9 geen 10 omdat koffie minder lekker geworden is. Smiley

Super advies en ze denken goed mee. Al 10 tallen jaren mijn adres voor banden

Snel en netjes geholpen

Je wordt hier altijd snel en netjes geholpen tegen een normale prijs.

Prima garage prima mensen!

Goede kwaliteit prijs verhouding. Grote deskundigheid personeel en erg klantvriendelijk. De beste garage die ik heb gehad.

Gemakkelijk, vriendelijk en goed

Het maken van een afspraak gaat heel makkelijk. Over de kosten wordt goed overlegd. De auto is op de afgesproken tijd klaar. De receptie is zeer vriendelijk. Wat wil je nog meer?

Gewoon top Service.

Kan niet beter!!

Perfecte en persoonlijke service

Zoals altijd prima werk geleverd!

snel, prettig en goed geholpen

Had een lekke band. Na telefoontje met de Banden Service kon ik meteen komen. Binnen een half uur was de lekke band gerepareerd....

Klantvriendelijkheid

Goede service en heldere uitleg over de verrichte werkzaamheden.

Geweldige klantgerichtheid en vakmensen

Al jaren breng ik mijn auto naar deze garage voor onderhoud. Wat een fijne collega’s en vakmensen werken daar. Absolute aanrader.

vriendelijk en snel

Sinds kort overgestapt van merk dealer naar hier. Ik werd vanaf moment één heel vriendelijk geholpen. Kreeg een keurige offerte (auto moest echt een grote beurt) Van de week auto weggebracht er stond zoals afgesproken een leen auto. Er was een klein dingetje niet helemaal goed maar ook dat werd. met excuses weer netjes opgelost. Niet heel belangrijk maar toch prettig is de ruimte waar je wacht, is erg prettig om te wachten.

Zeertevreden

Ben er voor de eerste keer geweest en ben zeer tevreden ze laten netjes weten van te voren wat de kosten zijn en leveren het netjes af

Deskundig en vriendelijk

Denken mee en leveren goede service tegen aantrekkelijke prijzen.

Goede service, kwaliteit en komen hun afspraken na

Goede service, kwaliteit en komen hun afspraken na

Gewoon goede en snelle service

Zoals altijd, geholpen volgens afspraak, APK en grote beurt. Vriendelijke medewerkers .

Top service!

Hele goede service, denken ook goed mee en zou ze zeker aanbevelen.

Uitstekende service en kwalitijd

Denken mee, informeren perfect

Duidelijke, eerlijke communicatie

Heel fijn bedrijf. Wordt duidelijk gecommuniceerd, geven goed advies.

Heel fijn geholpen

Goed geholpen en heel aardig en Goed gedaan

Altijd perfect

Top service, goed geregeld en aardig.

Kan niks anders zeggen dat het gewoon goed geregeld is. Trekhaak zit er pas 1 dag erop, ben nu zeer tevreden.

Staan gelijk voor je klaar.

Ik kwam toevallig, via mijn vriendin, in contact met jullie. Direct advies en de volgende dag kon het al verholpen worden. Een échte aanrader!!!!

Goed gevoel bij

Prima bedrijf met vooral goede service en iedereen is erg vriendelijk. Men neemt alle tijd om je als klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan .

geweldige service

Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel en ze proberen je altijd te helpen.

Prima!

Ik ga nooit met plezier naar een garage, omdat het veel geld kost. Gelukkig zijn hier aardige, vakkundige medewerkers. Er is atijd tijd om vragen te stellen of dingen te bespreken.

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!