage.

Onderhoud zoals onderhoud behoort te zijn

Na overleg met mij is de auto voor een kleine beurt in onderhoud gegaan. Specifiek voor mijn Peugeot een advies gekregen om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.

Prettig bedrijf

Onlangs een auto gekocht bij van Loon. En dat is mij goed bevallen. Alle medewerkers die je ziet zeggen vriendelijk gedag. Ik kreeg alle ruimte om de auto op mijn gemak te bekijken. Toen ik alles bekeken had nog een prettig gesprek met de verkoper gehad. Prettig onderhandeld en alles wat we afgesproken hebben is keurig nagekomen. Ik kon de auto zelfs nog eerder ophalen dan we in eerste instantie afgesproken hadden. En dat is stiekem wel leuk. Je wil hem toch zo snel mogelijk hebben als je zoiets gekocht hebt. Al met al een fijne ervaring.

Altijd goed!

Snel, flexibel, duidelijk, eerlijk, klantgericht. Om maar eens wat woorden te noemen. Kan altijd snel terecht en de prijzen zijn eerlijk. Hier blijf ik komen!

Goed en snel geholpen. Excellente service

Snelle en adequate service bij oplichten motorstoringslampje.

Je wordt goed geholpen

Goeie service en met heel veel aandacht

Betrouwbaar

Er wordt altijd eerst gebeld met het kostenplaatje alvorens er handelingen verricht wordt. Je weet van te voren dus altijd wat je te wachten staat

Gewoon een goede garage met een redelijke prijs

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk, prima service, vriendelijk geholpen

Geweldige service

Heel klantgericht, goed overleg over uit te voeren werkzaamheden

Behulpzaam en betrouwbaar

Een schadegeval naar volle tevredenheid opgelost.

Toppie geholpen

Bij de ene garage was alles te veel maas Gouda bij van loon is niks te veel goed geholpen ze hebben er een klant bij

Top service

Na nachtdienst in wasstraat en de borstel greep mijn ruitenwissers , allebei kapot. Van Loon was gesloten op zaterdag maar toch was er iemand die keek naar een voorlopige oplossing.ondertussen kreeg ik koffie voor de schrik. De reparatie was iets ingewikkelder en ik mocht maandag al terugkomen. Ondanks de drukte werd mijn auto als spoed snel en goed gerepareerd. Bedankt!

Fijne communicatie en service

Al twee keer eerder vanwege onverwachtse incidenten bij van Loon geweest, nu voor het eerst voor regulier onderhoud. Ik vind de communicatie en de service erg prettig.

super

van Loon carservice is met alles fantastisch

Deskundig en vriendelijk

Even deskundig alsl vriendelijk. Perfekt service.

Topmensen

Snel flexibel betrouwbaar aardig zoeken oplossingen etc…. Zeker garage van de maand, waarschijnlijk het hele jaar

Goed bedrijf voor onderhoud!

Ik word altijd goed geholpen, betrouwbare mensen die afspraken nakomen.

snel geholpen - vriendelijk personeel

ik hoefde maar een kwartiertje te wachten, werd vriendelijk te woord gestaan en de koffie was heerlijk!

Van Loon Carservice verleent service in alle opzichten

Al 25 jaar breng ik mijn auto voor diverse beurten en keuringen naar Van Loon Carservice. Als ik mijn auto ophaal ben ik ervan overtuigd dat mijn auto in alle opzichten weer betrouwbaar is. Voor mij is Van Loon Carservice de garage die service verleent in alle opzichten. Het personeel is heel vriendelijk en de koffie staat altijd klaar.

Vriendelijk en betrouwbaar

Mijn auto is al ruim 15 jaar in goede handen!

Alle afspraken nagekomen en prbleem opgelost.

Erg vakkundig en goede communicatie!

Ik word altijd goed geholpen! Een tevreden klant!

Prima behandeling echter……?

Ik weet nog steeds niet wat er aan de auto is gedaan

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda