Beste familie Bloerm, Hartelijk bedankt voor het leuke cijfer!
Hoi Ad en Rina!! Wat super leuk dat jullie ons dit cijfer geven!! Echt super bedankt en nog veel fijne en veilige kilometers gewenst!!!
Hoi Ben!! Jij snapt dat wij ook dit keer weer even moeten gaan zitten om je reactie te lezen! Wat genieten wij toch altijd weer van de manier waarop jij de moeite neemt om ons bedrijf te waarderen! Uiteraard blijven wij ons best doen om het een ieder naar hun zin te maken en zeker dat wij willen helpen wanneer dat mogelijk is. Ik zou willen dat ik met elke klant zo/n relatie heb zoals ik met jou heb! Nogmaals, je bent een fijn persoon en ik hoop dat wij nog minimaal drie auto's aan jou mogen verkopen!! Super super veel plezier met de aangekochte cabrio al moet ik eerlijk toegeven dat het toch lastig kiezen is wanneer je nu naar buiten loopt en een keus moet maken tussen de cabrio of de geweldige BMW. Ik zie je snel weer voor een kop koffie Ben!! Thanks.
Super bedankt voor uw goede en eerlijke beoordeling!!
Goedemorgen Dhr. Rodenburg, Zoals inmiddels telefonisch besproken betreuren wij de gang van zaken. Het is absoluut geen excuus om te vermelden dat wij (door ziekte) met een te kleine bezetting liepen waardoor niet alle mails even snel werden opgepakt. Helaas is bij ons de omloopsnelheid van dien aard dat het inderdaad vaak voorkomt dat de auto binnen twee dagen weer verkocht is. Wij vonden het fijn om uw begrip via de telefoon te krijgen echter heeft u daar niet u gewenste auto mee. Indien u ook graag een reactie via alle andere kanalen waar u een beoordeling heeft geschreven wenst vernemen wij dat graag. Team Auto Roest.
Super leuk om te vernemen dat u nog steeds zo tevreden bent!!
Goedemorgen Dhr. Dyks, Wat leuk om zo'n reactie terug te lezen!! Enorm veel fijne kilometers in uw nieuwe auto gewenst en wellicht tot over 3 jaar :-)
Super leuke reactie!!! Team Auto Roest
Geachte heer Buys, Wij betreuren bovenstaande reactie. Uiteraard is het heel vervelend om binnen twee dagen met een kapotte accu te staan! Juist om dit soort redenen bieden wij een garantie pakket aan zodat dit alles daar onder valt. Wanneer u niet voor de garantie kiest kunnen wij helaas ook geen garantie bieden. Uiteraard hopen wij dat de auto verder meer dan prima bevalt!! Team Auto Roest
Geachte familie Kraaijenbrink, Super bedankt voor de leuke reactie!! Bedankt namens team Auto Roest!
Hallo John, Super bedankt voor bovenstaande reactie!!
Hallo Theo, Iets later dan normaal maar alsnog wil ik je super bedanken voor de beoordeling die je hebt achter gelaten! Veel fijne kilometers gewenst en wellicht tot ziens!
Hallo Janine, Super bedankt voor je reactie!! Nu alleen nog wachten op het mooie weer!!
Parallelweg 1
4209 AA Schelluinen
Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!