perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Monteur was mooi op tijden heeft binnen de afgesproken tijd de voorruit vervangen, voor een mooie prijs, tevreden klant!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik was voor een sterretje bij carglas en helaas was de ruit verder gebarsten en moest er een nieuwe in de prijs was plus minus 600 daar schrok ik wel van dus ik naar huis/ik heb geen ruit verzekering\\ en op internet aan het zoeken en kwam toen bij nieuwevooruit uit ik gebeld en info gevraagd en de referenties gelezen en dat waren er heel veel maar alleen maar positief dus afspraak gemaakt en op de dag werd ik nog netjes gebeld door de monteur dat die er al stond eerder ik er naar toe en alles netjes uit gelegt en ik kon gewoon mee kijken en dingen vragen wat ik ook heel prettig vond en ik heb zelfs mee mogen helpen met de ruit plaatsen wat voor mij een hele nieuwe en leuke ervaring was de monteur heeft zelfs mijn afwaterings gootjes schoon gemaakt top dat maak je niet mee met carglas al omt al een hele prettige ervaring met dit bedrijf en als ik of bekende ooit weer een nieuwe ruit nodig heb dan ga ik weer voor de nieuwevoorruit.nl top bedrijf en zeker top prijzen en ook top monteurs die kennis van zaken hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, snel, vriendelijk en efficient geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 4 juni j.l. werd (met enige vertraging maar voorzien van koffie bij de vestiging in Oss) mijn voorruit naar grote tevredenheid vervangen. Aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De reparateur was keurig op tijd, vriendelijk en had aandacht voor de reparatie. Er werd duidelijk aangegeven hoe lang het zou duren. Nadat het ruit gewisseld was werd alles keurig achtergelaten. Tevens werd er uitgebreid een toelichting gegeven op de uitgevoerde werkzaamheden en dat er 24 uur niet gewassen mocht worden. Prima dienstverlening voor een nette prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfect nieuw ruit ingezet door een zeer vriendelijke monteur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en snel goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig bedrijf! Duidelijk wat betreft de kosten, de tijd, de afspraak. Goede service. Ook nog een nieuwe gadget geleerd wat in de auto zit! \r\nIk was in de Barendrecht en dat zit vlak bij meubelzaken dus de wachttijd kun je prima doorbrengen daar! \r\nZit een mooie nieuwe voorruit in en was keurig afgewerkt en schoon!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dat is echt een heel goed bedrijf ,top top.\r\ndank jullie wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruit gescheurd. Even bellen afspraak gemaakt en er was snel een nieuwe ruit geplaatst.\r\n\r\nDoet op geen enkele manier onder voor de gevestigde bedrijven.\r\n\r\n\r\nVoorruit.nl bedankt voor deze service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service voor een goede prijs. Met een nieuwe voorruit kon ik binnen een uur weer op pad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk te woord gestaan, meteen de prijs die veel lager ligt dan bij de merkgarage. goede uitleg waar je moet zijn, en meteen geholpen aan een prachtige nieuwe ruit, dat rijdt zoveel prettiger!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden! Goede en snelle service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en snel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren is mijn voorruit vervangen bij de vestiging in Heerhugowaard. Ik werd daar zeer hartelijk ontvangen door de bedrijfsleider met een bakkie koffie. Voorruit is zeer vakkundig vervangen. Een paar uur later kon ik mijn weg weer vervolgen. De prijs vind ik zeer scherp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positief: Correcte telefonische benadering. Nette medewerker ontving mij keurig op tijd conform afspraak in de opgeruimde garage te Oss. De ruit is geplaatst zonder veel troep te maken. Kortom, ik ben zeer tevreden\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Woensdag een steentje op de voorruit gekregen, flinke scheur in mijn ruit. Donderdag rond gebeld voor prijsopgaves. Bij de \'bekende\' garages een prijsopgave van 515 euro. Bij nieuwevoorruit.nl 284. Dit scheelt een hele hoop. \r\nIk werd vriendelijk te woord gestaan en vrijdag kon de monteur al langs komen om de ruit te vervangen bij mij thuis. Hier werd een kleine bijdrage voor gerekend. Maar dit zit bij de prijs van 284 euro inbegrepen. \r\nIk ben super tevreden over nieuwevoorruit.nl!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve en klantvriendelijke jongen/man die mijn ruit heeft vervangen, snel, kundig, meedenkend! Ook het maken van een afspraak was vrij snel geregeld, ondanks de drukte van hun kant, waren ze flexibel en bereid mee te denken zo snel mogelijk de ruit te vervangen, zodat ik met een heldere blik op de weg een paar dagen later op vakantie kon. Dat tegen een zeer betaalbare prijs (was ruim de helft goedkoper uit dan bij de concurrenten)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 29 mei j.l. werd ik heel vriendelijk ontvangen door Den. Hij legde me het 1 en ander uit wat hij allemaal ging doen. Na een heerlijke kop koffie ging hij aan de slag. Ondertussen kwam Kelly ook binnen en die voorzag mij van een 2de kop koffie. Ik mocht gewoon meekijken hoe Den vakkundig mijn oude ruit van de auto afhaalde. Binnen no-time zat mijn nieuwe ruit, geplakt en wel op zijn/haar plek. Den vertelde me dat de kit nog even moest harden en dat ik op zijn teken weer naar huis mocht rijden. Top gedaan Den en Kelly! Vakwerk!\r\n\r\nVriendelijke groet, Manfred (van de Peugeot 107 :) )

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Om 2 uur ‘s middags gebeld en gelijk dezelfde dag kon ik nog langskomen. Ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen en dat ook nog voor een mooie prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na andere ruitvervangers gebeld te hebben, kwam ik erachter dat nieuwevoorruit.nl echt veel goedkoper is:) Afspraak voor de volgende dag gemaakt, ze kwamen gewoon bij mij thuis. Meneer is aan de slag gegaan en binnen een uur was het geregeld. Erg vriendelijk personeel, fijne service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel, soepel, correct, professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en snel geholpen. Locatie Utrecht was prima bereikbaar en het vervangen van het voorruit werd snel en deskundig uitgevoerd. Ook erg leuk om mee te mogen kijken.

Escudostraat 32

2991 XV Barendrecht