perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren is mijn voorruit vervangen bij de vestiging in Heerhugowaard. Ik werd daar zeer hartelijk ontvangen door de bedrijfsleider met een bakkie koffie. Voorruit is zeer vakkundig vervangen. Een paar uur later kon ik mijn weg weer vervolgen. De prijs vind ik zeer scherp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positief: Correcte telefonische benadering. Nette medewerker ontving mij keurig op tijd conform afspraak in de opgeruimde garage te Oss. De ruit is geplaatst zonder veel troep te maken. Kortom, ik ben zeer tevreden\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Woensdag een steentje op de voorruit gekregen, flinke scheur in mijn ruit. Donderdag rond gebeld voor prijsopgaves. Bij de \'bekende\' garages een prijsopgave van 515 euro. Bij nieuwevoorruit.nl 284. Dit scheelt een hele hoop. \r\nIk werd vriendelijk te woord gestaan en vrijdag kon de monteur al langs komen om de ruit te vervangen bij mij thuis. Hier werd een kleine bijdrage voor gerekend. Maar dit zit bij de prijs van 284 euro inbegrepen. \r\nIk ben super tevreden over nieuwevoorruit.nl!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve en klantvriendelijke jongen/man die mijn ruit heeft vervangen, snel, kundig, meedenkend! Ook het maken van een afspraak was vrij snel geregeld, ondanks de drukte van hun kant, waren ze flexibel en bereid mee te denken zo snel mogelijk de ruit te vervangen, zodat ik met een heldere blik op de weg een paar dagen later op vakantie kon. Dat tegen een zeer betaalbare prijs (was ruim de helft goedkoper uit dan bij de concurrenten)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 29 mei j.l. werd ik heel vriendelijk ontvangen door Den. Hij legde me het 1 en ander uit wat hij allemaal ging doen. Na een heerlijke kop koffie ging hij aan de slag. Ondertussen kwam Kelly ook binnen en die voorzag mij van een 2de kop koffie. Ik mocht gewoon meekijken hoe Den vakkundig mijn oude ruit van de auto afhaalde. Binnen no-time zat mijn nieuwe ruit, geplakt en wel op zijn/haar plek. Den vertelde me dat de kit nog even moest harden en dat ik op zijn teken weer naar huis mocht rijden. Top gedaan Den en Kelly! Vakwerk!\r\n\r\nVriendelijke groet, Manfred (van de Peugeot 107 :) )

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Om 2 uur ‘s middags gebeld en gelijk dezelfde dag kon ik nog langskomen. Ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen en dat ook nog voor een mooie prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na andere ruitvervangers gebeld te hebben, kwam ik erachter dat nieuwevoorruit.nl echt veel goedkoper is:) Afspraak voor de volgende dag gemaakt, ze kwamen gewoon bij mij thuis. Meneer is aan de slag gegaan en binnen een uur was het geregeld. Erg vriendelijk personeel, fijne service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel, soepel, correct, professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en snel geholpen. Locatie Utrecht was prima bereikbaar en het vervangen van het voorruit werd snel en deskundig uitgevoerd. Ook erg leuk om mee te mogen kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant- en service gericht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, van harte aanbevolen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De voorruit van m\'n Citroen C5 had echt pech gehad; een flinke steen pal beneden aan de ruit... een flinke scheur dus. Na enig zoeken bij voorruit.nl terecht gekomen (alles moest voor m\\\'n eigen kosten), op maandag een afspraak gemaakt om dinsdag te Oss alreeds terecht te kunnen. Om 12.00u te Oss, monteur Ruud bekeek de ruit en zei dat de ruit reeds eens vervangen was (kan want de C5 is voor mij 2e hands), en er zouden bij dit ruit nummer gele montage beugeltjes onder de sierstrip verborgen zitten die \'allemaal zouden afbreken, maar geen nood want de nieuwe montage beugels had hij reeds klaar staan\'. De sierstrip ging er af en jawel.. gele beugels en deze braken allemaal af) toch wel een vakman deze Ruud. Hierop met m\'n vrouw even Oss ingegaan winkelen en na 2 uur de C5 weer opgepikt. De planning van Nieuwevoorruid.nl klopte perfect er ging nog net een doekje over de (nieuwe-) ruit om e.e.a. \'spic & span\' te maken.De ruit is perfect, compleet waterdicht en mooi van tint.Aanrader. Pieter.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alleen goeie ervaringen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag bij deze dealer geweest om mijn voorruit te laten vervangen. Gisteren gebeld voor beschikbaarheid en prijs. Dat beviel mij wel, snelle service en voor de prijs hoef je het niet te laten, Nieuwe Voorruit is echt een van de goedkoopste. En ze leveren ook heel snel en vakkundig. Daarbij wordt je door alle medewerkers zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Echt glasheldere afspraak. Een AANRADER. groeten Hans, Dinteloord

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden tot nu toe, duidelijke communicatie via telefoon, goed bereikbaar! Prijsverschil met concurrent is enorm, meer dan de helft goedkoper. Uiteindelijk zonder extra kosten voor de deur gerepareerd, dat kwam voor het bedrijf beter uit qua planning. Fijne service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. uitvoerige uitleg gekregen van de monteur. Netjes gemonteerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraak snel en makkelijk gemaakt, was netjes op tijd, binnen uurtje alles gedaan, alles werkt tot nu toe (daglicht sensor en regen sensor). Een nieuwe raam is echt iets wat ik wou maar vond de prijzen overal hoog, zat te aarzelen om deze service te proberen maar wel erg betaalbaar. Geprobeerd en geen spijt van, zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben dik tevreden hoe ik ben behandeld en alles perfect volgens afspraak uitgevoerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik belde kon gelijk terecht. Perfect!\r\nEr een vaste prijs afspraak geen andere bijkomende kosten goed werk afgeleverd!\r\nDe monteur was aardig vriendelijk, commutatiefvaardig. Top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat het bij mijn ouwe mercedes best wel veel werk was om de voorruit te vervangen bleef de prijs hetzelfde (zoals telefonisch was afgesproken) Vakkundig, vriendelijk bedrijf! 👍🤠

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Binnen de tijd en volgens afgesproken prijs. Flexibel. En veel goedkoper dan de traditionele specialisten.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service voor een goede prijs. Ik kon ook snel langskomen en de ruit is perfect vervangen. Top!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service voor een schappelijke prijs! \r\nKon volgende dag al terecht en de ruit is perfect en snel vervangen. \r\n\r\nBij een volgende ruit vervanging ga ik hier zeker weer naartoe. \r\n

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht