perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I am very happy with the service. The Price is much cheaper than that of competitors and the work is done professionally. Very nice people, I recommend this place.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en zeer goede service. Professioneel bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en de beste prijs die je krijgen kan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer snel en proffessioneel uitgevoerd. \r\nVandaag mijn voorruit laten vervangen op een bmw 3 serie. \r\nBedankt voor de snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf k heb de voorruit van mijn VW golf laten vervangen. De nieuwe is perfect ingelegd (niet te onderscheiden van fabrieksmontage). Top kwaliteit ruit (st gobain sekurit) tegen zeer concurrerende prijs.\r\nTelefonisch afspreken was makkelijk, geen wachttijd en goede uitleg over opties (wel/of niet getint etc).\r\nIk heb de auto s’ochtends gebracht bij de werklocatie in Utrecht (Amsterdamsestraatweg 656)…en s’middags laat opgehaald. Locatie is makkelijk bereikbaar en ze beschikken over ruime binnen werkruimte.\r\nNogmaals top kwaliteit ruit met zeer vakkundige montage tegen zeer scherpe prijs - alles op hun website klopt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vervanging voorruit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Straks planning bij de afspraak. Snel en super vriendelijk geholpen! Erg tevreden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak is afspraak. Snel, deskundig en voor een eerlijke prijs mijn voorruit (wederom) vervangen. Geen prijsverhoging(en) ten opzichte van juli 2016 !.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige prijs-kwaliteit verhouding! Prima en keurig voorzien van een nieuwe voorruit, en daarbij zeer vriendelijk ontvangen. Echte aanrader. Vestiging Barendrecht, bedankt. Voor minder dan de helft van wat ik bij Car Glass moest betalen ook nog. Dus mensen, hier moet je zijn voor een nieuwe vooruit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige mensen snel geholpen en vakkundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf op korte termijn een afapraak, snelle reparatie, vakkundig gedaan en voor een prima lage prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor minder dan de helft van de (carglass) prijs een nieuwe voorruit. Goede snelle service. Erg tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Neemt telefoon op en komt afspraak na. Ruit zit er perfect in dus heel blij!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en scherpe prijs. Prima bedrijf! Na steenslag in mijn 5 serie kon Ruud op basis van een foto al meteen zien welke ruit ik nodig had en 4 dagen later zat hij er in 1,5 uur in.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk,netjes en de afspraak altijd op tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en betrouwbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch geholpen door Ruud op locatie Utrecht. Kopje koffie erbij. Snel klaar en heel goedkoop. Scheelt meer dan 500 Euro vergeleken met Carglas of Ford dealer.\r\nNieuwe voorruit met verwarming, licht en regensensor: alles werkt weer fantastisch. Aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had een nieuw voorraam nodig ivm met een barst, bij carglass was de prijs €540,- (of 500 zonder “gratis” ruitenwissers) en die hadden na een week pas tijd.\r\nToch maar gebeld naar heerhugowaard industriestraat 10, en hier kon ik de volgende dag al terecht ivm de grote van de barst. En koste in totaal 235€. Qua service dikke pluim, waren erg aardige mensen die goed meedachten.\r\nHet is dan geen orgineel raam, maar de kwaliteit is zeker hetzelfde.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn voorruit laten vervangen, nadat de eerste vorst hem nu echt vermolt had. Een afspraak maken ging eigenlijk super makkelijk en was goed in te plannen. \r\nBij aankomst in Amsterdam Zuiidoost werd ik vriendelijk door Ruud verwelkomt, hij ging direct aan de slag, zelf ff lekker mee gesleuteld voor ik het wist was het raam er uit, het nieuwe raam vakkundig geplaatst en ik reed na 75 minuten weer gelukkig met een nieuw raam de deur uit.\r\nIk kan iedereen aanraden voor de service van NieuweVoorruit.nl te kiezen, je hoeft het ieder geval voor de prijs niet te laten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede service! Ze verwachtten mij op het afgesproken tijdstip en gingen direct aan de slag met de auto. Ik werd geholpen door Ruud: heel vriendelijk en benaderbaar. Absoluut een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een topservice!!\r\nNa een uurtje stond ik buiten met een vakkundig gemonteerde ruit voor één derde vam de prijs van andere aanbieders.\r\n\r\nZo kom ik direct weer door naar mijn werk als freelance project manager in de bouw.\r\nGroet Daan Dam Project Management

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net geholpen met het vervangen van mijn voorruit. Communicatie is goed en snel en de voorruit kwam uit dezelfde fabriek als mijn originele voorruit. Als ik ooit weer een ruit moet vervangen zou ik deze absoluut hier laten vervangen.

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht