Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een eenduidig positief beeld van Dahab Auto's. Klanten roemen vriendelijk en professioneel personeel, snelle en duidelijke service en betrouwbare nazorg. Er wordt gewaardeerd dat kosten en reparaties helder gecommuniceerd worden en dat er aandacht is voor vervangend vervoer. Al met al wordt Dahab Auto's aanbevolen en vertrouwen klanten in de dienstverlening.
Duidelijke communicatie en geven aan wat nodig is. Prima garage.
20 June 2026
Topservice
16 February 2026
meneer/mevrouw
Goes
Ik heb alleen ervaring met onderhoud van twee auto's ik heb nooit klachten gehad hierover. Goud eerlijk over reparaties geen vage verhalen altijd een belletje bij extra kosten. Garantie vervangen van onderdelen ook hier positieve ervaringen daar wordt niet moeilijk over gedaan in tegendeel.
4 February 2026
Rik
Wissenkerke
APK keurig gedaan, snel, en binnen het budget. Ook erg attent dat ze een vervangauto aanbieden. kreeg een vriendelijk telefoontje dat mijn auto op de afgesproken tijd klaar stond. Top dus, zoals het eigenlijk hoort, maar wat je tegenwoordig nog zelden tegen komt. Chapeau mannen !
17 January 2026
meneer Edwin
Wemeldinge
Na jaren een leaseauto te hebben gereden nu weer privé een auto gekocht. Heel fijn contact. Vanaf het allereerste contact tot na de aflevering steeds met me meegedacht. Ik kan Dahab auto’s absoluut aanbevelen.
3 January 2026
Richard
Bergen op Zoom
Mooie en goede occasion gekocht bij Dahab Auto's (VW Golf Sportsvan 1.4 TSI 92 kW Highline Business Premium uit 2017 met circa 101.000 km. op de teller). Vriendelijke en klantgerichte dienstverlening en service door verkopers Kenan en Maher. Afleverpakket 'Pro' was zonder meerprijs bij de aankoop inbegrepen (o.a. 12 maanden APK-geldigheid, onderhoudsbeurt volgens fabrieksinterval, en 50% gevulde brandstoftank). Een kleine schade aan één van de velgen is netjes verholpen voor aflevering. Bij aflevering was de auto voorzien van een grote rode feeststrik: dit was de eerste keer in 25 jaar auto-aankopen dat zoiets mij ten deel is gevallen. Een klein maar leuk en persoonlijk detail bij de aflevering. Alles bij elkaar een positieve ervaring in de aankoop en aflevering van een occasion bij Dahab Auto's. Ik woon zelf niet direct in de buurt van Goes (Den Haag), een rit en bezoek daar naartoe zou ik met de hierboven vermelde ervaring in het achterhoofd zeker als de moeite waard bestempelen. Ik ben zeker een tevreden klant!
17 October 2025
Kees
Den Haag
Voor mij is dit de beste plek voor een goede service en interactie. De mensen daar werken met volledige professionaliteit en precisie. Dank u wel, ik ben al 9 jaar klant daar.
6 September 2025
meneer F.Mohammed
Heinkenszand
Geen
2 September 2025
Fonnie
Ossenisse
Altijd een goede, klantgerichte service. Buitenom dat persoonlijke behandeling. Wat mij betreft een van de beste garages/showrooms van Goes en omstreken!
28 August 2025
John Walhout
Goes
Correct en vakkundig geholpen.
20 August 2025
John
Wouwse plantage
We zijn super goed geholpen bij Daheb Auto’s! Alles verliep snel, vriendelijk en professioneel. Heel blij met onze aankoop en zeker een aanrader!
12 August 2025
Rokhia
Utrecht
Ik heb drie auto van hier gekocht. Ik had geen probleem. Top bedrijf, top garage. Bedankt, Dahab auto’s!!! Groetjes aan Maher!
18 July 2025
Mihai Radu
Westdorpe
Personeel, behulpzaam, professioneel Prima geholpen
7 June 2025
Boudewijn v Gilst
Kloetinge
Aankoop van mijn nieuwe auto verliep erg fijn, nette zaak waar je niet opdringend wordt benaderd door een verkoper maar rustig tijd krijgt om rond te kijken. Eerlijke inruilprijs ontvangen voor mijn vorige wagen. Ook onderhoud wordt netjes uitgevoerd. Al met al een zeer positieve ervaring bij Dahab.
27 May 2025
Rob
Beste garage in Goes
26 May 2025
meneer/mevrouw
Goes
Die boys hebben ons vriendelijk gezellig en goed geholpen. Erg tevreden over de sales, aftersales en inruil.
28 April 2025
Orfeo Acton
Hendrik-Ido-Ambacht
Heb een fantastische BMW gekocht, goede afspraken en de auto is helemaal netjes gepoetst. Vriendelijke service, en bij het ophalen een grote strik erom!
9 April 2025
Alex
Vlissingen
De deskundigheid en het meedenken sieren Niels en zijn team.
Onderhoud en/of APK
21 February 2025
Wim
Onderhoud en/of APK
15 February 2025
Jesse
Kapelle
Bij Dahab auto heb ik.mijn auto gekocht. Omdat de auto 15 jaar was, een youngtimer dus, heb ik er een bovag garantie pakket bijgekocht. De auto bleek veel verborgen mankementen te hebben wat vooraf niet te zien was. Daardoor zijn er veel onderdelen vervangen tot het reviseren van de moter aan toe. Geen enkele keer werd er moelijk gedaan en werd alles vervangen wat niet goed was! De auto moet gewoon goed zijn, is hun motto! Dahab auto's verdiend een groot compliment. Menig autobedrijf had toch wel anders gereageerd!!
9 February 2025
Peter van der Knijff
Hendrik-Ido-Ambacht
I made an appointment one day earlier to make a test drive. The next day, I visited their place and bought my car. Overall, everything was well organized and friendly. Thanks Dahab Autos for arranging everything properly!!!
31 October 2024
Mohammad
Eindhoven
Ik was er met mijn zoon voor zijn eerste auto. Helaas niet geslaagd. Bij de binnenkomst zag ik echter ook een auto die mijn interesse trok. Een KIA NIRO EV met weinig kilometers. Later die week gebeld of ik er in kon proefrijden. De zit is belangrijk en het zat prima, ook het rijden liet niets te wensen over. Over de inruil van mijn auto waren we het snel eens. De onderhandelingen duurden maar kort, ik denk dat Anwar en ik er een goed gevoel over hadden. Ik zou zeggen als je een andere auto zoekt dit bedrijf zeker niet overslaan.
29 October 2024
Frans1951