Na wat onduidelijkheden toch goed geholpen en alles opgelost.

Mijn auto gebracht voor trekhaak montage wat netjes uitgevoerd is. Probleem wat toevallig ontstaan is werd door het garagebedrijf netjes opgelost. Goede afwikkeling en nette communicatie .

Super geholoen

Goed geholoen

snelle service Vriendelijk personeel

prima geholpen .

Perfecte, vriendelijke, stipte service.

Het bedrijf heeft prima werk geleverd, ik werd meteen geholpen, zowel bij het brengen als bij het halen van de auto. Er stond ook een leenauto voor me klaar, waar slechts een zeer geringe kilometervergoeding voor betaald hoefde te worden. Alleen een beetje jammer dat ik via trekhaakcentrum.nl een afspraak maakte en ik deze naam bij de bewegwijzering naar dit bedrijf niet terug vond. Daardoor was het wat moeilijk te vinden.

Tevreden

Vriendelijk en draaide er geen doekjes omheen (oudere auto).

Super service!!

Ik kreeg een melding in de auto dat ik de remmen moest laten nakijken. Aangezien ik een paar dagen later op vakantie zou gaan met de auto heb ik Olie &zo gebeld met de vraag of ze me konden helpen. Ondanks het feit dat ze het enorm druk hadden hebben ze me toch gelijk kunnen helpen waardoor ik met een gerust gevoel op vakantie ga. Bedankt voor de de topservice!!

Alles goed geregeld. Leenauto service. Goed bereikbaar bedrijf.

Vriendelijk en meedenkend

Voor een trekhaak hier beland. Kundig personeel. Zowel telefonisch als aan de balie netjes te woord gestaan. Veel informatie gekregen over het gebruik van de trekhaak op mijn fiat 500. De werkplaats ziet er netjes en verzorgd uit.

Goed werk, snel gedaan!

Hadden zelf het onderdeel aangeschaft. Geen probleem en prima gemonteerd. Top service

Open en eerlijke communicatie.

Ik heb weinig verstand van auto, maar ze namen de tijd om me heea uit te leggen. Komen afspraken na. Er fijn dat ze open en transparant zijn. Alles is zichtbaar in de werkplaats. Ziet er ook netjes uit!!

Valse start

Tot een volgende keer.

Deskundige hulp bij aanschaf andere auto

Door Mathieu geweldig geholpen toen vrij plotseling de auto vervangen moest worden. Bijzonder klantvriendelijk. Echter net als bij een tandarts, hoop je vervolgens er toch weer een tijdje weg te kunnen blijven.

netjes keurig

Trekhaak laten plaatsen keurig en netjes geplaatst

prima ontvangst, prima werkzaamheden uitgevoerd, prima service.

Goed.

Zeer klantvriendelijk, snelle service, duidelijk en eerlijk reparatieadvies

Klant vriendelijk, duidelijke uitleg en gastvrij

Rondleiding door de werkplaats, erg vriendelijk. Koffie staat klaar.

Klantvriendelijk en service

de eerste ervaring met Olie & zo is meer dan prima. we waren zeer tevreden over de behulpzaamheid en meedenken.

goede service en advies

Checken meer dan gevraagd zonder daarvoor extra te rekenen. Goed en eerlijk advies.

Keurig nette behandeling

Mijn auto op de afgesproken tijd gebracht en verder was er afgesproken dat ik een berichtje zou krijgen als hij klaar was. En inderdaad in de loop van de middag een sms dat mijn auto gereed wassen opgehaald kon worden, dus ik ben een tevreden klant die zeker indien nodig weer gebruik zal maken van de diensten van olie&zo

Tipl: mij was niet duidelijk of ik nog wel of niet iets moest ontsmetten vanwege corona

Vriendelijke medewerkers, snelle goede service en erg klantgericht. Topgarage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Positieve ervaring, ik raad deze garage zeker aan.

Trekhaak montage perfect geregeld in 1 dag tijd.

Alles goed geregeld.

Super service

Gelijk terecht; auto werd opgehaald zonder dat ik daarvoor kosten kreeg doorberekend en auto rijdt weer als een zonnetje.

De bedrijfsmanager moet meer meedenken en eventuele alternatieven aanbieden om het kostenplaatje wat dragelijker te maken voor de klant en niet altijd uitgaand van de duurdere onderdelen. De vervangende onderdelen aan de klant laten zien dat het daadwerkelijk vervangen werd en waarom het noodzakelijk was om het te vervangen. Dit wordt door veel garage bedrijven gedaan. Dit noemt men eerlijke zaken doen. Eind controle moet beter zijn. Ik had een voorlampje laten vervangen. Thuis deed ik een controle en toen bleek dat het kunststof beschermkapje vd lamp niet terug was gemonteerd maar lag op mijn luchtfilter kap. Ik had dit toen maar zelf terug geplaatst. Die is maar een simpele ingreep....wat bij grotere ingreep.

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!