Professioneel maar gemoedelijk

Netjes geholpen, eerlijke prijs voor zowel de gekochte auto als voor de auto die werd ingeruild.

Uitstekende service!!!

Mooie Audi A1 gekocht bij Hans, goede service en hij geeft je echt een goed gevoel.

Top service

Goede service na aan koop, en een goed adviserend advies bij de keuze voor de gewenste auto.

Goede service, duidelijk verhaal en prettige behandeling

Al meerdere keren kochten wij een auto bij Hans Dekker. Er wordt een eerlijk verhaal verteld en de service is prima. Heel duidelijk staat de klanttevredenheid hier hoog in het vaandel!

Duidelijke en betrouwbare dealer; afspraken worden goed nagekomen.

Hans Dekker - in persoon - staat achter de 'Automobiel' die hij verkoopt en waar hij duidelijke informatie richting klant over geeft. Neemt hier ook goed de tijd voor, en doet dat dat op een vriendelijke en tegelijkertijd ook efficiënte manier. Wij waren voor het eerst 'klant' bij hem en zijn ook voor wat betreft de afhandeling en overdracht zeer tevreden over het bedrijf.

Zeer tevreden, net dat ene stapje meer

HDA Wijchen is zeer klantgericht en denkt op alle fronten mee. Hans zijn enthousiasme en kennis en kunde over zijn auto's is groot, en werkt aanstekelijk. Afspraken worden nagekomen. Wij hebben dan ook met vertrouwen een mooie auto gekocht.

Met een goed gevoel een auto gekocht

Netjes ontvangen en kennis gemaakt met Hans. Heeft een eerlijk verhaal en maakt de dingen niet mooier dan ze zijn. Erg prettige ervaring

Prima service!

Betrouwbaar bedrijf dat doet wat het belooft.

Mijn ervaring is goed als je belt met vragen word je altijd goed te word gestaan

Vertrouwd gevoel.

Directe manier van verkoop, wat een hoop poespas voorkomt. Hele open sfeer en een gevoel van gelijkheid in kennis. Bij eventuele problemen is het na een telefoontje gelijk opgelost, of wordt er gelijk aan gewerkt. Bereikbaarheid van een ongekend niveau.

Precies goed: professioneel en persoonlijk

De hele ontmoeting van proefrit tot aflevering van de auto was een prettige ervaring. Hans (en zijn team) sparen kosten noch moeite om het perfect te krijgen. Voor ons was deze koop (op ons huis na) de grootste die we hebben gedaan tot nu toe, maar met een gerust hart gedaan.

Klantvriendelijk, snelle actie/reactie en deskundig!

Klantvriendelijk, snelle actie/reactie en deskundig!

Aangenaam, vriendelijk en goede service

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. Ik werd op een vriendelijke en relaxte manier goed geholpen. Na de testrit met de auto ontdekte ik een paar kleine punten. Deze punten werden netjes opgelost voor ik de auto kon ophalen.

Heel fijn geholpen

Onlangs een auto gekocht bij Hans. Erg goed geholpen in de showroom. Er wordt de tijd voor je genomen en dat vind ik erg fijn. Ik ben erg blij met de auto.

Auto naar volle tevredenheid geleverd en aflevering overtrof zelfs onze verwachtingen. Super aardige mensen die alle tijd en aandacht voor ons hadden!

Goede service!

Onze 2de geregeld en geleverd. Zeer tevreden.

Vertrouwen, vriendelijkheid, vakmanschap.

Prettige ontvangst en zakelijke afhandeling, in een woord, aanbevelingswaardig.

Prima auto voor een mooie prijs

Het maakt niet uit voor welk bedrag je komt, de verkoper helpt maar al te graag. Ook al kom je dus voor een oude auto, je voelt je hier helemaal thuis. Prima auto gekocht voor een mooie prijs!

Mooie auto gevonden en een bedrijf om terug te komen......Bedankt Hans voor de goeie service...Mvg

17-05-2021....Beste beste,Afgelopen zaterdag onze BMW X1 opgehaald.Nadat we eerst waren wezen kijken een paar dagen daar voor.Om de auto te bekijken, We waren er snel uit mede door de goeie service.En het prettige gesprek wat we hadden met Hans...Ook BMW georiënteerd en we waren ook op zoek naar een BMW..Om een lang verhaal een beetje kort te houden.Prima service mooie bedrijf..Tevens is Hans de eigenaar gaf een goed gevoel,Goeie recensies..Prima service over het gehele vlak...We kregen een doosje chocola en er werd een donatie gedaan van 25 Euro op honden die opgeleid worden om mensen te helpen die blind of slechtziend zijn....Mooi gebaar..Daar was dat uurtje rijden van uit Gorinchem zeer de moeite waard...We gaan hier zeker naar terug om in de toekomst weer een andere auto uit zoeken..Tevens een half jaar garantie en we kunnen bellen bij problemen...Nogmaals Bedankt Hans we houden contact >>>Mvg Frans en Betthina vanuit Gorinchem..een negen en een half er moet iets over blijven om daar te blijven waar je staat met jou auto bedrijf...

Mooi bedrijf waar de klant echt centraal staat

Recent een auto gekocht bij Hans. Naast het feit dat het een zeer mooie auto betrof, gaf juist Hans zelf de doorslag om de auto aan te schaffen. De zeer prettige manier van ontvangst en de wijze van het gesprek gaf direct het gevoel van vertrouwen. Er bleek een optie te ontbreken, welke vervolgens netjes naderhand is ingebouwd…geen gezeur gewoon oplossen, dat bedoel ik met vertrouwen geven. Ook hadden we na de aanschaf en voor de daadwerkelijke aflevering nog meerdere vragen welke zeer adequaat werden beantwoord. We genieten van onze auto en zijn erg tevreden. Bent u op zoek naar een mooie auto, ga zeker bij Hans Dekker langs.

Professioneel, vriendelijk en laagdrempelig

Recent hebben wij een auto bij Hans Dekker gekocht. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren: wij voelden ons gezien en gehoord als klanten. Hans dacht goed met ons mee. De service was uitstekend, zo is de auto bijvoorbeeld bij ons afgeleverd in Groningen. Vlak na aanschaf kwam er nog een klein mankement aan het licht, waar zeer adequaat op gereageerd werd. Zeer prettig, wij zijn bijzonder tevreden!

Super fijn geholpen en daardoor geslaagd

Werd heel goed en gastvrij ontvangen. Vragen werden goed beantwoord en als ze geen antwoord konden geven werd er gebeld waar je bijstond naar de desbetreffende garage of persoon om toch een antwoord te krijgen. Keurig netjes.

Altijd prettig contact en duidelijke informatie

Hans weet waar hij over praat en zorgt dat je de best mogelijke deal krijgt.

Mooi, zeer klantvriendelijk bedrijf.

Werden op een zeer prettige manier ontvangen, kregen alle tijd de auto te bekijken en meerdere proefritten te maken. Waren reeds lange tijd tot volle tevredenheid klant bij het achterliggende garagebedrijf AutoMeeg dat ook voor Hans Dekkers het onderhoud en de service uitvoert. ZIjn blij met onze "nieuwe" auto en bevelen dit bedrijf van harte aan.

Fijn en eerlijk bedrijf

Een fijn autobedrijf zonder snelle verkooppraatjes maar met goede afspraken en faire prijzen.

Nieuweweg 204

6603 BV Wijchen