Super geholpen

Het is heel geholpen

Zeer tevreden!

Snelle & goede service, komt eerlijk over. Zeer netjes behandeld als klant. Kan niet beter

Trekhaak montage

Zoals altijd, super geregeld en snel. Van der Eerden Auto's

Keurige behandeling geheel volgens afspraak!

Trekhaakmontage. Keurig geregeld.

Zeer vriendelijk, reële prijzen!

Mooie auto gekocht, zelfs op Hemelvaartsdag wilden ze ons ontvangen. Prima auto voor een goede prijs en heel vriendelijke medewerker. Aanrader!

Heel goed geregeld, top!

Als heel erg goed ervaren! Vriendelijk, goede communicatie, netjes aan de afspraak gehouden en een leenauto, ja top!

Op vrijdagmiddag wilde mijn auto niet meer starten en daarom moest ik wachten tot na het weekend

Op afspraak verscheen prompt maandagmorgen Stefan om mijn auto op te starten. Daarna zelf de auto naar garage gereden, waar binnen no-time een nieuwe accu werd geplaatst. Prima service

snel en goed geholpen

vriendelijk en ze doen wat er van haar wordt verwacht top

Alles volgens afspraak

Keurig geholpen en alles volgens afspraak gedaan.

goed geholpen

Netjes ontvangen en goed geholpen. Onderhoudsbeurt op tijd uitgevoerd

Komen afspraken na prima service

Wordt snel geholpen en reparaties vakkundig uitgevoerd. Krijg ook uitvoerige uitleg over de reparatie zelf.

topservice

Goed meegedacht fijne service en snel opgepakt

Snelle en goede service

Goede en snelle service

Prima service en goed advies

Top garage

Goede service en vriendelijke mensen.

Afspraak voor onderhoud was snel te plannen en bellen netjes vooraf wat er eventueel vervangen moet worden. Fijn geregeld.

Goede Service en Vriendelijk personeel.

Zeer goede ervaring

As good as it gets !

De Jaguar XKR -een youngtimer- van mijn man stopte ermee, de ANWB wegenwacht constateerde dat de accu op/defect was en wat nu ? De eigen dealer wilde dit wel repareren, maar we moesten zelf uitzoeken hoe de auto daar te krijgen. Bijna niet te doen. Een telefoontje naar Olie&Zo (we kennen uit ons netwerk mensen daar) en zij bestelde/ontvingen een nieuwe accu, kwamen deze in de auto plaatsen en dat alles dezelfde dag en nog overdag. Een top ervaring, die begon met de receptie, iemand vd werkplaats en eindigde bij een monteur. Allemaal vriendelijk, warm, pro actief, professioneel en behulpzaam. Een warm bad en superblij klant die zich goed realiseerde: een auto van een andere dealer, ook in onderhoud daar en een nieuwe klant met zakelijk niet de meest interessante vraag. Als je dan zo’n performance neerzet ben je niet alleen top professionals, maar ook echt goed volk. Kortom, ik kan geen enkel bedrijf warmer aanbevelen dan Olie&Zo en dat voor alles wat zij doen.

Nette garage

Nette garage en goed overleg over reparatie en prijs.

Prima communicatie

Het bedrijf ziet er keurig uit wat vertrouwen geeft. Daarnaast word je gebeld voordat ze reparaties/werkzaamheden gaan uitvoeren.

Snelle en goede service

Een afspraak was snel gemaakt en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Goede berichtgeving ook rondom het ophalen van de auto. Absoluut een garage waar je je auto met een gerust hart kunt achterlaten.

Prima service!

Prima service weer!

Klantvriendelijk

Positief

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Blij met de nieuwe trekhaak

Klantvriendelijk. Goede uitleg hoe de trekhaak werkt.

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!