fijne garage, prettige communicatie en duidelijke afspraken

uitlaat vervangen door deskundige monteurs staan open voor goed overleg zeker een garage om terug te komen

Nette degelijk ontvangst, niet opdringerig

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. We wisten voor welke auto we kwamen kijken, we kregen de sleutel om op ons gemak te kijken. Eigen inruilauto werd ook bekeken en na een goede onderhandeling hebben we de auto gekocht. De auto werd APK gekeurd en wat vervangen moest worden werd vervangen en na een paar dgn mochten we de auto ophalen. Weer een vriendelijk ontvangen door Marcel en de sleutel werd overhandigd. Kortom, nette degelijk ontvangst, klantvriendelijk en net autobedrijf. Marcel, ik miste alleen een bloemetje...

Eerst Onderhandelen en dan pas Proefrit?!

Gesproken met een jonge gast die zich voor deed als verkoper, auto was niet van hun maar van een 3de onbekende,onderhandelen was niet mogelijk en zonder akkoord over prijs mochten we geen proefrit maken. 2de excuus was dat het wat miezerde buiten. snel weggegaan en binnen 30 min een proefrit gereden bij een vertrouwde dealer.

Warm welkom en goede service

Wij hadden een uur van te voren gebeld of de auto nog te koop stond. Medewerker had netjes de auto voorgereden. Wij konden op ons gemak kijken en rond snuffelen in de auto. Medewerker was heel vriendelijk en behulpzaam. Medewerker luistert ook heel goed naar de klant behoefte. Wij hadden een proefrit gemaakt en waren meteen verkocht. We hadden een aantal puntjes door gegeven welke nog opgelost moesten worden. Medewerker heeft alles genoteerd en alles is gerepareerd. Wij zijn zeer tevreden. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede service.

Prima adres om een betrouwbare occasion te kopen

Vorige week een Golf Sportsvan gekocht en inmiddels 1000 km mee gereden. Tevens een fatsoenlijke prijs voor de ingeruilde auto gekregen. Dit bedrijf is zeker een aanrader

Fijne ervaring, spontaan personeel

wij hebben een hele mooie vw passat bij deze dealer gekocht. In de advertentie stond " misschien wel de mooiste" nou dat kunnen wij beamen, auto ziet er als nieuw uit. Meerdere passats gezien en dit was zeker de mooiste. Vriendelijk personeel en spontaan, meedenkende verkoper Sander, Zou hier de volgende keer, zeker weer een auto kopen

Mijn auto is nog niet afgeleverd.

Hoe kan ik dan een oordeel geven.

Zeer persoonlijke behandeling

Ik was op zoek naar een leuke auto voor een leuke prijs, en Auto Roest vond precies de auto die ik zocht. Direct klaar kunnen maken met een afleverbeurt en APK, erg fijn alles onder 1 dak!

Snelle, vriendelijke en transparante dienstverlening.

Goede ervaring bij het kopen van een tweedehandse auto. Alles verliep soepel en volgens afspraak. “Kon minder” zouden wij hier in Groningen zeggen; en dat is een groot compliment!

Zeer klantgericht

Afspraken worden nagekomen, er wordt met jou als klant meegedacht, mensen zijn erg vriendelijk en een uitstekende service! Kortom een autobedrijf die ik iedereen zou aanbevelen.

heel goed

een eerste ervaring die heel goed was. De hee Pesselse hieldt mij nauwkeurig op de hoogte en spande zich in om een duur onderdeel wat voor de APK vervangen moest worden alsnog tweedehands te krijgen

Prettige en professionele klantbenadering

Korte communicatielijnen, snelle serviceverlening en prima advisering.

Prettige ervaring en duidelijk contact.

Buiten werktijd contact gezocht met verkoper Marcel. Bijna direct reactie en stond voor alle vragen open. Eerst volgende werkdag een filmpje voor me gemaakt en auto was na bezichtiging precies wat hij had verteld.

Teleurstellend

Beetje jammer afgesproken om met een alfa mito een proefrit te gaan maken. Blijkt hij hem al verkocht te hebben wat ik nog wel begrijp maar een telefoontje zou het bedrijf wel gesierd hebben. Over de service kan in niks zeggen want geen auto

Top service en erg vriendelijk!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop, en ook de service tijdens de garantie was top! Dik tevreden over auto roest!

Mooi en keurig bedrijf

Apk keuring laten uitvoeren. Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Mooi en schoon bedrijf. Keuze genoeg als je een mooie auto zoekt.

Zeer net en mooi bedrijf

Afgelopen week mijn eerste auto gekocht bij auto-roest BV, wat een fijn bedrijf om Zaken mee toe doen! Vanaf het eerste contact voelde het Al prettig Voor mij. Vanaf het begin tot Aan de aflevering werd alles netjes gecommuniceerd met mij. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

keurig en uiterst klantvriendelijk bedrijf

Afgelopen week Mercedes SLK gekocht. Goede prijs gehad voor mijn inruil auto. Proefrit gemaakt en snel met Sander tot een overeenkomst gekomen. Twee kleine puntjes van de auto zijn naar volle tevredenheid aangepast. Ben dus zeer tevreden zowel over het bedrijf als personeel.

uitstekende service

Ik schrijf niet snel een review, maar ben uitstekend geholpen Auto Roest. Auto gekocht maar bij thuiskomst bleek het navigatie systeem niet te werken. Wij konden onze auto bij een merkdealer bij ons in de buurt laten repareren en dit werd keurig door Auto Roest gecommuniceerd en betaald. Grote klasse. Groeten Barry

Perfect van A tot Z

Na een bezoek aan andere autobedrijven en een aantal teleurstellende bezoeken ben ik perfect geholpen bij Auto Roest. De auto was netjes klaargezet voor een proefrit na telefonisch contact met de verkoper. Eerst een lekkere kop koffie en het voorstel voor de inruilauto besproken, de inruilprijs word gebaseerd op het huidige aanbod en dat is realistisch. De auto reed heerlijk maar ik had een aantal kleine puntjes. Door de keuze voor het afleverpakket zijn deze punten perfect opgelost en ik rij nu een aantal weken met een grote glimlach in de nieuwe auto! Veel succes op jullie nieuwe locatie, als jullie zo door gaan moet het helemaal goed komen!

Teleurstellend

Voor de Aankoop was men een en al vriendelijkheid en medewerkend. Tijdens de garantieperiode van een half jaar ( Bovag ), die we bij de aankoop van de Audi A4 hadden afgesloten, deed er zich een defect voor aan de stuurbekrachtiging tot tweemaal toe. De melding moest eruit gehaald worden om veilig te kunnen rijden. De auto heeft toen twee weken bij hun gestaan, het defect herhaalde zich toen niet, maar toen we de auto weer ophaalden, kregen we de mondelinge toezegging als het probleem zich later weer zou voordoen, we nog steeds een beroep konden doen op deze garantie aangezien het probleem zich al tweemaal had voorgedaan in de garantieperiode. Toen we ons echter meldden na 1 jaar, nadat we tijdens onze vakantie hetzelfde probleem hadden en toen echt de stuurbekrachtiging vervangen moest worden (kosten 2530,- euro) deden we bij AutoRoest een beroep op de belofte, die ons het jaar ervoor gemaakt was en kregen we in eerste instantie ons gelijk (wederom mondeling tijdens een gesprek ter plaatse) maar toen uiteindelijk zei de directeur van AutoRoest, dat we het wel konden vergeten en werd er een jurist op ons afgestuurd.

Aankoop zonder garantiepakket was super. Alleen wanneer er iets stuk blijkt minder goed verlopen

Verkoper was heel vriendelijk. Proefrit gemaakt alleen op asfalt. Kort na aankoop rammelde er iets onder de auto. Afspraak gemaakt en vrij moeten nemen. Waren er toch nog kosten aan verbonden. Iets naar ik vind al een mankement was tijdens aankoop. Ik beveel jullie wel aan alleen de totaalscore wordt door jullie service wel lager.

flut bedrijf

30 december naar een hybride auto wezen kijken. Zat achter in de kofferbak een tas met lader en kabels om de auto op te laden. Een week later de auto gaan ophalen. Komen we thuis zit er geen lader meer in de tas. Bedrijf wil niet mee helpen voor een oplossing. Vind het slechte service van dit bedrijf. Gelukkig is de auto wel goed. Maar moet de voor enkele honderden euro's nieuwe lader gaan kopen.

Prima, makkelijk tot zaken komen en duidelijke afspraken

Duidelijk verhaal omtrent de auto en de mogelijke afleverpakketten en garantie. Serieus bod qua inruil en de overeenkomst was snel beklonken. Nu afwachten of de auto inderdaad voldoet aan het voorgestelde plaatje, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Netjes gegaan

Keurig

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen

Over Auto Roest bv

Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!

Over Bosch Car Service