Ik heb RoadMasters als zeer positief en deskundig ervaren.

Mijn eerste lessen verliepen nogal anders dan ik verwacht had. Toen ik dit had aangekaart, werd ik meteen serieus genomen. Het probleem werd meteen opgelost. Roadmasters beschikt over genoeg ervaren rijinstructeurs.

Echt een aanrader

Veel geduld en goede ervaring

Super!!

Waar ik heel blij mee was is dat ik heel snel terecht kon om mijn E achter B te halen Na een prettig kennis makingsgesprek zijn we aan de gang gegaan De instructies waren goed en duidelijk en aan het einde van de middag had ik mijn rijbewijs gehaald precies op tijd, die week erop haalde ik namelijk al onze caravan op nogmaals bedankt voor de leuke dag

Leuk en goed

Ik ben in een keer geslaagd en had een leuke rij-instructeur

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Super fijne begeleiding naar mijn rijbewijs!

Professionele rij-instructeurs zorgden er voor dat ik veilig, snel en goed mijn motorrijbewijs in 1x heb behaald.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Motor

Kundige instructeur

Met veel geduld en goede uitleg les gekregen van Mike

Heerlijk gereden

Top lessen zoals gewend.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Aanhangwagen

goede en zeker ook fijne lessen!

~

Goede rijschool!

Goede lessen gehad van Sylvia en Vinca. Ze nemen echt de tijd voor je. Daardoor in 1x geslaagd! De app van RoadMasters is ook erg fijn! RoadMasters is een echte aanrader!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Rijschool gewisseld voor een top ervaring

Vandaag had ik mijn herkansing en ik ben geslaagd! Ik ben twee keer eerder gezakt met een andere rijdschool, maar werd meteen goed begeleid bij roadmasters! Inge is een top instructrice, ze zag meteen waar ik aan moest werken. Ze gaf me een fijn gevoel en zelfvertrouwen wat ik erg nodig had na twee mislukte pogingen. 10 lessen waren meer dan genoeg en ik ben geslaagd. De app en systeem van roadmasters is heel fijn, er is geen druk met betalingen en alles word netjes en duidelijk geregistreerd en weergegeven. 10/10 ervaring en ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt!!!

Top rijschool!

Geen klachten, alleen maar complimenten voor de rij-instructeuren! Er wordt helder uitgelegd en vaak een leuk praatje in de auto.

Fantastische rijschool!!!!!

Ontzettend vriendelijk en professioneel contact gehad. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak gesteld!! En daardoor in ene geslaagd, bedankt!!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Bromfiets

Alles goed uit rustig uitgelegd

Alles werd op een hele rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor de lessen zelf erg leuk waren.

Aanrader!

Top ervaring gehad met de rijlessen. Het leertempo is erg fijn en er wordt goed gekeken naar je niveau. Daarnaast ook altijd gezellig gehad in de auto met mijn rij-instructeur Shad!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Super goed begeleid in het halen van E achter B Michael neemt de tijd en legt alles duidelijk en rustig uit

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Aanhangwagen

Leuk, leerzaam maar ook gezellig

Top lessen gehad van Sylvia en Shad. Met als resultaat: in 1x geslaagd yeahh ;)

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Alles goed geregeld in twee dagen achter elkaar . Waren twee leuke en ook leerzame dagen met het E rijbewijs als resultaat , wat wil je nog meer .... Bedankt Roadmasters !!!

Alle aandacht

Wat me opviel was de rust en aandacht. En natuurlijk blij met het in 1 keer halen van het rijbewijs.

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Zeer goeie rij ervaring met een goeie Rijinstructeur

Super leuke rijlessen

Altijd een fijne sfeer tijdens de rijlessen met Shad. Naast de gezelligheid ook nog eens effectief en leerzaam en daardoor in een keer mijn theorie- en praktijkexamen gehaald!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Er wordt super goed les gegeven!

Inge is heel aardig en legt alles stap voor stap uit, ze let ook goed op alles en houdt alles heel comfortabel. Heb het daarnaast super gezellig gehad in de rijlessen! Goede rijschool, alles is heel goed geregeld, ook met de theorielessen die door de rijschool worden aangeboden.

Super goed!

Dankzij Inge alles in 1 keer kunnen halen! Mega blij mee!

Fijne rijschool

Fijne en vlotte communicatie. Prettige instructeur. Leuke lesdag gehad en uiteindelijk geslaagd!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Bromfiets

Heel fijn & leerzaam!

De lessen waren erg leerzaam. Blij met m’n keuze om voor RoadMasters te gaan.

Rode Ring 49 K

1566 HR Assendelft