heel erg goed

komt afspraken goed na . fijn bedrijf om mee te werken

Goed werk en goede service.

Prettige service

Prettige service. Zijn ook behulpzaam buiten de betaaalde activiteiten.

Topservice

Medewerkers met verstand van zaken, eerlijke prijs en je wordt snel geholpen.

Duidelijk, eerlijk en correct

Er wordt meegedacht, eerlijk antwoord gegeven en iets wat tegenwoordig weinig meer voorkomt Als een klant behandeld Kopje koffie, even een soortgelijke auto bekijken Ed..

Goede service en doen alleen wat je vraagt

Goede snelle service

Goede snelle service, echt een heel goed bedrijf.

persoonlijke aandacht

Prima service en klantenbehandeling.

x

Vriendelijk, snel en goed

Kon snel terecht voor een reparatie en was snel opgelost: vriendelijk, betrouwbaar en netjes. Heel fijn!

Goede service.

Beleefde en klantvriendelijke receptie. Prijsopgave vooraf en conform eindrekening. Net werk.

Uitstekende service, helder en geen verrassingen. Vriendelijk personeel

Van Loon levert voor ons al jaren een uitstekende service. Ze zijn altijd heel helder over wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten, zodat je bij het ophalen nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Vriendelijk personeel die met je meedenken.

Topservice van proefrit tot oplevering

Vergeet de vooroordelen over tweedehands autoverkopers: volledig open en eerlijk aankoopproces en alle zorg uit handen met de overdracht. Geen nonsens, gewoon een topdeal voor een topauto.

Erg goed

Alle afspraken zijn nagekomen en op tijd geleverd. Ik laat twee maal per jaar het volgende uitvoeren in 1 beurt: Bandenwissel zomer/winter, APK /klein onderhoud, etc.

We zijn goed geholpen waardoor wij een goed gevoel hebben overgehouden aan de aflevering van onze occasion auto. Er was veel tijd om van alles uut te leggen.

In een woord: gewedig.

Prima service en duidelijke informatie.

Top service!

Ik ben altijd heel tevreden over Van Loon. Vriendelijk en kundig personeel, duidelijke communicatie en een fijne service.

Keurig geregeld!

Alles volgens afspraak uitgevoerd, en ook nog auto van binnen schoongemaakt!

Adequaat met prima communicatie

Onmiddellijk contact na ontdekking probleem. Samen snel een oplossing gevonden

Goede service met chocolademelk

Er is altijd TIJD voor de klant. Problemen worden direct opgelost. Soms morgen

prima bedrijf

klantvriendelijk, goede service, maar ook zakelijk.

Prima garage

Meedenkers en altijd goed

Super geholpen

Hele fijne service

Hele fijne vlotte service!

Hele fijne vlotte service toen ik mijn auto kwam brengen voor een apk.

Fantastisch

Super service..... super auto.... goede inruil. En bij de aflevering van de nieuwe bolide een mooie strik en fles rose. Ik zeg chapo.

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda