Fantastisch

Ik heb mijn prachtige auto gebracht en ben zeer goed geholpen.

Heel erg klant vriendelijk en ze denken altijd met je mee voor een oplossing

Fijn bedrijf

Ik heb onlangs mijn eerste auto gekocht bij Auto Roest en ben zeer tevreden! Ik werd erg vriendelijk geholpen en de medewerker was eerlijk en transparant over de auto. Ik mocht een proefrit maken die helaas van korte duur was omdat de benzine bijna op was, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat ik had aangegeven geïnteresseerd te zijn in de auto, was het ook nog mogelijk om te onderhandelen over de prijs, met name van het afleverpakket. Hierover is heel fijn meegedacht door de verkoper. Binnen een week was mijn auto klaar en waren alle kleine reparaties gedaan zoals afgesproken. Ik hoop nog heel lang van mijn auto te kunnen genieten!

Fijne service, mooie (bedrijfs) auto!

Via internet kwam ik een geschikte auto tegen die paste bij mijn wensen, meteen de dag erna kon ik terecht om deze te bezichtigen en ondanks het feit dat ik een auto met hogere waarde wilde inruilen zijn we snel ter zaken gekomen. Binnen een half uur was de deal rond, ik ben erg tevreden over het voertuig en de persoonlijke benadering van de verkoper; Sander, merci! (Het was de moeite waard een stukje te rijden van Maastricht naar Schelluinen)

Vriendelijke snel klantgericht

Super vriendelijk personeel en goede kwaliteit auto’s

Betrouwbaar en kundig

Aardige mensen en goede koffie. Duidelijke taal en mooi divers aanbod aan auto’s.

Vakmanschap, service en klantvriendelijkheid gaan hier hand in hand!

Blij met de mooie Clio!

Goed!

Wederom de werkplaats mogen bezoeken en uitmuntend geholpen met wat technische vraagstukken. Lekkere koffie en altijd een gezellig praatje. Dikke pluim naar de vakmensen van de werkplaats!

Een motorfiets gekocht die gevaarlijk was

Na proefrit en een nachtje slapen een bmw R1150gs gekocht. Ongewassen en as is. Wel jammer dat een bout mist uit de remklauw. Op zijn minst had hij wel een inspectie door een monteur mogen zijn. Wel vriendelijk geholpen. En een les geleerd: koop nooit een motorfiets bij een autobedrijf

Super fijn bedrijf

Afgelopen donderdag mijn Audi A1 gekocht bij dit fijne bedrijf. Het eerste contact via de website voelde al goed aan. Na de recensies te hebben gelezen, besloten om hier mijn auto te kopen. Ik werd door Robin van het station opgehaald en heb ná en lekkere kop koffie mijn eerste proefrit gemaakt. Dit was meer een formaliteit aangezien ik hem eigenlijk al had "gekocht" en ik de auto op die dag al had verzekerd ( de polis was al binnen ). Na mijn proefrit werd de auto overgeschreven op mijn naam en heb daarna de koop bekrachtigd door te pinnen! Toen heeft de eigenaar zelf nog getankt voor mij omdat ik een uur naar huis moest rijden! Wat een service!! Ik heb gisteren alle knopjes van de auto "uitgezocht" en nog contact met Robin gehad in verband met de navigatie. Deze werkt (nog) niet omdat er waarschijnlijk een SD kaartje in moet. Deze zat niet in de auto en hier wordt nog aan gewerkt. Ik ben super blij met mijn auto en ook zéér tevreden over Auto Roest, ook mede doordat mijn eigen Bovag Garage mij had verteld dat ik met en gerust hart hier een auto kon kopen! Ik kan dit bedrijf zeker aanraden! Dank jullie wel voor de service en Robin voor zijn zeer correcte manier van omgaan met mensen! Ga zo door!!!

Zeer net en vakkundig bedrijf.

Keurig te woord gestaan en zeer correct geholpen!

Zeer vriendelijk geholpen.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en gezamenlijk zijn wij tot een, voor beide partijen, goede overeenkomst gekomen.

Tot nu toe goed

Prettig. Auto moet nog afgeleverd worden dus kan nog niet een echte mening geven. Maar het zegt al genoeg denk ik dat we tot elkaar komen zodat wij hier een auto gaan kopen.

Zeer positief

Na een proefrit een ongedwongen gesprek gehad met één van de verkopers. Met een goed gevoel een auto gekocht Bij aflevering zijn de gemaakte afspraken nagekomen.

Sympathieke, goede en eerlijke behandeling

Top bedrijf!

Alles wat ik wou op de auto kon geregeld worden! Goede service. Top bedrijf!

Professionele uitstraling, kwalitatief aanbod

Goede 1e indruk bij aankomst door professionele uitstraling. Vriendelijk geholpen door adviseur, er wordt gewerkt op basis van vertrouwen. Tijdens het afrondingsgesprek tot een goede prijs kunnen komen.

Warm welkom, goede service en uitleg.

Bij binnenkomst meteen te woord gestaan - auto direct voor check up. Netjes een werkplek aangeboden gekregen om te kunnen werken en koffie.

Goed bedrijf, vriendelijke mensen

Zeer goed en correct geholpen. Raad dit bedrijf aan ieder aan. Voor een auto hét juiste adres. ***

Meedenkend en goed geholpen

Fijn bedrijf met jongens in de garage die liefhebbers zijn. Dat merk je!

Duidelijk en snel

Geen poespas, gewoon nette auto's em goede service.

een prima service

meedenkende mannen, initiatiefrijk in oplossingen

Super service

Goed geholpen en alles super geregeld.

Super tevreden ‼️‼️

Op een paar kleine communicatie dingetjes na een super goed bedrijf. Voor alles een passende oplossing en service is goed.

Perfecte service en goed geholpen.

Goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden.

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen

Over Auto Roest bv

Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!

Over Bosch Car Service