Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent vriendelijke medewerkers, eerlijke adviezen en duidelijke uitleg over wat wel en niet gerepareerd hoeft te worden. Ze waarderen snelle service en redelijke prijzen. De reacties benadrukken professionaliteit, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie. Over het geheel genomen wordt de service als prettig en klantgericht ervaren.
Ze staan altijd voor me klaar, denken met je mee en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De service is vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar, en ik heb nooit het gevoel dat er onnodige reparaties worden uitgevoerd. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat.
3 July 2026
Elvira Gilliot
Den Haag
Proffesioneel. Goede uitleg. Doet moeite tijd vrij te maken,al hebben ze het druk, om de auto te checken. Geduldig. Vriendelijk
29 June 2026
Monique kogeldans
Zoetermeer
Vriendelijke monteurs , ik ben altijd goed geholpen!
Arno
Zoetermeer
Dank je wel Arno, fijn dat je tevreden bent!
Ze zijn een goede garage en ze zijn erg vriendelijk ze stellen je altijd op je gemak Ze nemen alle tijd voor je auto en Ze komen altijd hun afspraak na
Rishie
Zoetermeer
Hele goede service en men is eerlijk over wat er niet moet en wel moet gerepareerd moet worden een aanrader dus!
Philip
Zoetermeer
Dank je wel Philip, fijn dat je tevreden bent!
Kan altijd snel terecht, zakelijk, nette wachtruimte!
26 March 2026
Raahat
Zoetermeer
Dank je wel Raahat, fijn dat je tevreden bent!
Super prettig geholpen kom al jaren hier en nog steeds mij nr 1 Monteurs heel veel kennis van de werkzaamheden die ze verrichtten
23 March 2026
Rewien Ramkisoen
Zoetermeer
Dank je wel Rewien, fijn dat je tevreden bent!
Heel begripvol bedrijf, staat heel goed open als je privé zelf niet kan komen, situatie uitgelegd, blij dat jullie zoveel begrip toonde in mijn situatie en snel kon komen voor de APK
19 March 2026
Peter
Zoetermeer
APK Service Perdiep is zoals het vroeger was en ook hoort te zijn. Zij zijn vriendelijk, altijd behulpzaam, denken goed mee en komen met oplossingen die ook nog eens ZEER goed geprijsd zijn. Te vaak heb ik bij merkdealers ondervonden dat er zaken zijn 'die vervangen MOETEN worden', die totaal niet nodig blijken, na controle van Perdiep. Kortom, blind vertrouwen in de kennis en kunde van deze toppers!!!
28 February 2026
Marco
Zoetermeer
Snelle service; heel goed geholpen!
8 December 2025
Cora
Zoetermeer
Sinds enkele jaren is APK Service Perdiep de garage waar ik al mijn onderhoud, reparatie en de APK laat uitvoeren. Je wordt hier altijd goed en vriendelijk ontvangen. Je betaalt hier ook geen absurde bedragen zoals bij sommige andere garages, maar krijgt wel vakmanschap en originele onderdelen voor een lagere prijs. De online agenda werkt ook uitstekend, je kan in een paar tellen een afspraak plannen voor gewenste werkzaamheden.
26 June 2025
Jimmy
Moerkapelle
Vandaag 12/02/2025 APK van mijn auto gehad, aangezien ik geen ander vervoer had, heeft men mij gehaald en gebracht. SUPER SNELL SERVICE BELEEFT ! DIKKE AANRADER Clé van Zeeland
12 February 2025
Clemens van Zeeland
Zoetermeer
Al een paar jaar klant en nog nooit teleurgesteld. Een garage waar je je thuisvoelt en waar naar je geluisterd wordt. Aanrader dus
29 March 2024
R. Pauw
Zoetermeer
Dank u wel, wat fijn dat u tevreden bent!
Goede voorlichting, prima service, klantvriendelijk en werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd.
2 February 2024
Lidia
Zoetermeer
Afspraak gemakkelijk digitaal gemaakt, vriendelijk ontvangen en je kunt ervoor kiezen om op je auto te wachten. Auto gekeurd, reparatie meteen uitgevoerd en zorgeloos en veilig de weg weer op. Superfijn! Zeker voor herhaling vatbaar!
15 January 2024
Wendy
Zoetermeer
Gefeliciteerd met uw nieuwe pand; mooie receptie en wachtruimte. Werkruimte ziet er professioneel en netjes uit. Koffie met heerlijke koffiebonen staat altijd klaar voor de klant. Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Vandaag mijn auto weer langsgebracht voor de jaarlijkse APK. De APK keurmeester heeft naar mijn inziens goede kennis van het uitvoeren van zijn vak. Ook de werknemers/monteurs zijn klantvriendelijk maar hebben ook goede technische en inhoudelijke kennis zover ik dit mag beoordelen. Zowel de APK als reparaties worden goed en zorgvuldig uitgevoerd. Zeker een aanrader als u op zoek bent naar een bedrijf in Zoetermeer om uw auto APK te laten keuren of een reparatie te laten uitvoeren. De prijzen zijn zeer schappelijk. Zitten sinds kort op het adres Edisonstraat 51 A in Zoetermeer. Tegenover Luiten BV Vleesgroothandel. Makkelijk te vinden met uw navigatie. Succes met de uitbreiding van uw bedrijf. Klanten zullen u gauw weten te vinden.
15 December 2023
Fi
Leiden
zie bovenstaande zin
14 June 2023
Wicher Heemskerk
'S-GRAVENHAGE
Er wordt altijd tijd gemaakt en geregeld als ik een probleem heb met mijn oude pick-up. Naast het te repareren deel worden ook altijd nog even een aantal vitale delen nagekeken op eventuele slijtage. Prijs/kwaliteit verhouding is reëel.
13 March 2023
Ferd
Alphen aan den Rijn
Hoewel de uitstraling van de werkplaats niet zo goed is, werd de keuring vlot en deskundig uitgevoerd. Het resultaat telt!
16 February 2023
Hans
Bleiswijk
Kom al jaren bij D & P, altijd tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Perdiep neemt de tijd om je goed te helpen en, in geval van reparatie, uit te leggen wat er mis is. Ook pluim voor zijn medewerkers die duidelijk hart voor hun vak hebben.
16 February 2023
Marco
Zoetermeer
Wij komen al jaren bij D&P, na aanbeveling door vrienden. Wij zijn altijd heel tevreden met de service, vriendelijkheid en kwaliteit.
19 January 2023
Tom
Bernauer
Ben al 20 jaar klant, dat zegt genoeg.
28 December 2022
S. van Heijst
Zoetermeer
Bedrijf dat al jaren in Zoetermeer goede service geeft en doet wat het belooft!
1 April 2022
Hans Denkers
Zoetermeet
Geen negatieve ervaring
18 June 2021
Rbh Looijesteijn
Zoetermeer
Dit bedrijf geeft nou de service die men graag wil hebben. Zeer vriendelijk en snel geholpen Waren alle autobedrijven maar zo klantvriendelijk
2 April 2021
Jim
Pijnacker
APK Service Perdiep is een universeel autobedrijf gespecialiseerd in APK en alle soorten reparaties en onderhoud. Sinds 2000 gevestigd in Zoetermeer.
Edisonstraat 51 A
2723RS Zoetermeer