perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen en geadviseerd door Marc. Mooie auto gekocht !

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en eerlijk geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort: eerste gevoel is goed maar het product, de auto is drama!\r\n\r\nIn juni van dit jaar (2017) een auto gekocht (BMW 2008). Voor je gevoel prima contact met het personeel, leuke prijs voor de auto, helder in afspraken en recht door zee. Betreft een auto groothandel er gaan wekelijks 100 auto’s door naar bedrijven en enkele particulieren. Bovag garantie was niet mogelijk, alles op het gebied van garantie, na bijbetaling van een kleine €1000,- voor een ‘showroom’ pakket, wordt overgedragen aan Autotrust. Tijdens het gesprek kreeg ik een boekje van Autotrust met het meest uitgebreide “exclusief pakket’ en dat pakket is inderdaad best uitgebreid. Uiteindelijk besloten om de auto aan te schaffen inclusief het showroom pakket en dus de Autotrust garantie en het Exclusief pakket, denk je. Na een 3 maanden tevreden gereden te hebben in de auto begon er een lampje te branden van de DSC (dynamische stabiliteits controle). Netjes de melding gemaakt bij Autotrust om vervolgens te worden doorverwezen naar een aangesloten garage in de buurt. Het probleem uitgelegd en daarbij aangegeven dat de auto weleens naar bezine rook (ik zocht hier verder niets achter). Na onderzoek en diagnose van de garage bleek de storing van de DSC niet te vinden, auto gaf met uitlezen geen foutcode aan. De benzinelucht bleek een lekke/gescheurde ontluchtingsleiding die van de tank komt. Materiaalkosten €50,- maar arbeidsloon kleine €700,-(!). Dan denk je, met de exclusief garantie zit je goed. Krijg je vervolgens de melding van Autotrust dat er een Extra Garantie is afgesloten en niet de Exclusief garantie. Daar sta je dan, 3 maanden verder, nog geen 3000km gereden. Totale kosten € 850,- inclusief diagnose stellen en uitlezen. Blijkt dus dat ik een boekje heb gekregen bij Roest met de Exclusief garantie maar uiteindelijk een certificaat heb getekend met Extra garantie, en dat is niet een extra garantie maar het Extra Garantie pakket van Autorust……tja… Wel even € 120,- diagnosekosten betalen om vervolgens weer zonder verhelpen van iets na huis te gaan. Fa. Roest gebeld en vinden het allemaal heel vervelend echter houden zij vast aan Autotrust. Bij mijn eigen garage zou de ontluchtingsleiding inclusief montage €150,- hebben gekost, best een aardig verschil, is het niet dat er een compleet nieuwe tank onder moest. Ontluchtingsleiding nippel (aansluiting in de tank) was namelijk gescheurd en niet de leiding zelf, diagnose was ook nog eens verkeerd. Uiteindelijk voor € 450,- klaar. En dan heb je eigenlijk nog niet eens het probleem opgelost waarom je de auto voor hebt weggebracht, namelijk het DSC lampje. De ellende is begonnen… inmiddels 4000-5000km gereden. DSC lampje is vaker gaan branden, auto stottert, geeft uiteindelijk een foutmelding dat een ABS-sensor defect is. Valt wederom wél onder de Exclusief garantie echter niet onder de Extra garantie. ABS sensor a € 150,- vervangen…en op na het volgende probleem…melding dat het Rem- en rijregelsysteem is uitgevallen…ABS werkt niet, voorzichtig rijden. De moed zakt je in de schoenen en je wordt er moedeloos van…garantie is inmiddels verlopen…Auto niet te verkopen in deze staatf…het gevoel was zo goed maar koop hier geen auto….

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel en een grote voorraad auto’s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed en leuk contact gehad met marcel. Auto keurig op tijd klaar voor de overdracht. Goed zaken doen met Marcel.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerst telefonisch geïnformeerd naar bepaalde auto en afspraak gemaakt voor bezichtiging een dag later. Ze hadden die dag nog meer geïnteresseerden voor deze auto. Stonden te wachten of wij hem kochten. Bedrijf heeft keurig netjes eerst ons geholpen zonder ons onder druk te zetten. Auto ook gekocht daar. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ik kan het weten als \" oud\" autoverkoper😊.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede benadering en behandeling, prettige adviseur / verkoper, dus prettig zaken doen. Jammer dat we thuis nog patat in het vakje van de armsteun tegenkwamen en oude kaarten in het vak onder de stoelen, het vlekje op de achterbank hebben we er zelf uit gehaald, dus minpunt bij het schoonmaken. Helaas zijn de voormatten/ niet origineel en schuiven weg, lastig en gevaarlijk. (zou beter geweest er nieuwe in te plaatsen). Met de service hebben we eigenlijk nog geen ervaringen, het spuitwerk, het repareren van de sensor is prima, ook het vervangen van de wintervoorbanden voor zomerbanden. Een reactie van uw kant op dit schrijven is altijd welkom.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben Auto Roest bezocht i.v.m. de aankoop van een andere auto. We zijn goed geholpen, een eerlijk en open gesprek gehad. Met een goed gevoel en een nieuwe (gebruikte) auto vertrokken.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ontvangst en goed geholpen. Auto nog afhalen komende week..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen.Prachtige auto,maar na 1 dag nog moeilijknte beoordelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf op 01 augustus 2017 Audi A3 1.6 TDI van 2013 aangeschaft met 3 maanden (all in) garantie. Eenmaal terug geweest voor wat herrie bij mijn banden/remmen en dat bleken de winterbanden te zijn. Verder rijdt de auto perfect. Echte ouderwetse service en kwaliteit bij dit bedrijf. Erg goed met alles geholpen door Wim Need. Ik ga hier in de toekomst zeker terugkomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was prettig zakendoen. We kregen de aandacht voor onze koop en we hebben het gevoel dat we een nette deal hebben gesloten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In twee woorden Gewoon Goed. Jong gebruikte auto gekocht bij Roest, auto was niks op aan te merken. Prettig contact met Marcel Stam, die ondanks drukte gewoon tijd voor je maakt. Alle onderhandelingen en afspraken liepen soepel en zijn keurig nagekomen. Mochten wij in der tijd weer op zoek zijn naar een andere auto en gaan we zeker weer bij Roest kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een aantal autobedrijven bezocht te hebben, zijn we bij Auto Roest terecht gekomen, gelijk al een zeer goede indruk van het bedrijf, het personeel wat daar werkt erg vriendelijk en behulpzaam.\r\nDe auto waar we voor gingen kijken voldeed precies aan onze wensen en dus aan de koffie met Marcel (de uiteindelijke verkoper) overigens een man die weet hoe het werkt.\r\nWij er toch nog even over na denken (best veel geld altijd weer) en uit eindelijk 2 uur later een voorstel gedaan via de APP over de inruilprijs en het bij te betalen bedrag, wij weer terug gereden om de koop te sluiten, we waren nog aan het lunchen in de buurt vandaar.\r\n\r\nWij rijden nu 3 weken in onze nieuwe auto en zijn er zeer tevreden over en raden dan ook iedereen aan om eerst bij Auto Roest te gaan kijken en dan de overige autobedrijven dit bespaart u een hoop tijd. \r\n\r\nGroet, gezellige mensen uit Nootdorp \r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met trots kan ik zeggen dat we een fantastische auto hebben gekocht. We zijn uiterst vriendelijk behandeld door de gene die aan ons de auto heeft verkocht. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat in dit bedrijf op een hoog niveau.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben oog voor kwaliteit en exclusieve auto\'s. Alles prima en vakkundig geregeld.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij waren op zoek naar een grote gezinsauto, en hiervan stonden er aardig wat bij Auto Roest. We werden wat zakelijk ontvangen, en kregen nadat we hadden uitgelegd waar we naar op zoek waren, een lijst in onze handen gedrukt met de auto\'s die aan onze wensenlijst voldeden. En dan konden we zelf gaan kijken. Geen enkele uitleg, we werden eigenlijk naar buiten gestuurd met een lijst.\r\nNadat we terugkwamen in het kantoor kwam de eigenaar met moeite achter zijn computer vandaan. Wij vroegen naar de inruilwaarde van onze huidige auto. Met z\'n allen gingen we naar de auto, hij belde en gaf het bedrag door. Zeer laag naar onze mening. Op de plek waar wij nu een auto hebben gekocht krijgen we meer dan het dubbele van wat we bij Auto Roest zouden krijgen!\r\nOm toch naar de best mogelijke prijs te informeren zijn we om de tafel gaan zitten. Geen koffie, geen vriendelijk praatje, nadat er wat moeilijk naar een computer scherm werd gekeken kwam de prijs.\r\nOnze ervaringen bij andere auto handelaren zijn allemaal een stuk positiever! Deze eigenaar heeft op geen enkele manier zijn best gedaan ons een welkom gevoel te geven. We zullen hier nooit meer naartoe gaan en raden anderen het ook zeker af!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wat goed geregeld en afgehandeld, heel prettig gesprek gehad met Marcel.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, kort en krachtig zaken geregeld/

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot, goed

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen

Over Auto Roest bv

Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!

Over Bosch Car Service