Laden reviews...
153 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reviews een hoge tevredenheid weer over de service en het personeel. De meeste reacties prijzen vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Een enkele opmerking gaat over prijsverschillen en waar voor je geld. De ervaringen zijn overwegend positief.
Vriendelijke mensen die weten waar ze over praten. Zeer goed geholpen bij de koop van een auto.
11 February 2026
Hans
Boxtel
Super snel en goed geholpen.
10 February 2026
Bregje
Oirschot
Goede communicatie en alles transparant
8 February 2026
Dick
Vught
6 February 2026
Henny Borra
Boxtel
Het bedrijf is duidelijk, klantvriendelijk, behulpzaam en zij komen hun afspraken na. Prettig om zaken mee te doen
5 February 2026
Hans
BOXTEL
Alweer goed geholpen met de montage van een trekhaak.
4 February 2026
Bart van der Eerden
BOXTEL
Het heeft even geduurd maar nu heb ik na prettig contact een fijne auto, compleet afgeleverd, voor een goede prijs.
31 January 2026
Manon
BOXTEL
Na 10 jaar "Tesla service" ervaring en een jaar "Van Mossel" ervaring, eindelijk weer een garage gevonden die gericht is op ontzorgen en meedenken. Korte lijnen en een prettige sfeer (dank Tim!). Uitstekende kwaliteit van de monteurs die graag je probleem willen oplossen. Top!
31 January 2026
Thomas
Eindhoven
Alles wordt van te voren goed doorgesproken,en later keurig gewassen afgeleverd
29 January 2026
Hannie Spikmans
Boxtel
Altijd meedenken en overleg bij elke beurt, keuring of reparatie. Toppers.
25 January 2026
Erwin
BOXTEL
Gelukkig krijg ik positieve berichten terug als ik jullie heb aanbevolen
18 January 2026
Ludy
BOXTEL
Netjes op tijd met de afspraak
8 January 2026
H.M. Oosterhout-van Tartwijk
Goed, ervaren bedrijf
8 January 2026
Laura Sweens
Boxtel
prima, contact dmv korte en heldere afspraken.
7 January 2026
Louis
BOXTEL
Heldere begroting kosten vooraf Auto Stond netjes klaar bij aankomst Gewoon alles heel netjes
7 January 2026
Marcel
Schijndel
Vooral de auto ophalen (en terugbrengen) is een geweldige service tov Audi Tilburg.
6 January 2026
Elly
Boxtel
Fijne service, altijd behulpzaam en eerlijk. Wij hebben er een goed gevoel bij dus voor ons geen andere garage en service.
31 December 2025
Agnes
Sint-Oedenrode
Prima service, eerlijke kosten en snel naar tevredenheid gemaakt.
25 December 2025
Theo
's-Hertogenbosch
goede service en was blij dat ze toch even tijd voor me hadden
25 December 2025
mari van Gestel
BOXTEL
Wij zijn super tevreden over de aankoop van een andere auto via Olie& Zo Den Bosch. Ze gaven een eerlijk advies, gebaseerd op onze wensen en autoverbruik! Ze zijn zéér klantvriendelijk, deskundig én betrouwbaar. Een échte aanrader voor iedereen! Zo'n garage wens je iedereen toe!
24 December 2025
Astrid
's-HERTOGENBOSCH
Er wordt goed volgens afspraak gewerkt, ik word goed op de hoogte gehouden van de voortgang en bij eventuele extra werkzaamheden. de garage is altijd schoon!!!!
24 December 2025
M.M.J.M. van Trier
BOXTEL
Snel, goed en vriendelijk!
22 December 2025
J.M. Weijers
BOXTEL
Vriendelijk en goed te woord gestaan
20 December 2025
Lies
Boxtel
Snel er tussen door geholpen super
19 December 2025
Erik
Goed geregeld
16 December 2025
Coen
BOXTEL
Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept
Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied.
Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.
Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!
Runmolen 7
5281PJ Boxtel