Snel geholpen met een lekke band !

Van de week bij Olie & Zo langs geweest vanwege een leeglopende achterband . Ik ben meteen geholpen; band gerepareerd tegen schappelijk tarief. Top service !

ik ben trouwe klant en niet voor niets. Prima garage!

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje na de onderhoudsbeurt. John denkt altijd goed mee. Je wordt netjes gebeld om de te verwachten reparaties en kosten door te nemen. Prima bedrijf en zoals gezegd, mijn auto rijdt weer als een warm mes door de boter!

Snelle afspraak kunnen maken

Geen maanden lange wachttijden en vriendelijk personeel.

Ik.ben heel tevreden over de service en communicatie. Prima garage.

Ze staan altijd klaar omgeving helpen!!!

Een schroef in mijn band, en ik mocht binnen een bakje koffie drinken, En binnen een bepaalde tijd was hij klaar!!!

Altijd fijne service

Altijd fijne service en ze denken mee

Ruitenwisser niet op voorraad, meteen besteld en na een half uur kon ik terugkomen, zodat de geleverde bestelling, de nieuwe ruitenwisser al gemonteerd kon worden. Dat is service!!!

Vakkundig bedrijf.

Top bedrijf,vriendelijk en je kan er snel terecht.

Als altijd snel en in één keer goed

TOP

Personeel is geweldig

Ik ben jaren bij de Hyundai dealer geweest voor onderhoud of iets tussendoor, werd nooit aardig behandeld, 2 jaar geleden moest ik nieuwe banden hebben en ben bij olie en zo terecht gekomen, voor een prijs opgave, nou ik wist niet wat ik meemaakte zo aardig als ze daar waren. Toen heb ik gelijk voor de beurt en APK een afspraak gemaakt. En dit jaar weer terug gegaan, bevalt uitstekend J de gier

Zeer tevreden.

Er zijn nieuwe banden onder mijn auto gelegd. Erg snel en vriendelijk personeel wat met je meedenkt. Binnen een paar dagen kon ik al terecht. Voor de beurten moet ik nog naar de garage ivm garantie van mijn nieuwe auto, maar voor extra dingetjes ga ik voortaan Olie&zo. Dankjewel voor zoveel vriendelijkheid en meedenken met de klant.

Vriendelijk, snel en professioneel

Zoals altijd ben ik hier weer snel en vriendelijk geholpen!

Fantastische service

Ik ga weleens onverwachts langs als er zich opeens een probleem voor doet. Ik word altijd meteen geholpen door de fijne en altijd vriendelijke medewerkers. Ik vind de service en het personeel helemaal top. Wat een fijne garage.

Goede service, fijn geholpen.

Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen en de auto is weer op en top

Zeer goede service

Ik ben zeer tevreden over het monteren van de all weather banden.

top bedrijf

heel blij met Olie & Zo. betrouwbaar en altijd krijg je de kosten van tevoren te horen. Doen wat ze zeggen en het zijn stuk voor stuk vakmensen die daar werken. dikke 10

Goeie service

Prettig

Ik had een probleem met een band die langzaam leeg liep. Ik kon gelukkkig op korte termijn een afspraak maken voor een controle. Auto achter gelaten en een leenfiets meegekregen. Later op de dag een telefoontje gekregen dat er inderdaad een lek zat. 35 euro en ik kon weer zonder zorgen verder.

Weer top service

Zoals altijd vriendelijk en ontzettend deskundig geholpen. Voor mij nooit mij een andere garage. Ik kom altijd graag naar Olie en zo.

Trillingen in het stuur niet opgelost

Gevraagd om de banden te balanceren vanwege trillingen in het stuur. Probleem treedt alleen op met de winterset en niet met de zomerset. Na alle banden opnieuw gebalanceerd te hebben zijn de trillingen niet weg. Kunnen niet aangeven in welke van de 4 banden dit zit. Een keer opnieuw nalopen is teveel gevraagd.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijke en duidelijke bediening.

Prima service, prima prijs kwaliteit verhouding, uitstekende medewerkers

Beste garage ooit

Goede service.

Service is top. Prijzen schieten omhoog en dat is mijn inziens niet nodig. Als jullie dit doorzetten dan gaan jullie klanten verliezen. Ook proberen om extra onderdelen oid te verkopen voelt voor mij niet zo prettig. Commercieel zijn is prima maar ga niet overdrijven.

Snel en aardig

APK werd snel uitgevoerd en het personeel is heel aardig.

Goede sercive en vriendelijke bediening.

Zeer betrouwbaar in mijn ogen.

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!