Goede en vriendelijke service

Service is prima , je wordt goed en vriendelijk geholpen. Denken met je mee en geven goed advies

Prima prijs/productverhouding, erg klantvriendelijk en ter zake kundig

Ik ben al jaren klant bij jullie en steeds tot volle tevredenheid. Ook bij een onverwacht probleem weten jullie altijd een oplossing te vinden. Top!

Geweldig geholpen

Snelle service en goed advies Graag e mail adres veranderen in [email protected]

GRANDIOOS

Ja. Het bestaat echt: een oprecht, betrokken en eerlijk garagebedrijf! Al vele jaren ben ik een zéér tevreden klant bij de Bossche Banden Service Olie&zo. Mijn niet meer zo jonge VW Caddy, waar ik, als zzp-er, mijn boterham mee verdien, liet me af en toe in de steek. Logisch, met mijn vele kilometers. Dat is enorm stressvol, maar steeds dachten de jongens met mij mee in oplossingen, zodat ik toch zo goed mogelijk mijn werk kon doen. Ook toen ik zélf flinke blikschade had gereden aan mijn motorkap, hielpen de jongens me uit de brand. En nu weer, nu ik toe ben aan het vervangen van de Caddy, ervaar ik hun grote steun en vertrouw ik op hun ervaring en advies. Zij leven echt met je mee en verplaatsen zich in mijn situatie. Dat gevoel, dat ik er niet alleen voorsta bij "autoperikelen" is onbetaalbaar. GRANDIOOS is dus het enige woord wat past bij dit bedrijf! DANK JE WEL JONGENS!

perfecte service en betrouwbaar

houden zich aan de afsprrak

Vriendelijk, behulpzaam en adequaat

Snelle service, deskundig en prima condities en prijzen

Zeer goede ervaring!

Goede ervaring

Snel en vakkundig geholpen

Je wordt bij Olie&Zo Bossche Banden Service altijd , vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.

zeker voor herhaling vatbaar

snel en vakkundig geholpen

Super service

Ik had een schroef in mijn band,gebeld,en kon die dag komen zonder afspraak. Binnen een half uur stond ik weer buiten,zonder schroef.haha Super service en vriendelijk personeel!

Doen wat ze beloven,

Vriendelijke mensen wachten met n lekker kopje koffie en goede service

Heel goed

Vriendelijk personeel en heel goed ontvangen en ook mijn auto

Superfijne garage

Ik kom hier al vele jaren, en wordt altijd prima geholpen.

Een goed adres voor autobanden.

Al jaren mijn adres voor aanschaf en wisselen van zomer-/winterbanden. Goede service en advies. Netjes geholpen. Goede prijs-kwaliteit. Afspraak mogelijk op redelijke termijn.

Snel, eerlijk, klantgericht

Binnen een uur na bellen, geholpen met vervangen van een accu. Eerlijk advies m.b.t. vervangen van banden: "zou ik niet doen, die kunnen nog een seizoen mee!"

Super snelle service

In de ochtend gebeld, ze hadden direct een band besteld voor me, in de middag direct erop gelegd terwijl ik wachtte. Super aardige kerels en top service. Raadt het iedereen aan

Super snelle en vriendelijke service

Zeer vriendelijk, snelle service

Zoals altijd perfecte service !

Jaarlijkse bandenwissel en weer perfect geholpen !

Goede en snelle service, en met een goede prijs

Goede en snelle service, en met een goede prijs

Zeer vriendelijk

Ik heb een overstap gemaakt van de officiële dealer naar Olie en Zo. Omdat mijn auto nu op een kilometer stand is dat ik het niet meer noodzakelijk vindt dat de auto bij de dealer in onderhoud is. Wat een vriendelijke benadering en snel geholpen. Heel fijn.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Zoals altijd erg prettig geholpen. Proactief!

Prettig bedrijf met uiterst vriendelijk personeel

Direct duidelijke prijsopgave, scherpe prijs, klantvriendelijk, gezellig personeel wat uitstraalt op de prettige sfeer die er heerst. Kortom uitstekend geholpen!!!

Geweldig!

Heel correct en vakkundig bedrijf. Leuke en gezellige mensen op de werkvloer Komen de afspraken meer dan waar. Ga zo door!

Werknemers altijd vrolijk, prijsvriendelijk. Altijd uitstekend geholpen. Zou zonder twijfel Olie&zo aanraden aan derde.

Klantvriendelijk

Die keren dat ik bij Bosse Banden Service ben geweest. Ben ik correct en snel geholpen geen lange wachttijden. Duidelijke afspraken en uitleg m.b.t. handelingen en evt. kosten aan de auto. m.vr.gr. Guus Leonard Dahler

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!