Perfect geholpen

Prima en vakkundig personeel

Flexibel en betrouwbaar!!

Prettige communicatie. Eerlijke prijzen en kundig

Goede service.

Van tevoren duidelijke prijsafspraken.Geen teleurstelling achteraf.

Super service tegen zeer concurrerende prijs

Ben al jaren klant, zowel voor het wisselen van banden als voor andere werkzaamheden zoals trekhaakmontage en APK. Altijd snelle afspraakmogelijkheid, goede service en scherpe prijzen.

Prima bedrijf

Afspraken kloppen.

Uitstekende service

Afspraak is afspraak.

Vriendelijk en vakkundig

Zoals al jaren uitermate vriendelijk en vakkundig voor al onze banden.

Snelle service, klantvriendelijk.

Amazing

Perfecte service, altijd vriendelijk eerlijk, erg prettig kom er graag...

Eerlijk advies over welke banden het beste voor mij waren.

vakkundige en snelle service

De auto startte niet, even gebeld en alles werd vanuit olie&zo geregeld. Voordat ik diep in de portemonnee moest duiken, werden er wat opties besproken. Uiteraard ging ik in op hun advies en ik was weer snel opweg.

Altijd prima geregeld

Altijd op tijd voor afspraken, lekkere koffie, vriendelijke mensen. Goede service, kan altijd even tussendoor als het niet goed is. Prima bedrijf.

Lampje stuk. Gebeld. Oh kom maar even langs doen we meteen. Prima toch.

Alles conform afspraak

Gewoon nette prijs, goed advies en keurig afgewerkt

Vriendelijk en heel service gericht

Ondanks drukte kon ik snel terecht met mijn lekke band en werd heel goed geholpen!

Goeie service, vriendelijk en bekwaam personeel

Ik word altijd snel geholpen. Krijg duidelijk antwoord op mijn vragen en de kostenspecificatie is vooraf helder.

Heel erg klant vriendelijk en oplossingsgericht

Dank zij de flexibiliteit van het bedrijf konden we snel terecht en zijn ook snel geholpen

Gezellig goede service aardig en snel

Kan snel terecht er word goed mee gedacht duidelijke communicatie in planning en prijs. Aardig personeel en lekkere koffie!!

Goede en betrouwbare sevice

Werd snel en goed geholpen , en goede communicatie.

Uitstekende service

Dit keer was ik er om mijn zomer-/winterbanden te wisselen. In een half uur klaar en perfect geregeld. Ik kom iedere keer weer graag bij Olie en zo. Deskundig advies en vriendelijke medewerkers. Hartelijk bedankt voor de goede service!

Snelle service!

APK moest nog even snel geregeld worden. Geen probleem: kan u deze middag nog de auto brengen? Nee, maar morgen wel. Dan zie ik u dan. Auto afgeleverd en APK is netjes verzorgd. Top service!

Goede en deskundige sevice

Snelle en goede service

De nieuwe wielen stonden al klaar en het verwisselen was met een half uurtje klaar. Ik had mijn koffie nog amper op! Heel prettig.

Vriendelijke klantgerichte service

Professionele service

Zilverenberg 44

5234GM Den bosch

Over Olie&zo Bossche Banden Service

Olie&zo staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!