goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen bij Roadmasters als goed ervaren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen gehad met Menno! Maar vooral goed leren auto rijden natuurlijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd door de hulp van menno, goed te bereiken voor hulp, een echte aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke leerzame lessen. Het is fijn dat je aan het einde van de les hoorde wat er niet goed ging of wel goed ging. \r\ntop rijschool :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame, leuke lessen en de humor is mooi meegenomen. Een echte aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service goede begeleiding helpen je goed. Echt een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Hele leuke en leerzame lessen! In 1x geslaagd! Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd voor m\'n autorijbewijs door super goede lessen van Menno. Top dat hij altijd rustig blijft en goede uitleg geeft over wat je wel en niet goed doet. Daarnaast was t ook nog super gezellig in de auto. 👍🏻

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op mijn 17e levensjaar begonnen met lessen bij Menno, ik had er erg veel zin in en kon niet wachten om het rijbewijs binnen te slepen! In het begin was ik wel erg zenuwachtig, maar dat was al snel verholpen door de hulp en rust van Menno. Volgens mij met 20 of 22 lessen kon ik afrijden en meteen geslaagd! Als ik erop terug kijk heb ik enorm veel plezier gehad in het leren autorijden en rij ik nu 5 jaar later nog elke dag met veel plezier!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Roadmasters 5 lessen genomen. Daarvoor had ik al vele lessen bij iemand anders gehad. In deze 5 lessen heeft Michael Kok mij goed kunnen helpen om de puntjes op de i te zetten. Nu kan ik met trots zeggen dat ook ik mijn rijbewijs heb gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een moeizame start bij een andere rijschool overgestapt naar Menno van Roadmasters. In 10 lessen enorm veel tips en goede adviezen gekregen. In 1 keer geslaagd uiteindelijk!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd erg veel plezier gehad tijdens de lessen van Mike! Hij geeft deskundig les, weet precies wat de goede aanpak is per persoon en blijft altijd rustig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede steun rond het examen, Rustgevend als je zenuwachtig bent en heerlijke relaxte lessen. Ik heb niks te klagen bij hun. Echte toppers zijn het😊

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad. Het waren super leuke en leerzame lessen. Dankzij Menno ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik had me geen betere rij-instructeur kunnen wensen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb ongeveer 4jaar geleden rijles gehad van Menno. Tijdens de lessen krijg je altijd heel veel positieve feedback en duidelijke uitleg over wat beter kan. Wat ik ook heel fijn vond is dat afspraken altijd werden nagekomen en lessen kunnen, wanneer nodig, eenvoudig verzet worden. Daarnaast waren de lessen ook altijd erg leuk!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 2 jaar terug les gehad van Menno Meijland. Mijn ervaringen zijn goed! Hij is deskundig, neemt de tijd om uit te leggen en geeft duidelijke feedback. Verder is hij rustig, wat ik persoonlijk erg prettig vond. Ik heb mij niet verdiept in zijn huidige tarieven, waarom ik hier nu geen beoordeling over kan geven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn eerste 25 lessen bij een andere rijinstructeur gehad en mijn gevoel was niet goed. De deskundigheid, een goede manier van les geven en een klik ontbrak. Menno werd mij toen aangeraden door meerdere vriendinnen (die waren dus ook heel positief!). Buiten dat ik in een paar lessen bij Menno meer had geleerd dan in die vele andere lessen die ik heb gehad, was het ook super gezellig in de auto. Wat je ook zekerder maakt om te rijden. Het contact en het plannen ging ook vlekkeloos. Al met al top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had rijlessen van menno, was altijd gezellig en in 1 keer geslaagd!!! Wat wil je nog meer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Menno is zeer professioneel, altijd goed gehumeurd, gezellig, blijft rustig en stelt je meteen op je gemak. Ik was van tevoren best wel zenuwachtig, maar dat was al snel weg door Menno. Binnen een half jaar heb ik in 1x mijn rijexamen gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wordt haarfijn uitgelegd op een professionele manier.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 4 jaar geleden mijn rijbewijs bij Michael gehaald. Ik ben zeer tevreden! Altijd gezellig in de auto en toch ook serieus. Erg leuke tijd gehad!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige & veilige rijlessen! Je voelt je op je veilig en op je gemak, waardoor je sneller leert!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op mijn 18e heb ik gelest bij Michael in de auto. Het voelde meteen vertrouwd. Micheal is een goede instructeur en spreekt duidelijke taal. Je weet altijd waar je aan toe bent, hij is heel oprecht en eerlijk over hoe het gaat, wat goed en fout gaat. Daarnaast geeft hij extra aandacht aan de dingen die je moeilijk vindt. Alle examenonderdelen komen aan bod en de voorbereiding op het examen is ook heel volledig. \r\nVerder is Michael een rustig en toegankelijk persoon, stelt je op je gemak waar nodig en geeft je vertrouwen op de weg.\r\n\r\nIk geniet nog iedere dag van mijn rijbewijs! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik bij Menno in de auto stapte, voelde ik me gelijk op m\'n gemak. Hij is een vrolijke laid-back (letterlijk) gozer die je je thuis laat voelen in zijn auto. Hij leert je rustig om vertrouwd te worden met de auto en de weg. Hij is een topper van een rij-instucteur die niet verlegen is om een praatje met je te maken over andere zaken dan auto en autorijden (ook wel eens leuk;)). Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald en dat was zonder Menno zijn goede lessen zeker niet gelukt. Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen:)

Rode Ring 49 K

1566 HR Assendelft