Vriendelijk en deskundig personeel

Ondanks het vriendelijke en deskundige personeel wil ik ze niet te vaak zien. Als er dan toch onderhoud nodig is, de prijs is marktconform maar goedkoper dan de merkdealer.

Snelle en adequate service.

Kleine probleempjes worden snel verholpen, grotere gevallen worden na afspraak goed verholpen.

ondanks personeel die op vakantie was is onze auto redelijk snel gemaakt. temeer omdat wij afhankelijk zijn van een auto

Heel fijne garage

Goed contact van start tot einde. Moest flink wat gerepareerd worden, alles kundig uitgevoerd. Fijne medewerkers ook!

Snel en adequaat gereageerd toen ik met pech langs de weg stond

Heel goede service!

Al jaren klant bij Van Loon Carservice. Het is een hele fijne garage, je bent er echt klant en er is een goede service.

Betrouwbare garage

klantvriendelijk

sinds jaren vertrouwd adres. klantvriendelijk, goed advies, denken mee.

uitstekend

vriendelijk, vakbekwaam, helder.

Geweldige mensen en geweldige organisatie. Ik ben er al jaren klant dus dat zegt eigenlijk alles....

Ik wordt altijd goed geholpen en de prijs - kwaliteit verhouding klopt!

Uitstekende service

Er wordt met zorg naar je auto gekeken en een lekker kopje koffie terwijl je wacht.

Prettig en correct

Altijd vriendelijk, vooraf prijsopgave waarbij overleg altijd mogelijk is. Ook persoonlijke service, in mijn geval breng-en ophaalservice.

Heel goed.

Zeer professioneel bedrijf.

snel tussendoor geholpen

Met een spoed probleem (schroef in de band) snel tussendoor geholpen voordat de band geheel leeg is gelopen. Garage denkt mee mee met de klant en is vakkundig.

Te duur

€25,- voor een dimverlichting. Bij navraag andere garage kost deze €12.50. Snelle service maar €10,- rekenen om lampje te plaatsen vind ik geen goede service. Zeker niet omdat jullie niet vooraf informeren. Misschien tot zien maar ik denk t niet.

Helder en duidelijke afspraken.

Offerte opgevraagd voor het vervangen van een distributieriem. Uit laten voeren door van loon. Er vloeide iets extra werk uit. Werd netjes gecommuniceerd!

Geweldig!

Snel indicatie van de kosten van mijn schade. Prefect hersteld en gratis vervangend vervoer! Ik ben er heel tevreden mee.

Klasse

Nette bejegening. Volle support ondanks seizoensdrukte!

Fijn geholpen én een goed advies!

Praktisch en goed advies voor specifiek preventief onderhoud.

Fijne service en afhandeling

Ik ben goed geadviseerd en later prima geholpen

TOP!!!

Ondanks de drukke periode vlak voor de vakanties werd ik weer geweldig tussendoor geholpen door Lennart.

Snel en netjes afgehandeld

Ik ging er eigenlijk heen om me auto uit te laten lezen , maar een half uur later had ik hier een auto gekocht. Ik zou de auto eerst donderdag krijgen maar het proces werd wat versneld en had ik me auto al 2 dagen eerder, top service!

ze hebben me keurig ingelicht wat er op korte termijn nog moet gebeuren aan de auto. ze hebben goed overlegd wat er nu echt gedaan moet worden . top ben echt tevreden.

Klasse

De klant is Koning bij van Loon, als je ze nodig hebt dan zijn ze er. Vriendelijk personeel, staat altijd een bekertje chocolademelk klaar.

Wat een top service!!!

Zeer aardige behulpzame mensen!

Ridder van Catsweg 681

2804RR Gouda