Wordt door eerlijk en betrouwbaar personeel geholpen.

Ontzettend goede service. Ga altijd zeer tevreden naar huis. Er werken zeer eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar personeel.

Goed geholpen!

Goede service, netjes van te voren gebeld met een indicatie van wat het allemaal gaat kosten.

Goed adres..!

Zeer goede service en montage trekhaak op mijn polo GTI heel mooi afgewerkt!!!

Ze denken met je mee!

Maandagochtend, kinderen naar school, auto in richting mijn werk. Auto start niet! Ik start mijn week (en auto ;-)) liever een stuk soepeler en hoe fijn was het dan ook dat ik na ruim een uur, incl nieuwe accu, alsnog naar mijn werk kon rijden!

Kwaliteit en service.

Fijne persoonlijke benadering en dienstverlening naast kwalitatief goede service.

Vertrouwen in de klant.

Een modern bedrijf met nog wel het persoonlijke en de gemeende klantvriendelijkheid van toen...!

Niets op aan te merken.

Goed geholpen, eerlijk over prijs en uitgevoerde werkzaamheden en meedenken m.b.t. toekomstige werkzaamheden. 100% maatwerk!

Echt ontzorgen inderdaad!!

Fijn dat het 's morgens kon. Super meegedacht, heel fijn! Duidelijke uitleg en ook niet gedaan wat niet nodig was.

alles prima geregeld

helemaal zoals het moet. auto mocht een dag langer staan. meteen hulp toen mijn auto in de sneeuw vast zit. prima

Fantastische service!

Ze nemen de tijd voor je, je kunt altijd binnenlopen, ze helpen je meteen. Kopje koffie staat klaar in n hele mooie "wachtkamer", ze zijn niet duur, maar wel heel goed en netjes. Toppers!

Alles was zeer goed geregeld volgens afspraak en voor n redelijke prijs Bedankt voor de goede service

prettig

voldoende feedback

Super snelle en goede service!

Goed en snel geholpen en altijd fijn om van te voren de kosten te horen!

Proactief, klantgericht, goede communicatie!

Via trekhaak.nl bij O&Z gekomen. Direct opgebeld voor afspraak. Toen ik een probleem had met het afzetten vd auto stelden ze meteen voor om mijn auto op te halen. Na het werk werd hij keurig terug gebracht. Zou zo weer gaan.

Nette, snelle bandenwissel

Vriendelijk personeel, lekker snelle service, fijne showroom. Fijn dat de medewerkers mij en mijn auto herkennen!

Prima service, goede afspraken en goed met klant mee gedacht

Prima service, goede afspraken en goed met klant mee gedacht

Snel en makkelijk

In de app snel een afspraak maken. Als er iets is wordt je op de hoogte gebracht. Goed geregeld.

Zeer goede ervaring met Olie en zo

Goede service, afspraken perfect na gekomen.

Prima service!

Conform afspraak en in zeer korte tijd werd de opdracht uitgevoerd. In de tussentijd kon ik prima werken onder het genot van een kop koffie.

helder en duidelijk wat betreft werkzaamheden

goed overleg voordat werkzaamheden worden uitgevoerd. klantvriendelijk .

Uitstekende service, en je weet vooraf wat het gaat kosten

Uitstekende service, je krijgt vooraf een offerte met de kosten. Je weet vooraf waar je aan toe bent(ook eventuele extra kosten worden eerst besproken). De auto rijdt als een zonnetje.

Heel goed afgewerkt.

Alles naar wens afgewerkt en vriendelijk behandeld.

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!