goed ,vriendelijk en eerlijk

goed ,vriendelijk en eerlijk en lekkere koffie helaas nog geen Formule 1 tijd van een banden wissel

In 1 woord fantastisch geholpen en meegedacht. Top

Top bedrijf

Fijne ervaring gehad bij aankoop van fiat 500 Geen opdringerige verkopers, maar gewoon rustig de auto kunnen bekijken. Daarna de prijs afgesproken, met een verkoper (Robin) die ook daar de tijd voor nam. Auto zeer netjes afgeleverd.

Die was heel, positief

Ik heb even moeten wachten, maar het "probleem" waar ik mee kwam was in no time opgelost. Prima dus. En heel klantvriendelijk.

Super geweldig geholpen.

Voor mij was dit de eerste keer en er zullen nog meer bezoeken volgen . Een zaak die ik zeker ook aan andere aan wil raden.

Top service en zeer vriendelijk personeel

Vakbekwaam personeel en top service.

Prettige mensen en goede service

Goed geholpen, geen flauwe verkoop trucs, erg gericht op klanttevredenheid en maken alle beloftes waar. Zeer tevreden over mijn nieuwe auto en de mensen van auto Roest!

top service

goede service mooie Autos

Prima service, niet opdringerig. Mooie showroom.

Super Service

Alles volgens afspraak verlopen

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Fijn en snel geholpen. Top bedrijf

Vriendelijk geholpen met een eerlijk verhaal.

Zowel per e-mail, aan de telefoon als op locatie goed en vriendelijk geholpen. Duidelijk qua aanbod, verwachting en service.

Vriendelijk, netjes, behulpzaam

Mooie Audi A4 gekocht. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Auto werd nog even gewassen voor we kwamen. Eenmaal aangekomen, sleutels gekregen, klein praatje, en kregen de vrijheid om eerst zelf rustig eens te kijken. Als we wilden gaan rijden, even aangeven, en de groene platen werden erop gezet. Na de proefrit nog eens op ons gemakje in en rond de auto gekeken. Verkoper kwam er daarna pas weer bij. Toen naar binnen en eigenlijk heel vlot de auto gekocht. Zeer leuke zaak met mooie auto's en vriendelijk personeel dat je de tijd gunt om te kijken.

Ruim aanbod van mooie auto's met fijn personeel

Via internet auto gevonden. Fijne ontvangst met goede en duidelijke prijsafspraak. Na proefrit besloten auto te kopen. Mooie ruim opgezet bedrijf, goed bereikbaar.

Met aandacht onvangen

Wij hebben een 2ehands Renault Kangoo gekocht en onze 17-jarige Kangoo daarvoor ingeruild. We zijn correct behandeld en de sfeer was vertrouwenwekkend. Wij bevelen Auto Roest bv aan diegene die een goede 2e hands auto zoeken.

Gewoon een goed en degelijk autobedrijf.

ruime keuze, nette auto`s en een goed ontvangst. Tijd nemen om goed te kijken, proefrijden geen probleem.

Staan altijd meteen voor je klaar!

Bij het aankopen van mijn auto bleek het één en ander niet helemaal in orde te zijn (overigens buiten schuld van garage Roest). Garage Roest is direct ingesprongen op de problemen en heeft alles zo snel mogelijk opgelost.

Voortreffelijk!

Autoroest is een erg prettig bedrijf om uw auto te kopen. Je wordt erg deskundig en sympathiek geholpen. Inmiddels onze tweede auto aangeschaft, naar volle tevredenheid!!

Voel me belazerd

Audi Q5 gekocht en een Caddy, wil ik 1,5 jaar later de Audi inruilen voor een veel duurdere Mercedes, dan is de Audi ineens heel veel minder waard dan 1,5 jaar geleden. Zoveel zelfs dat de vertegenwoordiger zich er zelf voor schaamde kreeg ik het gevoel. We konden het niet eens worden, hij zou hierover met zijn baas praten en er op terug komen, Een week later nog niets gehoord, toen maar een Mercedes ergens anders gekocht.

Snel opgelost en goed mee gedacht

Velgen waren krom. Bedrijf heeft een tijdelijk setje onder de auto gezet terwijl de andere weg gingen voor reparatie. Alles werd netjes en super snel geregeld.

Hartelijk

Vriendelijk ontvangen, alle tijd. Professionele indruk van bedrijf en medewerkers.

Goede hulp

Nou me tweede auto gehaald bij roest en weer zeer tevreden

Geweldig bedrijf!

Wij zagen een BMW in een niet zo’n standaard kleur, we houden niet van zwart of wit. Maar deze stond nog niet op hun eigen pagina te koop maar wel onder hun naam via een andere pagina. Meteen op maandag gebeld en ja de auto stond nog altijd te koop, gevraagd of we een proefrit konden komen maken. Dat was geen enkel probleem, aangegeven dat we vanuit het zuiden van Limburg komen. Eenmaal aangekomen bij auto Roest, kregen vriendelijk de goedendag, Bartek kwam ons helpen, eerlijk hebben wij aangegeven dat de auto veel beschadigingen heeft. Bartek verzekerde ons als wij voor deze auto zouden gaan werd dat allemaal bijgewerkt. De auto was immers net pas binnen en hadden er nog niks aan kunnen doen. Mijn man gaat een proefrit maken, ik blijf met de kinderen daar, krijg wat te drinken aangeboden en mag rustig even wachten. Wij waren enthousiast over de auto maar de beschadigingen brachten ons twijfel toe, dit merkte Bartek en verzekerde ons nogmaals dat dit echt geen probleem zou geven, hij riep Wim erbij en vroeg hem hoe de auto het pand zou verlaten, ook hij verzekerde ons dat de auto bijgewerkt zou worden. We besloten hun in vertrouwen te nemen en kochten onze auto aan. De dag voor aflevering kregen we te horen dat de auto niet klaar zou zijn omdat hun ook afhankelijk waren van andere partijen en dat het in de loop van de volgende week ging worden, dat was enorm balen! We hadden alles geregeld met werk en de kinderen dit ook aangegeven. Met 2 eigen bedrijven, kinderen en een man wat ook fulltime werkt kun je niet gaan wanneer je zou willen. We kwamen overeen dat we op dinsdag te horen zouden krijgen wanneer de aflevering zou plaats vinden en ze zouden de auto thuis afleveren. De belofte werd waar gemaakt, op donderdag 18.10u stond Bartek vanuit Schelluinen in Roosteren met onze nieuwe auto en een bosje bloemen voor de vertraging van het afleveren van de auto. Wat een geweldig bedrijf wat echt met je meedenkt een echte aanrader!

Zo fijn als je garage net een stapje extra doet (leenauto kan beter :-)

Auto gebracht voor wat kleine reparaties na schade. Bij ophalen was alles weer netjes en auto zelfs helemaal gepoetst. De leenpeugeot 107 was beetje matig, maar ik waardeer mn eigen 308 weer des te meer! Dank voor de goede service

Denken mee, snel, vakkundig. Zeer aan te raden.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen

Over Auto Roest bv

Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!

Over Bosch Car Service