Uitstekende Service

Wederom uitmuntende service

Hele fijne communicatie en overleg over de mankementen en wat wel en niet en hoe op te lossen waarna ik weer met een heerlijke betrouwbare wagen de weg op kan. Jammer dat we verhuizen en we dus op zoek moeten naar een andere garage dichter bij huis. Dank voor alles mannen!!

Fantastische service!

Klantgericht, meedenkend, duidelijk en eerlijk. De auto zou misschien niet op tijd klaar zijn, terwijl ik deze wel nodig had de dag erna. Dit is super opgelost door prioriteit te geven aan mijn auto. Ze waren door de haast vergeten de slotbout terug te stoppen in de auto, maar die werd s’avonds persoonlijk afgeleverd aan huis. Dat heet service!

Superservice

Goed geholpen, duidelijk verhaal, prima service

Altijd aardige mensen

Apk gehad leenfiets mee prima geregeld

nooit problemen

altijd fijn ontvangen en te woord gestaan. Auto wordt prima onderhouden.

Goede service, top personeel.

Ben zeer tevreden.

Prima verzorgd en zonder complicaties

Prima verzorgd en zonder complicaties

Ik ben heel tevreden met de reparaties en met de vriendelijke, duidelijke communicatie.

Goede en snelle sevice.

Fantastische garage, beleefd en kundig personeel.

Fijne garage

Vriendelijk, duidelijke uitleg en nooit klachten.

Vriendelijk en klantgericht

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen, die vervolgens ook juist worden uitevoerd.

informatie over verloop onderhoud is goed

minpuntje is dat in de kofferbakruimte alles overhoop lag terwijl het netjes erbij lag. kennelijk moest men bij het reservewiel zijn, doch het had ook wat netter teruggelegd kunnen worden. Voorts lag deksel van accu los half achter de stoel. stofzuigen van auto is weer pluspunt.

Aanrader

Zoals altijd: vriendelijk, correct en servicegericht

Prima service en vriendelijk personeel

Had op 1 augustus 2023 een fspraak maar de auto ging eerder defect. Kon direct terecht en een dag later was de auto gerepareerd inclusief wat er op 1 augustus gerepareerd zou worden.

Prima garage

Heldere en realistische afspraken en dito prijzen

geweldig

Attent, zorgvuldig en goede service!

Vriendelijk en snel voor elkaar!

Goede, klantvriendelijke service! Betrouwbare garage, zeker een aanrader!

Goede klantenservice die meedenk.

Ze hebben mij auto netjes op de afgesproken tijdstip gemaakt. Top hoor.

Super goede service!

Mijn auto is goed gemaakt. Duidelijke communicatie en uitleg wat er precies vervangen is. Ook handig dat je kan kiezen voor een leenfiets of leenauto.

Niets te klagen

Flexibel als je een afspraak wilt verzetten. Goede service.

Betrouwbaar

Kom al zeker 25 jaar bij deze garage. Uitstekend.

Transparant en hulpvaardig

Er wordt goed meegedacht. Een garage waarbij je weet dat het goed zit.

Altijd persoonlijk en betrokken

Vorige week aan mijn Skoda weer een onderhoudsbeurt uitgevoerd door team van Loon. Sinds de aankoop van mijn Superb (en de zoektocht daaraan voorafgaand) altijd prima persoonlijk contact. Ook nu bij de onderhoudsbeurt weer keurig een belletje vooraf over de kosten en bij ophalen was de auto ook nog eens keurig gewassen. Kortom, een fijn team met aandacht voor auto en berijder. Een aanrader.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda