goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik bij Menno in de auto stapte, voelde ik me gelijk op m\'n gemak. Hij is een vrolijke laid-back (letterlijk) gozer die je je thuis laat voelen in zijn auto. Hij leert je rustig om vertrouwd te worden met de auto en de weg. Hij is een topper van een rij-instucteur die niet verlegen is om een praatje met je te maken over andere zaken dan auto en autorijden (ook wel eens leuk;)). Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald en dat was zonder Menno zijn goede lessen zeker niet gelukt. Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen:)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 1,5 jaar geleden mijn autorijbewijs bij Michael gehaald. Door zenuwen/faalangst was ik de eerste paar keer gezakt. Uiteindelijk heeft Michael mij enorm goed geholpen en gerustgesteld, waardoor ik na een feilloos examen ben geslaagd. Als je op zoek bent naar een rustige maar deskundige instructeur, dan ben je bij Michael aan het goede adres!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had Menno als instructeur. Zelf dacht ik dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen, maar door Menno ben ik zelfverzekerd geworden in de auto en met vlag en wimpel in 1x geslaagd! Hij is erg geduldig en legt alles goed uit. Ik had geen betere instructeur kunnen wensen! Altijd optijd, vriendelijk en het was ook nog eens gezellig in de auto. Een echte topper!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels heb ik alweer een tijdje mijn rijbewijs. Tijdens de rijlessen kreeg ik les van Michael en hij heeft mij ontzettend geholpen! Hij was ontzettend geduldig en heel erg begripvol. Hij nam de tijd om mij het autorijden onder de knie te krijgen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Menno Meijland als instructeur ben ik in één keer geslaagd voor mijn rij-examen. Menno is een rustige en duidelijke instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, gezellige lessen gehad bij Michael die heel makkelijk ingepland konden worden! Hij is eerlijk over hoe je het doet en altijd geduldig, hulpzaam en vriendelijk als iets een keer niet goed gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wil je met plezier leren autorijden? Rij dan met Menno! Hij is zeer professioneel, rustig en ook nog eens gezellig. Hij heeft me snel en veilig leren rijden, en ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Michael Kok met veel plezier en ben ook nog in één keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super gelest bij Michael hij heeft mij professioneel en goed leren auto rijden en was in 1 keer geslaagd! ik zeg doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankjewel Menno voor je fijne rijlessen. Dankzij jouw heb ik mijn rijbewijs gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Michael ervaren als een geduldige, duidelijke en positieve instructeur. Naast rust maar gezelligheid in de auto had hij scherp oog voor de verbeteringen en zwakke punten en kon veel meer uitleggen dan alleen de regels en besturen van de auto. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van Michel, autorijden vond ik erg leuk maar ook super spannend, ik kon ook goed aangeven welke manieren niet voor mij werkten en daar speelde hij goed op in. Een rustige maar duidelijke instructeur, heb echt goede lessen van hem gehad en ben super blij dat hij geduldig les heeft gegeven. Toen ik me rijbewijs haalde heeft hij me ook goede tips gegeven, die mij motiveerden om zo snel mogelijk zelf een auto te nemen, mijn rijvaardigheid is daardoor vooruit gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele effectieve, fijne, maar ook nog gezellige rijlessen gehad van zowel Michael als Menno!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb bij Menno Meijland les gehad, heb in minder dan 30 mijn rijbewijs gehaald. Lessen waren altijd erg ontspannen en rustig. Was altijd gezellig en toch heel leerzaam tegelijkertijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Michael gelest. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, mede door de fijne manier van les geven en de goede begeleiding. De lessen zijn voor iedereen aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede, duidelijke en leuke lessen gehad van Menno Meijland! Heeft veel ervaring en helpt je graag zo snel en veilig mogelijk de weg op.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Michael gelest en vond dit echt super!! Hele goed begeleiding en deskundige uitleg en hulp.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gelest bij Michael. een gezellige sfeer in de auto en ook een goed resultaat dankzij zijn vakbekwaamheid heb ik mijn rijbrwijs binnen ! Bedankt michael

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen mijn vorige instructeur er een rotzooi van maakte, heeft Maikel mij ontzettend goed geholpen! Het waren ontzettend gezellige en leerzame lessen!

Rode Ring 49 K

1566 HR Assendelft