Goed geholpen aan de telefoon,snel afspraak kunnen maken!de jongen die het erin kwam zetten was erg vriendelijk!werkte netjes en snel!de prijs vinden e zeer goed, scheelde de helft met een bedrijf hier in de buurt!en dan kwamen jullie ook nog aan huis voor een heel klein prijsje!heel erg bedankt!
De Hagenees was vriendelijk maak zijn werk goed was wel even lachen met die man
Afspraak verliep perfect, keurig op tijd. Alles zoals afgesproken. Maakte gelijk nog wat onderdelen schoon. Vakman, doet het beter dan een onervaren monteur bij Carglas.
Ik ben bij J.W. autoruitservice geweest om mijn voorruit te vervangen... ik heb voor hem gekozen omdat ik hier voor een eerlijke prijs mijn voorruit kon laten vervangen... bij carglass zou ik het MEER dan het dubbele kwijt zijn!
Voorruit van Toyota Aygo laten vervangen in Arnhem. Werd geholpen door Dennis , een zeer vriendelijke man. Alles werd duidelijk uitgelegd en resultaat is prima. Dit alles voor een prima prijs.
Ik ben keurig geholpen door zeer vriendelijke mensen
Vriendelijke ontvangst. Snelle en professionele afhandeling voor een zeer redelijke prijs.
Heldere afspraak, dichtbij huis, duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, de helft van de prijs van Carglass.
Kon snel terecht en werd uitstekend geholpen. Zelfs een roestplek die bij het verwijderen van de oude ruit te voorschijn kwam werd behandeld.Top service !
Bij de vestiging jw autoruitservice nieuwe pekela geweest Gisteren gebeld vandaag al geholpen koffie stond klaar Perfect geholpen ook via de telefoon weet waar hij over praat Vakmanschap!!
Vestigen spijk
Gisteren 27-08-2019 in utrecht een nieuwe ruit laten plaatsen in mijn Peugeot 306 cabriolet door Ruud en zijn collega. Echt aardige mensen met verstand van zaken en hebben de ruit dan ook vakkundig vervangen 👍. De prijs lig erg laag tegenover Carglass en Prins autoglas&cartintcenter. Alleen al met prins autoglas&cartintcenter scheelde dit mij echter 280,-. Als ik weer een ruit nodig heb dan keer ik zekker terug naar deze heren.
Ruit zit er nu 2 dagen in dus nog niet voldoende gereden in weer en wind maar heb vertrouwen in dat dat goed zal zijn. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Geen verborgen kosten. Monteur was erg kundig en dacht goed mee met mijn belangen. Ook een nette uitleg gehad over de auto rondom de voorruit
Fijn,snel geholpen! Zou U aanbevelen!
Escudostraat 32
2991 XV Barendrecht