Alles volgens afspraak super service! Ga zo door
Alles volgens afspraak super service! Ga zo door
17 October 2020
Ton
Waddixveen
Zeer vriendelijk geholpen, auto gekocht was wel wat aan maar werd vooraf keurig verteld. Echt een aanrader om een auto te kopen. Dit bedrijf is echt een lichtpunt tussen al die malafide auto sjaggeraars
25 January 2020
John
Rotterdam
Mijn ervaring was echt heel fijn eerlijke verkoper de auto wordt prima af geleverd netjes gepoetst als ik weer een auto zou kopen zou ik zeker weer een auto daar kopen.
21 December 2019
M boxma
Castricum
Na lang zoeken vond ik de auto die ik zocht , notabene een kilometer van mijn huis. JFK cars is een bedrijf in een mooie accomodatie in Benthuizen. De eigenaar kon mij met deskundig advies helpen. Na een paar dagen kon ik mijn auto ophalen. Alle aandachtspunten waren netjes opgelost. De auto had een beurt gehad en een nieuwe APK. Nu eens kijken hoe de auto het houdt maar daar heb ik wel vertrouwen in. Ik kom zeker bij JFK cars drug!
11 December 2019
Peter
Zoetermeer
In de laatste week van de garantie is de airco nog nagekeken en die doet het nu prima. Hij heeft zelfs een deukje verwijderd wat dus niet onder de garantie viel. JFK auto's bedankt voor de goede service
1 October 2019
Jules van Gaalen
Den Bosch
Mijn ervaringen zijn positief. Vooral het meedenken, het geduld en de hulpvaardigheid heb ik erg gewaardeerd.
6 September 2019
Marijke Lentze
Hazerswoude-Dorp
We zijn super goed geholpen met de nieuwe auto, goede uitleg over alles wat erop en aan zit. Zeer tevreden
4 September 2019
Bert