Persoonlijk, eerlijk, vriendelijk

Ze behandelen hun klanten niet als nummer. Altijd even vriendelijk en rekenen eerlijke prijzen. Ze doen er alles aan om je probleem.op te lossen en denken met je mee.

Gewoon top

Komt er al jaren goede service.

Goed geregeld

Er wordt meegedacht.

Vriendelijk, transparant en Topservice!

Bedrijf dat echt ontzorgt en meedenkt! Levert kwaliteit en service.

Het is altijd een feestje bij Van Loon Carservice

Bij van Loon Carservice wordt je altijd goed geholpen, goed ingelicht, je komt nooit voor verrassingen te staan en ze zijn altijd klantgericht en zeer vriendelijk. Kortom een garage naar mijn hart!

Goeie vriendelijke service

Goeie service werd goed geholpen

Je wordt altijd correct geholpen.

Ben al jaren klant , zonder dat er ooit een verschil van het een of ander is geweest. Een rede om als klant te blijven.

Prima service en denken mee

Keurig vooraf gebeld. Uitgelegd wat er moet gebeuren en wat er bij voorkeur moet gebeuren. Duidelijke communicatie over prijs en keurig op tijd en netjes weer afgeleverd.

Vriendelijk, correct, duidelijk en een 9 kan altijd nog een TIEN worden

ALLES OKÉ

goede en juiste afhandeling van de opdragt

NVT

Goed overleg!

Afspraken worden nagekomen. Goede service!

Uitstekend service!

Voor hetzelfde geld meer service. Personeel dat meedenkt en halen & brengen voor de deur. Leen-fiets ook geen punt. Koffie met praatje geen haast gedoe.

Duidelijk, transparant en klantvriendelijk

Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend en transparant.

behulpzaam, gastvrij en groot oplossend vermogen~!

behulpzaam, gastvrij en groot oplossend vermogen~!

altijd goede service

Uitstekende service!! Heel vriendelijk personeel!!!!

Heel goede service en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden.

Topsercice, snel, flexibel en klantgericht.

Bel om 16.15 over een lekke band. Om 16.45 ben ik bij de garage en voor 17.00 uur ben ik thuis. Geen lekke band meer en meteen een kapotte voorlamp vervangen. Prima service!

al 30 jaar meer dan prima!!

Geen reclameteksten nodig. Als vanouds.

Fijne garage, altijd in orde en correct

Fijne garage, altijd in orde en correct

Hartelijke en zorgvuldige, vakbekwame mensen.

Prima occasion gekocht.

Geweldige,service

Voor het eerst in een andere garage, best wel voor mij een uitdaging, maar het team van loon, heeft mij uitstekend geholpen

Fijne garage.

Vriendelijk en servicegericht personeel. Nette, overzichtelijke inrichting en prima voor onderhoud en apk van verschillende merken auto's.

Prettig en proffesioneel

Ze doen gied hun werk, maar niets wat niet nodog is. Zijn transparant en klantvriendelijk. Fijne sfeer.

Super service

Al jaren prima.

Heel goed servicegericht autobedrijf.

Zeer tevreden over dit bedrijf. Heel vriendelijk personeel. Servicegericht. Komt afspraken na. Bij een APK en een kleine of grote beurt word je vantevoren gebeld om de kosten door te nemen zodat je niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Keurig geregeld. Bij een APK zijn een leenauto of leenfiets beschikbaar (vantevoren reserveren).

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda