goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en afhandeling .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service en uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Cok saglam bir servis. Cami 1 saat icinde degistirdiler. Yapan kisi Ruud cok temiz is yapiyor! Siddetle tavsite edilir!!!\r\nTesekkurler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze zijn heel klantvriendelijk aan de telefoon en als ze bezig zijn, als je nieuwschierig ben en de hele tijd kijkt wat ze allemaal doen en hoe ze bezig zijn vinden ze ook niet erg, ze zijn netjes optijd, en t is snel gebeurd.\r\nEn de prijs vald ook echt goed mee beter dan carglass.\r\nAls er weer ooit wat gebeurd met mijn voorraam al hoop ik niet dat t ooit gebeurd zal ik zeker terug komen en zal t zeker aanbevelen aan iedereen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig bedrijf, vakkennis, zeer professioneel. Als het nodig is zou ik er zo weer naar toe gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een bedrijf waar professionaliteit samen gaat met persoonlijke aandacht. Ruud was bijzonder gastvrij, liet me meekijken hoe de autoruit werd vervangen. En ik kon tijdens het wachten op de ruitvervanging onder het genot van koffie even werken op m\'n phone. Ruit zit er prima in en tegen een wel heel scherpe prijs incl. montage. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service. Citroen C3 voorruit kapot. In de ochtend gebeld, in de ochtend ook meteen een nieuwe ruit erin.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas recent een ster in de voorruit opgelopen door een flinke kiezelsteen. En dat in de net een half jaar geleden door NieuweVoorruit.nl (c.q. Ruud) er toen nieuw ingezette voorruit (vanwege een barst). Dat was toen (ook) absoluut vakkundig gedaan. En het herstellen van de \"ster\" (echt nodig om doorscheuren te voorkomen), was een klusje van net 20 minuten. Ik weet waar de reparatie zit, maar iemand die dat niet weet....., gaat de reparatieplek met moeite vinden. Gewoon (weer) prima werk en ik ben weer helemaal happy. En er gelijk een dagje uit van gemaakt. De prijs vond ik zeer passend (en voordeliger dan ik bij \"concullega\'s\" in de branche tegenkwam) en van het verschil hebben wij een lekker broodje genomen tussen de middag.\r\n@ Kelly; dank voor de koffie en het gezellig praatje!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De prijs scheelde meer dan € 700 met carglass

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf en veel goedkoper dan Carglass een vakkundig en deskundig bedrijf!\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig en snel geholpen. Zeer vriendelijke monteur die extra uitleg gaf over wat hij onder de ruit had gezien.\r\nOok aan de telefoon plezierig te woord gestaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben er professioneel geholpen, dus raadt deze vestiging iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn telefonisch contact, dezelfde ochtend nog een afspraak kunnen in-planen, vriendelijk ontvangst, denken mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had ruit schade en werd dezelfde dage nog geholpen.\r\nZe zijn op mijn werk gekomen en alles werd geregeld op het parkeerterrein in Zaandam zonder onderbreking van mijn eigen werk. Ze zijn het voordeligst (Carglass is zo duur) en vragen een kleine vergoeding voor het langskomen. Scheelt mij tijd om er narr toe te rijden en ik hoef er niet op te wachten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Goede ontvangst, direct tijd, geen wachttijd, ervaren terzake kundige medewerker, goede voorbereiding, werk netjes afgeleverd binnen de tijd en hele scherpe prijs. Website was heel erg duidelijk, snel juiste prijsstelling gevonden itt andere aanbieders. Prima!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, snelle service, tegen een prettige prijs! En een lekker bakkie tijdens het wachten.\r\n\r\nHij zit er pas een dag in nu, maar tot dusverre geen klagen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Ruud is heel bekwaam (doet dit werk al heel wat jaartjes) en de prijs ga je nergens lager vinden met deze kwaliteit autoruiten. Aanrader voor elk type auto !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service , goed en deskundig geholpen , is aan te bevelen ( dat doe ik ook )

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waarom gekozen: lage prijs, ruit van A merk\r\nErvaring: goede planning, precies op tijd gestart en op tijd klaar. Kwaliteit kan ik als leek niet bepalen.\r\nTot zover tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voorruit Opel vervangen gebelt en gelijk in de middag al geregeld topservice!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service. Erg snel geholpen!

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht