Laden reviews...
344 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk en behulpzaam personeel, betrouwbare service en duidelijke communicatie. Klanten waarderen de snelle afhandeling en consistente kwaliteit bij meerdere bezoeken. Over het algemeen wordt de ervaring omschreven als professioneel en klantgericht.
Uitstekende service! De garage had het probleem snel gevonden en wist het direct vakkundig te verhelpen. Geen onnodig gedoe of lange wachttijden, maar snel schakelen en duidelijk communiceren. Erg prettig om te merken dat er kennis van zaken is en dat er meteen wordt meegedacht. Zeer tevreden en zeker een aanrader!
21 May 2026
Gea
Den Bosch
Doen zelfs meer dan je zelf verwacht en zij dit niet te ingewikkeld taken kost het je ook NIETS
21 May 2026
Arnold
'S-HERTOGENBOSCH
Betrouwbaar, eerlijk en supervriendelijk personeel. Gewoon een hele fijne garage. Wij voelen ons er 'thuis'.
20 May 2026
Frans
'S-HERTOGENBOSCH
Auto gebracht voor een trekhaak. Veel eerder dan gedacht klaar. Werd daarna goed uitgelegd over de werking. Dus prima allemaal.
20 May 2026
Johan
's-Hertogenbosch
Erg goed en vriendelijk. Heb al bij verschillende mensen aanbevolen
19 May 2026
Toos koks. Marechal
'S-HERTOGENBOSCH
Niets dan positiefs te melden over de service van de Bossche Banden Service. Snelle service, prettige communicatie, persoonlijke benadering, super resultaat. Niet alleen voor banden maar ook allerhande andere diensten. Al vele jaren klant.
14 May 2026
Matthijs
's-HERTOGENBOSCH
Snel, efficient, vriendelijk. Goede wachtruimte, krantje, koffie. En als het even kan, helpen ze tussendoor.
13 May 2026
Rita
's-HERTOGENBOSCH
Duidelijk in afspraak, staan voor je klaar! Vriendelijk en behulpzaam!
9 May 2026
Arthur
'S-HERTOGENBOSCH
Je wordt prima op de hoogte gehouden en ze communiceren alles van te voren.
7 May 2026
Karin
's-Hertogenbosch
Ze zijn goed en zeer correct.
7 May 2026
Charles
's-Hertogenbosch
Al jaren kom ik hier, goede service, altijd even vriendelijk, duidelijk antwoord op al mijn vragen.
2 May 2026
Naat
's-HERTOGENBOSCH
Erg fijn bedrijf met vakkundige, vriendelijke mensen.
2 May 2026
Karin
's-Hertogenbosch
Medewerkers staan altijd klaar en denken mee met je.
1 May 2026
Jan
AMMERZODEN
Afneembare trekhaak laten installeren. ( via ANWB) Contact vooraf en ter plaatse was helder, vriendelijk en super goed. Trekhaak zeer netjes gemonteerd en ter Plaatse goede uitleg van de medewerkster mogen ontvangen. Olie&zo/ Trekhaak centrum Den Bosch is een aanrader
Peter
Rosmalen
Leuk personeel met fijne klantbehandeling, eerlijk, servicegericht en accuraat.
Paul van den Donk
HEDEL
Netjes op de afgesproken tijd en correct uitgevoerd
H
Rosmalen
Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en hoe veel het gaat kosten. En lekkere koffie
27 April 2026
ellen
'S-HERTOGENBOSCH
Hele goede ervaring gehad bij deze garage. Eerst een afspraak gemaakt, de auto op tijd de afgesprolen tijd gebracht. Telefoontje gekregen toen de auto klaar was. Bij het ophalen van de auto tekst en uitleg ontvangen over hetgeen men gedaan had. Dus telkens netjes ontvangen en geholpen. Een zeer tevreden klant.
25 April 2026
Jos
'S-HERTOGENBOSCH
Je wordt keurig ontvangen, vrolijk! De wachtruimte is netjes met goede koffie en krant. De tijd van de afspraak klopt precies.
25 April 2026
Ed
Berlicum
Wordt altijd zeer vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. Superduidelijk wat ze willen doen, gaan doen en hebben gedaan. Altijd tevreden.
Sean
's-Hertogenbosch
Niets op aan te merken. Ik werd netjes tel op de hoogte gehouden en de auto was op de afgesproken tijd klaar.
Corny
denken goed mee
Quuck
's-HERTOGENBOSCH
Reageerden goed op de aanvraag met een herinnering voor de afspraak en alles uitgevoerd zoals afgesproken en binnen de afgesproken tijd.
23 April 2026
Luuk
's-Hertogenbosch
Ze staan altijd klaar voor je. Zeer snelle service.
22 April 2026
Jan
22 April 2026
Peter van Hoorn
'S-HERTOGENBOSCH
Olie&zo staat voor een totaalconcept
Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied.
Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.
Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!
Zilverenberg 44
5234GM Den bosch