Laden reviews...
285 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen vooral het vriendelijke personeel, de duidelijke communicatie en de snelle afhandeling. De service wordt als betrouwbaar en klantgericht ervaren, met voldoende aandacht voor de wensen van de koper. Er is vaak een ruime keus en een open, uitnodigende verkoopbenadering. Al met al een positieve en consistente ervaring.
Heb mijn bus tegen sluitingstijd gebracht met kapotte koppeling. De andere dag 15.00 uur was hij klaar.
Gert Jan
Giessenburg
Fijne omgeving, super geholpen maar toch ook weer niet opdringerig.
Brigitta
Rotterdam
Versnellingsbak laten spoelen, goede service, kundige monteurs en komen afspraken netje na. Zoals het hoort
Fabian van Lent
Gorinchem
Ondanks te late afspraak heel fijn geholpen.
Willem
Woudrichem
Apk keuring en onderhoudsbeurt laten doen..
20 June 2026
Johan
Spijk
Ik heb mijn onderhoud laten uitvoeren en ook mijn parkeerremsysteem laten vervangen. Ik word altijd vriendelijk geholpen door Marcel, die goed advies geeft en de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Daarnaast is er altijd ruimte voor een gezellig praatje met de monteurs, lekker transparant. Inmiddels is dit mijn vaste garage geworden voor al het onderhoud aan mijn auto. De service is betrouwbaar, de communicatie prettig en ik weet dat ik op hen kan rekenen. Zeker een aanrader!
20 June 2026
Shah
Rotterdam
Na wat zoekwerk heb ik voor een BMW 2 serie active tourer gekozen, deze auto heb ik bij Roest auto bedrijf gevonden, na een priefrit direct gekocht en ik ben tevreden want ik rij er al in. Top bedrijf.
18 June 2026
W.J. Broeren
Weesp
Zeer tevreden over deze garage.Werden vriendelijk en deskundig geholpen En personeel nam alle tijd voor uitleg
17 June 2026
Gert Hartog
Sliedrecht
Je betaald erg veel geld dat de auto gepoetst en schoon wordt opgeleverd maar helaas veel gele vlekken en alle randen echt vies.
Beveelt niet aan
17 June 2026
Irene
Bergambacht
Heel goed geholpen !
16 June 2026
Nathan Rosbergen
Alblasserdam
Tijdig is gemeld voor APK. Na Keuring Adviezen voor vervangen en is doorgesproken, zodat e.e.a. thuis kan overlegd welke adviezen kunnen worden opgevolgd. Ook is het financiele plaatje doorgesproken en kan een offerte woren aangevraagd.
13 June 2026
Hendrika Engelina
goed gesprek gehad
12 June 2026
Reteip
Dordrecht
Snel en goed gemaakt. Kosten vooraf duidelijk!
11 June 2026
Joey
Spijk
Ik heb bij AutoRoest een hele mooie GLA 45 AMG gekocht. Ze dachten mee en waren flexibel. Ze hebben de auto voor de aflevering helemaal nagelopen, service beurt gegeven, apk, nieuwe remblokken en zelfs een set nieuwe banden, waarbij ik netjes gebeld werd en de keuze kreeg tussen winter/zomer of all season. De auto zelf is keurig netjes. Ook kreeg ik een nette inruilwaarde voor mijn vorige auto terug. Ik zou hier zonder blikken of blozen weer een auto kopen! Bedankt!
11 June 2026
Mark
Woudrichem
Heb nu 2 weken geleden een auto gekocht. Nu al lekkage bij het panorama dak. Wel vreemd omdat ze hier voor verkoop al na hadden gekeken. Lekkage in de auto wordt niet echt vrolijk van. Nu een leenauto. Nu afwachten of het goed hersteld wordt.
10 June 2026
Alexander
Vonk
Top bedrijf, netjes geholpen door verkoper Wim. En auto super netjes klaar gemaakt door de jongens van de werkplaats
10 June 2026
Nick
Beneden leeuwen
Goede hulp, vakmanschap
8 June 2026
Martin
Gorinchem
vriendelijk personeel, prijs is redelijk
7 June 2026
E.j.m
giessenburg
Voor mij ideaal omdat ik bij Van der Vlist werk maar niet in de buurt woont. Auto wordt gehaald en gebracht, dit werkt voor mij ideaal. Bedankt!
6 June 2026
A Gelderblom
Hekendorp
Auto hier gekocht. Zeer tevreden!
5 June 2026
Mirjam
Hoornaar
Recent omze BMW 220i Cabrio gekocht bij Auto Roest en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering is alles perfect verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen, de communicatie was duidelijk en transparant, en de aflevering was erg plezierig. Het is prettig om zaken te doen met een bedrijf dat doet wat het belooft. We genieten inmiddels volop van de BMW cabrio en kan Auto Roest van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een andere auto. Bedankt voor de uitstekende service!
Riana
Nieuwegein
Goed overleg met de werkplaatschef en de reparaties konden op korte termijn worden uitgevoerd.
Wout
Goede cervice
Mark
prima geholpen
fabiola leijdsman
ameide
Staan altijd voor je klaar en super deskundig!
Peter
hoorn
Al meer dan 55 jaar uw vertrouwde garage!
Bij Auto Roest bv staan we al ruim 55 jaar voor kwaliteit
en betrouwbaarheid. Met twee vestigingen in de regio,
zijn wij uw specialist in onderhoud, een grote beurt,
diagnose of het vinden van uw volgende auto, bij Auto
Roest bent u aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs en deskundige verkoopadviseurs staan klaar om
u de beste service te bieden.
Bezoek ons vandaag nog in één van onze vestigingen
en ervaar zelf waarom Auto Roest al meer dan een
halve eeuw hét begrip is in de omgeving.
Auto Roest bv
Betrouwbaar, ervaren en altijd dichtbij!
Parallelweg 1
4209 AA Schelluinen