Na een goede kop koffie een uitgebreide toelichting en een laatste check heeft Rozendom Campers alle eerder gemaakte afspraken waargemaakt. Prettig en als klant behandeld.
Baruch Spinozastraat 12
7442 PD Nijverdal
Rozendom Campers biedt mooie, luxe occasion campers aan in verschillende prijsklassen. Rozendom Campers is een jong en dynamisch bedrijf. Bij Rozendom Campers wordt u gastvrij onthaald en u kunt de volgende diensten van ons verwachten: • Verkoop • Garantie • Inkoop en inruil • APK en onderhoud • Reparatie en montage • Service & geen afleverkosten!