Fijne service en alles snel geregeld

Het was fijn dat er gewacht kon worden tot de auto klaar was. Service was goed. Koffie lekker en de prijs viel alles mee. Ik ben er bij de volgende beurt weer.

Geweldige service, zeer vriendelijk en uiterst deskundig personeel.

Goede service en netjes gedaan even een telefoontje om te vragen of ze alles moeten repareren of alleen wat moet voor de APK

Top service, vriendelijk en denken mee!

Vriendelijke geholpen en snel een deal kunnen maken. Top Garage

Klantvriendelijk en eerlijk

Zeer klantvriendelijk en eerlijk. Goed ingelicht en geholpen

Correct en goed afgehandeld

Prima geholpen

Prima service en uitstekende communicatie

Keuring + kleine beurt, gebeld over extra werk en kosten, auto in gewassen staat weer opgehaald. Receptie uiterst vriendelijk.

Dik tevreden

Blij met deze garage was een goede keuze

Altijd klantvriendelijk

Altijd tijd voor je.

Uitstekende Service

Ga zo door.

Super service en snelheid, wat wil je nog meer

Op een nette manier het probleem opgespoord, in de tussentijd kreeg ik een bus mee om door te kunnen werken, en na overleg direct gemaakt. Fijne nette garage

Juist advies, snelle levering

Ben hier voor nieuwe banden geweest. Snel een scherpe prijs binnen. Na akkoord waren de banden de volgende dag gewisseld. Top service

Zeer tevreden, netjes geholpen

Netjes en volgens afpraak gehoplen. Kan niet anders zeggen dan zeer tevreden

Aardige medewerkers, uitstekende service!

Voor mijn zoektocht naar een nieuwe (tweedehands) auto uitstekend geslaagd bij Olie en Zo.

Perfecte service, netjes afgewerkt

Goede schriftelijke communicatie van tevoren. Goede en snelle afwerking. afwerking

Uitstekend.

Duidelijke afspraken . Prettige bejegening. Snelle montage.

Goede en duidelijke communicatie!

Fijne en duidelijke communicatie! Bellen netjes van te voren of reparatie uitgevoerd mag worden en auto is op afgesproken dag ook daadwerkelijk klaar!

Geweldig fijn en snel geholpen

Na een vriendelijk telefonische afspraak, kon ik vrij snel terecht voor reparatie. Keurig en snel geholpen. En de koffie was nog lekker ook.

Gewoon zeer goed!

Gekregen wat ik vroeg

Range Rover 1999

De Range Rover waarmee wij op vakantie wilde gaan had een aantal vervelende gebreken. Na een telefoontje een afspraak kunnen maken en de dag daarop een passende prijsopgave ontvangen. Alles is voor onze vakantie vakkundig gerepareerd

Uitermate tevreden

Keurig nette werkplaats en ontvangst. Uitleenauto stond netjes klaar. Trekhaak met afneembare kogel laten monteren, uitleg gekregen en werkzaamheden geheel volgens opgaaf netjes uitgevoerd.

Een onvermijdelijk bezoek aan de garage leverde een positieve ervaring op.

Onderhoud aan een auto is onvermijdelijk en lijkt altijd op een verkeerd moment te komen. Olie&zo begrijpt dit en doet er alles aan om het mij zo makkelijk mogelijk te maken.

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!