Maak heel duidelijk afspraken!

Mijn ervaring met Auto Roest B.V. begon een aantal maanden geleden. Zo lang heeft het ook geduurd om tot een (niet bevredigende) uitkomst te komen. De gekochte auto rijdt prima en ben ik tevreden mee. De auto is echter verkocht als een sport model (ik heb hier de advertentie nog van) en de geleverde auto bleek uiteindelijk een basis model te zijn. Mooi gepimpt met velgen en nieuwe banden, maar ondertussen ontbreken er dus ook opties die voor een leek lastig te achterhalen zijn. In mijn geval zou er een alarm systeem op zitten, maar dit bleek achteraf niet het geval. Tevens zou er keyless entry op zitten, maar na controle bij een andere garage bleek dit niet aanwezig te zijn. Helaas ben ik achteraf nog enkele zaken tegengekomen. Ik dien er eerlijkheidshalve bij te vermelden dat bij aankomst voor een proefrit ook Apple CarPlay niet aanwezig bleek en parkeersensoren zoals geadverteerd en hier is een oplossing voor geboden. Precies de reden waarom ik hier geen lagere score van maak, maar ik zou iedereen heel precies laten beschrijven welke opties en welk model gekocht wordt om discussie achteraf te voorkomen. Dit heeft mij erg veel energie en tijd gekost. Ik zou hier nooit meer een auto kopen, ondanks dat de ervaring bij de koop erg prettig leek, de afhandeling is teleurstellend. Ik laat een aantal details bewust weg omdat het niet mijn bedoeling is om dit bedrijf volledig in een verkeerd daglicht te stellen, maar kan vertellen dat er nog veel meer mis is gegaan. Controleer heel goed wat u koopt bij deze partij en maak vooraf afspraken wat te doen indien zaken niet kloppen. Dit had ik achteraf moeten doen. Ik zit nu met een auto die sowieso 3K minder waard is vanwege ontbrekende opties en foutieve editie in de advertentie.

Degelijk en vriendelijk

Onderhoudsbeurt gegeven, keurig met koffie ontvangen, leenauto meegekregen, gebeld dat auto klaar was , geen bijzonderheden. Gewoon doen wat ze zeggen.

klantvriendelijk en servicegericht

Bij de aankoop van een auto ondervonden dat autobedrijf Roest een betrouwbaar bedrijf is.

Hans Groeneveld verdiend grote waardering nav oplossen niet tevreden klant

De verkoop verliep voorspoedig, er werd aangegeven dat de auto aanpassingen wel 2 wkn nodig zou hebben. Na telefonisch contact te hebben gehad bleek dat het niet ging lukken. De dinsdag erop zouden ze terugkoppelen. Dit gebeurde niet, de volgende dag zelf gebeld. Persoon in kwestie onverwachts vakantie. Dit kan, hoewel stukje communicatie naar klant had fijn geweest. Zijn collega gaf aan dat auto klaar was en opgehaald kon worden. Na overdracht van papierwerk de auto bekeken. Wat bleek dat auto niet was aangepakt zoals afgesproken, schade niet opgelost, geen volle tank. Auto niet even gewassen! We waren enorm teleurgesteld. Het is dat auto al op onze naam stond, anders hadden we gezegd, we laten hem staan totdat het opgelost is. Afspraak voor week erop gemaakt dat auto naar de spuiter zou gaan. Bij het brengen vd auto andere collega gesproken, verkoper nog steeds op vakantie. Maar Hans heeft alles opgelost, noteerde alles en gaf aan dat dit niet wenselijk is hoe Roest werkt. Complimenten voor Hans, zijn correctheid - terugkoppelen en afspraken nakomen. Deze jongeman is goud waard voor de organisatie.

Top bedrijf

Super aardige mensen. En een mooie bedrijf. En nette suto’s

Betrouwbaar en professioneel bedrijf

Mooie website duidelijke omschrijving van de auto met alle opties. Ter plekke een proefrit gemaakt. Week later de beslissing genomen om tot koop over te gaan en de auto opgehaald. Mooie showroom prima koffie, prettig zaken doen.

Goede service, vriendelijk geholpen

Een proefrit was geen probleem, zelfs meerdere auto's. Na 2x in de desbetreffende auto gereden te hebben zijn we het eens geworden over de prijs. Onderhandelen is mogelijk en ging op een prettige manier.

Ontzettend fijn en vriendelijk geholpen

Auto roest heeft een uitgebreid assortiment aan auto's wij zijn op een hele fijne en zeer professionele manier geholpen. Niet opdringerig en alle tijd.

Fijne medewerkers. Geen opdringerige verkoop!

Gastvriendelijk bedrijf. Kregen een kopje koffie en konden zonder poespas direct een proefrit maken. Absoluut geen opdringerige verkoop. Daarna de deal snel rond gekregen, auto stond binnen 3 dagen klaar om opgehaald te worden.

Ik heb mijn auto meer dan 1 maand geleden gekocht. Communicatie, service en verkoop erg vriendelijk. Auto in top conditie, uitstekend voorbereid. Speciale dank aan Sander voor de geweldige service! De auto rijdt geniaal!

Gewoon goed

Netjes geholpen door Sander en de auto was precies zoals omschreven.

Perfect!

Drie weken geleden een prachtige Volvo V50 gekocht bij auto Roest, er mankeerde een paar kleine dingetjes aan de auto en dit is door de garage op prettige wijze gerepareerd! Vandaag de Volvo opgehaald en wat een toffe auto! Als een koningin naar huis. Bedankt!

Communicatie

De communicatie mag echt wel verbeterd worden van de week onze auto opgehaald maar als je belt voor een vraag of dat er iets niet goed is aan de auto wordt er gezegd u wordt terug gebeld maar helaas al 3 keer gehad en niets gehoord beetje jammer

Heel fijne garage

We zijn fantastisch geholpen, personeel is heel vriendelijk en absoluut niet opdringerig, we zijn "met rust gelaten" om zelf de auto te bekijken en te proefrijden. Voor vragen staat het personeel meteen voor je klaar. Er wordt van alles besproken daarna en de auto wordt naar wens klaargemaakt. Ook fijn dat ze bij BOVAG aangesloten zijn, dus 100% betrouwbaar. Ik raad Auto Roest BV iedereen aan!

Professioneel, behulpzaam en betrouwbaar!

We kwamen online een advertentie tegen van Auto Roest met een Honda die voldeed aan onze wensen. We hebben een mail gestuurd om een afspraak te maken en kregen vlot een reactie. Diezelfde week zijn we nog gaan kijken. We werden geholpen door Sander. We zijn erg tevreden over de service en raden het zeker aan om hier langs te gaan als je opzoek bent naar een nieuwe auto! Evert & Remy

TOP BEDRIJF!!! ze bestaan nog wel, maar het is even zoeken!!!

Wij hebben zeer goed ervaringen met dit bedrijf, we zijn van het station afgehaald door een vriendelijke jongeman. Bij aankomst stond de auto mooi gepoetst klaar. Wij konden op ons gemak de auto bekijken en beoordelen, waarna we een proefrit konden maken. Vriendelijke deskundige medewerkers, niet opdringerig. Bartek heeft alles netjes geregeld conform gemaakte afspraken. De verduisteringsfolie werd meteen verwijderd onder het genot van een kopje koffie. Wij genieten van onze fijne aanwinst hebben een goed gevoel bij dit bedrijf en zullen in de toekomst al naar gelang het aanbod zeker terug komen. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen! TOP!!!

Zeer soepel en vriendelijk.

Wij zijn erg goed te spreken of het autobedrijf Roest, het heeft de naam niet ha ha ha maar alles is met hun te overleggen en te bespreken voor een eerlijke prijs.

Perfecte service

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en ben keurig geholpen. Goeie eerlijke service. Zeker een aanrader!!

Helemaal super

Bartek was vanaf het begin heel behulpzaam en transparent over de auto, volledig reparatie geschiedenisinzicht. Ik voelde me welkom en serious genomen, zonder het gebruikelijke (te veel) geklets van velen tweedehands dealers. In plaats daarvan, Bartek was beleeft, aardig en heel vakkundig. Mooie ervaring, ik kom graag terug voor mijn volgende auto.

Eerder een perfecte service bij de auto van mijn man. Nu voor mij een goed advies, mooie instapklare auto en prettige inruilprijs. Rust voor het gesprek en blij met het resultaat!

Fijne mensen. Goede service

Auto gekocht

Meer dan prima service en inzet.

Vriendelijk personeel

Fijn geholpen

Kan niet beter

Op en top tevrede

Uitstekend bedrijf

Top bedrijf ze hebben geduld en helpen je netjes en staan voor je klaar zo als het hoort

Parallelweg 1

4209 AA Schelluinen

Over Auto Roest bv

Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage! Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio, zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt, diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om u de beste service te bieden. Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een halve eeuw hét begrip is in de omgeving. Auto Roest bv Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!

Over Bosch Car Service