perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service alles is duidelijk snel het bedrijf ziet er keurig netjes uit en de prijzen zijn ontzettend laag!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een bedrijf waar je snel terecht kan en ze zijn erg klantvriendelijk !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijke en snelle hulp

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrije ontvangst en behandeling, super service, goede kwaliteit, prijs vooraf helder, scherpe prijs ook, makkelijk via de site op te zoeken en gemakkelijk afspraak gemaakt. Ik ben heel tevreden, volgende keer weet ik ze weer te vinden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en professioneel te woord gestaan en geholpen. Voorruit was op korte termijn naar voldoening vervangen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nieuwe voorruit vanuit Susteren laten zetten. Deskundig en vriendelijk personeel. Prijs vele malen lager als de grote namen in de ruiten branche.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service voor een budget prijs. Bij aankomst blijkt al dat het om een goed bedrijf gaat, de werkplaats is georganiseerd en opgeruimd. Men neemt rustig de tijd om de ruit precies te plaatsen. Ook de prijs is meer dan redelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen een uur is de voorruit vervangen op een parkeerplaats in Utrecht door een mobiel service busje. Geen duur pand dus. Geen wonder dat het 60 % goedkoper kan dan de grote jongens. De vakman klaart de klus snel en deskundig. Een aanrader. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima de voorruit van mijn Mini vervangen

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht