Hallo Harry, Echt super leuk bericht en fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid gegaan is!!!
Goedemiddag Marco, Leuk om te lezen dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen! Uiteraard is het geen probleem om iets langer te blijven! Ik wens jullie een hele hoop fijne kilometers toe!
Wat betreft de koffie is het hele team van Auto Roest het met u eens :-)
Hoi Fred en Andrea, Suuuuuuper leuk om jullie bericht te lezen! Achteraf hadden wij eigenlijk ook niet een ander soort bericht verwacht van jullie haha. Nogmaals super leuk zoals het allemaal gegaan is. Veel plezier met de auto!!
Hallo Ayse, Dank je voor het achterlaten van een bericht. Het nadeel is alleen wel dat dalijk iedereen naar Marcel gaat vragen haha.
SUPER LEUKE REACTIE!
Hallo Mark, Echt super toffe reactie! Ik hoop je nog eens te ontmoeten ook al is het voor een kop koffie!! Nogmaals bedankt, Marcel
Hallo Familie van der Let, Het duurde even voordat jullie bericht vanuit Friesland bij ons was vandaar de latere reactie :-) Super gaaf bericht en uiteraard is het jullie meer dan gegund! Wat een leuk stel zijn jullie! Enorm veel fijne en uiteraard veilige kilometers gewenst en mochten jullie een keer in de buurt zijn graag even langs komen! Nogmaals bedankt, Marcel
Hallo Dim, Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen en wat een gave auto heb je gekocht!! Nogmaals, geniet er van! Wellicht tot ziens, Marcel
Hallo Paul, Je hebt geen prachtige Octavia gekocht...je hebt een SCHITTERENDE octavia gekocht!!! Echt een mooi exemplaar. Heel veel fijne kilometers gewenst!!
Mag ik mezelf aangesproken voelen Rob? Was een super leuk gesprek en jullie hebben echt een mooie auto gekocht zeg! Geniet er van!! Mvg, Marcel
Parallelweg 1
4209 AA Schelluinen
Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!