Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke en attente personeel. De verkopers zijn eerlijk, transparant en geven duidelijke uitleg. Ze denken mee en bieden waar voor je geld. De ervaringen zijn overwegend positief en er is veel vertrouwen opgebouwd.
Een heel prettige ervaring met zowel de inruil als de aanschaf van de auto.
27 November 2023
Steven
Brummen
Vriendelijke rustige man , verteld zijn verkoop methode duidelijk en eerlijk .
10 November 2023
Arno
Hoogeveen
Ik kwam binnen en had al vooraf contact gehad met de eigenaar, werd direct geholpen en rij nu veilig over de weg met een goede auto dankzij autobedrijf EFE. So naar jullie
12 October 2023
Morris
Groningen
Ik heb vandaag een Mini Cooper gekocht ben er zeer blij mee geweldige eigenaar die er voor je klaar staat eerlijk lachend Kenan bedankt voor alles top garage
11 September 2023
Cayan
Deventer
Rustige omgeving met eerlijk advies.
11 September 2023
Lars
Delden
Een fijn iemand om zaken mee te doen..
31 May 2023
MAARTEN
Krabbendijke
Fijn geholpen!
16 May 2023
anita
Holten
Is erg behulpzaam vriendelijk en denkt met je mee.
16 May 2023
Natasja
Zutphen
Erg behulpzaam en probeert mee te denken Met welke vraag je ook maar hebt. Geen haast hij neemt de tijd je alles uit te leggen en erg aardig. Al met al een hele fijne ervaring
14 March 2023
Fabio
Zutphen
Prima auto verder (Seat Ibiza ST 2011) met nieuwe APK. 2 kleine mankementen, defecte cruise-control en ruitenwisser achter. Zou hier zeker weer een auto kopen of inruilen.
14 March 2023
Huub Mensink
Denekamp
Al gelijk bij binnenkomst werden snel hartelijk begroet. via internet hedden we al een auto op het oog en we kregen een open en vriendelijke uitleg over de auto na de proef rit hebben we nog even gesproken over afspraken na de aankoop en tot een eerlijk deal gekomen.
13 March 2023
David
Zevenaar
als autobedrijf heb ik meerdere auto's van dit bedrijf geïmporteerd en het enige wat ik kan zeggen is dat de mensen betrouwbaar en professioneel zijn. Ik adviseer met veel vertrouwen
19 February 2023
Marius
Pitesti
Zoals de meeste recenties hieronder het beschrijven hebben wij het ook meegemaakt. Goed en eerlijk geholpen. Verkoper gaf ons alle tijd en geen druk of gepush. Konden rustig een proefrit maken. Auto uiteindelijk gekocht en daarna zijn we nog steeds goed geholpen. Ik had nog een cd in de cd-speler laten zitten van onze inruil auto, deze heeft meneer keurig naar mij verzonden. Ook een klein mankement aan de nieuwe auto is netjes opgelost, zoals meneer van te voren ook had beloofd.
9 February 2023
Ruud
Dwingeloo
Ik heb een BMW 5-serie gekocht. De auto zag er erg goed uit, rijdt heerlijk en was ook meteen rijklaar. Deal was met een dag gesloten en de auto heb ik 2 dagen later opgehaald. Banden waren wel wat zacht, maar dat is een kleinigheid. Voor de prijs heb ik een mooie auto gekregen.
2 February 2023
Edwin
Westervoort
Auto gekocht, zeer goed geholpen door de verkoper zeer tevreden over de prijs en de auto. Top service zeer tevreden !!!!
7 November 2022
Arjan
Doesburg
Vriendelijke contact en na zorg uitermate goed.
24 June 2022
Erik van geresteijn
Barneveld
Zoals afgesproken, is eerlijk en oprecht.
9 June 2022
Koeno
Delfzijl
Zeer fijn en goed. Duidelijke communicatie Geen adertjes
22 March 2022
Martin
Wageningen
ik wil autobedrijf efe erg bedanken voor de snelle en fijne service bedrijf die zijn afspraken snel nakomt en schakelt
18 March 2022
Volkan Altiparmak
ZUTPHEN
Wij waren op zoek naar een andere auto. Een interessante optie stond te koop bij Autobedrijf EFE. Vooraf telefonisch contact gehad waarbij ik netjes te woord werd gestaan. Op de dag van bezichting was ook alles na wens. Na een proefrit gemaakt te hebben zijn we over gegaan tot aanschaf van de auto i.c.m. inruil van onze huidige auto.
20 February 2022
Ruben
Dronten
Snel tot een deal gekomen
16 February 2022
Hans
Enschede
Ze geven rustig de tijd en niet opdringen voor verkoop. Staan je netjes te woord. Gewoon een nette verkoop.
11 January 2022
Reinier
Deventer
Ik zat zonder vervoer is snel verholpen door autobedrijf EFE.
10 January 2022
Riza
Deventer
Auto’s waren netjes schoon maakte goede indruk
3 November 2021
Michel
Almere
Prettig zaken doen en erg blij met de aankoop!
28 October 2021
Patrick