goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf op 01 augustus 2017 Audi A3 1.6 TDI van 2013 aangeschaft met 3 maanden (all in) garantie. Eenmaal terug geweest voor wat herrie bij mijn banden/remmen en dat bleken de winterbanden te zijn. Verder rijdt de auto perfect. Echte ouderwetse service en kwaliteit bij dit bedrijf. Erg goed met alles geholpen door Wim Need. Ik ga hier in de toekomst zeker terugkomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was prettig zakendoen. We kregen de aandacht voor onze koop en we hebben het gevoel dat we een nette deal hebben gesloten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In twee woorden Gewoon Goed. Jong gebruikte auto gekocht bij Roest, auto was niks op aan te merken. Prettig contact met Marcel Stam, die ondanks drukte gewoon tijd voor je maakt. Alle onderhandelingen en afspraken liepen soepel en zijn keurig nagekomen. Mochten wij in der tijd weer op zoek zijn naar een andere auto en gaan we zeker weer bij Roest kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aantal autobedrijven bezocht te hebben, zijn we bij Auto Roest terecht gekomen, gelijk al een zeer goede indruk van het bedrijf, het personeel wat daar werkt erg vriendelijk en behulpzaam.\r\nDe auto waar we voor gingen kijken voldeed precies aan onze wensen en dus aan de koffie met Marcel (de uiteindelijke verkoper) overigens een man die weet hoe het werkt.\r\nWij er toch nog even over na denken (best veel geld altijd weer) en uit eindelijk 2 uur later een voorstel gedaan via de APP over de inruilprijs en het bij te betalen bedrag, wij weer terug gereden om de koop te sluiten, we waren nog aan het lunchen in de buurt vandaar.\r\n\r\nWij rijden nu 3 weken in onze nieuwe auto en zijn er zeer tevreden over en raden dan ook iedereen aan om eerst bij Auto Roest te gaan kijken en dan de overige autobedrijven dit bespaart u een hoop tijd. \r\n\r\nGroet, gezellige mensen uit Nootdorp \r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met trots kan ik zeggen dat we een fantastische auto hebben gekocht. We zijn uiterst vriendelijk behandeld door de gene die aan ons de auto heeft verkocht. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat in dit bedrijf op een hoog niveau.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben oog voor kwaliteit en exclusieve auto\'s. Alles prima en vakkundig geregeld.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren op zoek naar een grote gezinsauto, en hiervan stonden er aardig wat bij Auto Roest. We werden wat zakelijk ontvangen, en kregen nadat we hadden uitgelegd waar we naar op zoek waren, een lijst in onze handen gedrukt met de auto\'s die aan onze wensenlijst voldeden. En dan konden we zelf gaan kijken. Geen enkele uitleg, we werden eigenlijk naar buiten gestuurd met een lijst.\r\nNadat we terugkwamen in het kantoor kwam de eigenaar met moeite achter zijn computer vandaan. Wij vroegen naar de inruilwaarde van onze huidige auto. Met z\'n allen gingen we naar de auto, hij belde en gaf het bedrag door. Zeer laag naar onze mening. Op de plek waar wij nu een auto hebben gekocht krijgen we meer dan het dubbele van wat we bij Auto Roest zouden krijgen!\r\nOm toch naar de best mogelijke prijs te informeren zijn we om de tafel gaan zitten. Geen koffie, geen vriendelijk praatje, nadat er wat moeilijk naar een computer scherm werd gekeken kwam de prijs.\r\nOnze ervaringen bij andere auto handelaren zijn allemaal een stuk positiever! Deze eigenaar heeft op geen enkele manier zijn best gedaan ons een welkom gevoel te geven. We zullen hier nooit meer naartoe gaan en raden anderen het ook zeker af!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wat goed geregeld en afgehandeld, heel prettig gesprek gehad met Marcel.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, kort en krachtig zaken geregeld/

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot, goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg fijn bedrijf . goede en meedenkende service met verstand van meest gangbare auto s .\r\nzou daar toch mijn nieuwe auto zoeken .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Verwachtingen helder en oplossingsgericht

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes geholpen en te woord gestaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder vriendelijk en service gericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede en snelle verkoop

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Update: Oorspronkelijke review aangepast, oplossing is geboden, maar de manier waarop is niet om naar huis te schrijven. \r\n\r\nGoed geholpen bij uitzoeken auto en fijne gesprekspartner. Bij oplevering auto was de administratie van de beurt jammer genoeg niet in orde en moest het papierwerk nog geschreven worden. Na 4000 kilometer ging het lampje branden dat er een service nodig is. Hierdoor twijfel gekregen of de beurt is uitgevoerd zoals afgesproken in het “Showroom pakket”. Dit was volgens Roest absoluut gebeurd. RDW rapportage gaf ook aan dat de APK niet was uitgevoerd. Met andere woorden het “showroom pakket” was niet uitgevoerd. Na Roest hiermee te hebben geconfronteerd werd de fout toegegeven. Echter was de eis dat reviews eerste verwijderd werden en dat er anders geen oplossing geboden kon worden voor hun fout. Na tussenkomst van wat hulp is Roest alsnog de overeenkomst nagekomen en hebben ze het juiste pakket uitgevoerd. De problemen zijn dan ook inmiddels naar tevredenheid opgelost.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over ontvangst en uitleg over de aankoop van de auto , bij dit bedriijf is afspraak afspraak. \r\nZeer vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, en vlot in het maken van afspraken en leveren!

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle reactie en enthousiaste verkoper. Snel contact via telefoon en Whatsapp.\r\nAuto stond klaar voor een proefrit en een goede prijs voor mijn huidige auto gekregen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn afgelopen zaterdag enorm goed geholpen door Brian! Met als gevolg een mooie nieuwe auto (touring 320i). Wij zullen en gaan dit bedrijf zeker ook bij ons in de regio aanbevelen!

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen

Over Auto Roest bv

Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!

Over Bosch Car Service