Laden reviews...
340 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk en behulpzaam personeel, betrouwbare service en duidelijke communicatie. Klanten waarderen de snelle afhandeling en consistente kwaliteit bij meerdere bezoeken. Over het algemeen wordt de ervaring omschreven als professioneel en klantgericht.
Vriendelijk en heel snel geholpen..top!
9 July 2026
Monique
's-Hertogenbosch
Er wordt duidelijk gecommuniceerd met de klant.
8 July 2026
Mart
's-Hertogenbosch
Mijn ervaringen ervaar ik als prettig
8 July 2026
Ton
's-Hertogenbosch
Als dochter van een gepensioneerd garagehouder uit Den Haag viel het gevoelsmatig niet mee om een fijne, goede en betrouwbare garage in deze regio te vinden om mijn auto in onderhoud te geven. Wat ben ik blij dat ik nu Olie & Zo in Den-Bosch gevonden heb. Dit garagebedrijf voldoet aan alle eisen en ik ben blij dat ik mijn auto vol vertrouwen hier naar toe kan brengen. Bedankt mannen!
7 July 2026
Amber
'S-HERTOGENBOSCH
Accu vervangen. Was een klus bij onze auto. Prima service, snel.
7 July 2026
Cees
'S-HERTOGENBOSCH
Ze zijn altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.
Joanne
'S-HERTOGENBOSCH
Voor eerste keer in deze garage. Geweldig geholpen. Van te voren gebeld wat de kosten waren. Zeer vriendelijk geholpen. Net of ik al jaren klant was.
Jan
Rosmalen
Goede service. Vakkundige aanpak.
Jeroen
's-Hertogenbosch
Prima service, lekkere koffie. Vakmannen die snel klaar zijn met wat ze moeten doen.
1 July 2026
Ine
Hedel
Heb mijn auto al jaren hier in onderhoud. Denken goed met je mee en zorgen dat je gewoon lekker kunt rijden. Duidelijke afspraken vooraf of na telefonisch overleg.
30 June 2026
Anton
HEDEL
Voor de tweede keer een beroep gedaan op Olie & Zo tijdens een hete zomer. Probleem va nu besproken. Er wordt overleg gepleegd . Het antwoord. "Ik heb straks een een plek voor je gereserveerd." Onderdeel komt met Snelservice leverancier. Is binnen. Er wordt gewerkt en mijn probleem wordt -is opgelost.
28 June 2026
Jantash
'S-HERTOGENBOSCH
Ik kom dat al een paar jaren de service is daar heel erg goed
Nicky
'S-HERTOGENBOSCH
Denken altijd met je mee, erg fijn om zo een persoonlijke manier van bedrijfsvoering mee te maken
Wilma Lans
's-HERTOGENBOSCH
Mijn auto hield er donderdagavond mee op en ik liet de sleeptruck hem naar Olie en zo im Den Bosch brengen. Dat is mijn vaste vertrouwdr adres. Ik kreeg transparant op vrijdag te horen dat ze loeidruk waren en er pas na het weekend naar konden kijken. Maandag weer even contact gehad omdat het contract van mijn huurauto afliep. Ik kreeg het eerlijle antwoord dat ze met onderbezetting werkte en dat er geen indicatie te geven was wanneer mijn auto klaar kon zijn. Toch kreeg ik dinsdagochtend een belletje dat er naar gekeken was, was er mis was en wat de kosten waren waar ik akkoord voor gaf. Tot mijn verrassong werd ik dinsdagavond om 19.30 gebeld dat mijn auto klaar was omdat te langer door hadden gewerkt. Daardoor kon ik hem woensdagmorgen om 08.00 ophalen en bleven mijn meerlosten voor de huurauto beperkt. Mijn zoveelste fijne ervaring met deze garage.. Super bedankt weer..
Mark
'S-HERTOGENBOSCH
Altijd goed geholpen, goede communicatie, volgens afspraak en op tijd. Bij meerkerk, uitloop, of andere bijzonderheden op tijd geïnformeerd en in overleg werkzaamheden doorzetten.
Cor
den bosch
Staat hier boven
Janine
'S-HERTOGENBOSCH
Voor mijn Velar 4 nieuwe banden besteld en laten uitlijnen. Goed advies en super vriendelijk.
24 June 2026
goede voorlichting en prijsindicatie
19 June 2026
theo
's-Hertogenbosch
Heb 17-06-2026 een afneembare trekhaak laten plaatsen, nadat deze geplaatst was heb ik duidelijke uitleg gekregen over plaatsen en afhalen van de trekhaak. Prima service.
18 June 2026
John
'S-HERTOGENBOSCH
Heel klantvriendelijk, prima service en kwaliteit!
18 June 2026
M.
's-HERTOGENBOSCH
Niet alleen voor nieuwe banden. Deze keer ook mijn achterlicht keurig en snel vervangen
13 June 2026
Walter
'S-HERTOGENBOSCH
Erg klantvriendelijk, goede uitleg en een uitstekende Prijs kwaliteitsverhouding
12 June 2026
Hans
's-Hertogenbosch
Op maandag gebeld, op woensdag 4 nieuwe banden. Je wordt nog als klant behandeld en kordaat, snel en deskundig behandeld.
4 June 2026
Peter
2 June 2026
Philip
Haarsteeg
Olie&zo staat voor een totaalconcept
Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied.
Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.
Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!
Zilverenberg 44
5234GM Den bosch