Het was een hele fijne ervaring en een snelle service
Zie titel
Mijn voorruit was lek (rubbers), dit valt niet onder de verzekering. Eerst bij groot autoruit bedrijf geweest, deze prijzen waren niet normaal. Zeker omdat er risico bestaat dat de ruit breekt en dit is eigen risico. Door mijn zoon bij nieuweVoorruit.nl terecht gekomen. Ze hebben de ruit opnieuw erin gezet zonder deze te breken, tegen een prijs die meer dan de helft goedkoper was dan de concurrent, waar ik eerst was geweest. Ben netjes geholpen en zeer tevreden.
Volvo XC60. Net gekocht, slechte ontwaseming. Wat bleek: auto was 'rijdend zwembad'... Op internet lazen we dat lekkage via voorruit een bekend Volvo-euvel is. Toen we aan de binnenkant tegen de ruit drukten zagen we duidelijk speling. We vonden deze site. Wat ons vertrouwen gaf is dat het probleem en de oplossing bekend zijn. We konden snel een afspraak maken. Op de dag zelf werden we gebeld dat we toch niet terecht konden op de afgesproken locatie, maar we hebben het gewoon verplaatst naar een andere locatie. Aardige mannen en voor zover ik kan beoordelen vakkundig. Op mijn verzoek ook even de afwatering van het dakraam nagekeken (was goed). Binnen een uur klaar, dan nog even wachten tot de kit droog is. Nu de (verwijderde) matten nog een tijd laten drogen in de schuur en dan alles weer netjes monteren. En dan maar hopen dat dat het (enige) was en we het droog houden!
Zeer prettige ervaring. Aardige vaklui, snel vakwerk. Goed scherpe prijs. Prima koffie :) Slechts 1 minpuntje: 1 vd ruiterwissers niet helemaal recht teruggezet. Zelf verholpen.
De voorruit van mijn Volvo V70 begon een aantal maanden geleden spontaan sporen van lekkage te vertonen tijdens het wassen van de auto in de wasstraat. Vorige week lekte de ruit ook tijdens een flinke regenbui. Whatsapp contact met de klantenservice van nieuwevoorruit.nl leidde tot een snelle reparatie afspraak bij ons thuis voor de deur. De monteur was keurig op tijd en heeft de ruit in korte tijd gedemonteerd, de oude kitresten verwijderd en de ruit opnieuw gemonteerd. Al met al geen goedkoop klusje en eigenlijk onacceptabel dat dit bij een Volvo spontaan misgaat maar de mensen van nieuwevoorruit.nl hebben dit op een heel goede, efficiënte manier snel opgelost. Heel hartelijk dank hiervoor.
Afspraak exact op tijd en ruit keurig vervangen tegen een heel mooie sterk concurrerende prijs! Maar liefst € 430,= verschil met prijsopgave Carglass (Oss)! Top!
keurig op tijd, snel een afspraak ingepland. Aardig en vakbekwaam. Zorgvuldig gewerkt. Nu hopen dat de lekkage weg blijft.
Voorruit gebarsten. Snel n afspraak kunnen maken. Dennis heeft de ruit strak erin gezet. En de prijs is ook redelijk.
Snel geregeld, van te voren even gebeld dat ze er aan kwamen en binnen een kwartier was het gefixed.
Mijn voorruit van de volvo xc60 ging lekken, blijkbaar productiefout Volvo kon dit oplossen vanaf 450 euro tot oplopend 1.100 euro bij vervanging. Op internet kwam ik dit bedrijf tegen. Gebeld en kon dezelfde dag nog geholpen worden. Zeer netjes en aardige medewerkers en zeer deskundig geholpen. Weer een tevreden klant, tegen 1/3 deel van de kosten bij Volvo dealer. Daar wordt je als particulier weer blij van.
gastvrij ontvangen door Dan, alles helder en duidelijk uitgelegd. Na plaatsing nog verdere tips over eventuele volgende mankementen ontvangen. Top gast
Mijn Volvo V50 begon onlangs flink te lekken bij de voorruit, een euvel dat kennelijk veel voorkomt bij een bepaalde leeftijd en nogal acuut ontstaat. 's Ochtends gebeld en ik kon dezelfde dag nog terecht, en ook redelijk dicht bij huis. Te gek, want het regent deze periode elke dag, en niet alleen buiten de auto ;-) Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een prima prijs. Heel tevreden.
Keurig ontvangen, auto neergezet en zelf kunnen zitten met een bakkie koffie/thee en wacht ruimte met gratis WiFi!! Ruit perfect vervangen en zelfs overtollig water dat onder de motor kap verstopt zat hebben de heren verholpen! Al met al ver boven verwachting geholpen voor een keurige prijs. Mocht het ooit weer voorkomen (hoop van niet natuurlijk...) zien ze mij weer terug!!!
Een zeer goede ervaring gehad bij autoverhuur Europcar in Arnhem. Heb een hele vriendelijke jongeman gehad die mijn voorruit netjes gerepareerd had. Hij had zelfs een gratis montage aan mijn auto gemaakt, zonder dat daar extra kosten bij op kwamen. Binnen drie kwartier was mijn auto al helemaal klaar en het zag er tiptop uit! Als je opzoek bent naar een goede autoverhuurbedrijf die voor weinig geld en kwalitatief goede reparatie kan leveren die je op een goede manier behandelen: ga naar Europcar in Arnhem toe, want het is zeker de moeite waard!
Na een enorm hoge offerte van één van de grote bekende autoruit bedrijven op zoek gegaan naar een voordeliger alternatief. Bij dit bedrijf met de neus in de boter gevallen. Voor 1/3 van de prijs én met een klantvriendelijkheid gelijk aan die van het hogere segment automerken. Tijdens het wachten online kunnen werken in een keurige wachtruimte met wifi en drinken. Hier weten ze wat klantvriendelijkheid is en tegen een zeer fatsoenlijke prijs, chapeau!
Zeer goede ervaring. Duidelijke uitleg, zeer vriendelijke en vakkundige mensen en ook betaalbaar. Ik ben zeer tevreden.
Vandaag geweest met de opel agila omdat wij ruitlekkage hadden vanmorgen gebeld en konden vanmuddag terecht wat een super bedrijf ruit er uit gehaald en opnieuw gekit super gedaan en zeer goede service gr peter
Communicatie was erg sterk, ruit is er netjes ingezet en past goed.
Erg tevreden!
Ik had een barst in de voorruit van mijn Ford Focus. Zocht eerst bij Carglass omdat je die kent, maar kon op de site nergens vinden wat het zou moeten gaan kosten, en dan weet je genoeg. Bij Nieuwe Voorruit stond duidelijk wat het zou gaan kosten. Was een zeer schappelijke prijs. En hoewel de monteur iets vertraagd op de afspraak kwam, staat die nieuwe voorruit er prima in. Het glas is zo helder dat je denkt dat je raam open staat. Zeer tevreden.
Ik had een barst in mijn ruit en heb deze laten vervangen. De werkplaats was vlak bij mijn huis, dus dat was super. Ruit is er netjes ingezet voor een scherpe prijs, een stuk goedkoper dan ergens anders. Echt een aanrader!
Fijne ervaring, zeer vriendelijke mensen en ontzettend goeie service.
Originele beoordeling
Fijne ervaring, zeer vriendelijke mensen en ontzettend goeie service.
Ik vindt de service perfect Ben snel geholpen De monteur heeft zijn werk perfect gedaan
Escudostraat 32
2991 XV Barendrecht