goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en goede rij ervaring \r\nLeuke rij instructeur \r\nGoede en duidelijke uitleg\r\n\r\nErg tevreden en zeker aan te raden voor anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Leuke lessen. Goede instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het super leuk om rijles te hebben hier

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede begeleiding, duidelijke instructies met tussendoor een grapje. Altijd goede communicatie en duidelijke afspraken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb autorijles van Michael gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn , veel duidelijke uitleg en een goede comunucatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 2x te zijn gezakt overgestapt naar Roadmasters, heel erg blij met de begeleiding van Michael Kok die ervoor heeft gezorgd dat ik nu met vertrouwen op de weg op kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke, gezellige en leerzame lessen bij Menno gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren leuke en goede lessen. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke ervaring met roadmasters,

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie uitleg, woord snel geholpen, vriendelijke rijinstructeurs en voor een goeie prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt erg goed geholpen en begeleid tijdens de lessen en voorbereid op het examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb eerst 15 lessen gehad bij een andere rijschool, maar die vielen zo tegen dat ik was gestopt. Na bijna een jaar toch maar weer het autorijden opgepakt, maar dit keer bij RoadMasters en ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Goeie lessen, geen gezeik, prima prijs en heel aardige instructeur. Bedankt Michael :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie leraar, erg aardig!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel en gezellig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Menno is dat hij heel rustig is. hij stelt je gerust bij de eerste keer. Ik kwam aan met spanning, maar wanneer ik naast hem zat werd ik rustig. \r\nStap voor stap leer je meer en zo doende heb ik in 1x me rijbewijs gehaald. \r\nWanneer je weinig tijd had in de week om te rijden, kreeg Menno altijd wel weer een plaats voor je in de week zodat je alsnog kon rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed geholpen en een goeie tijd gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed. Je krijgt veel aandacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een halfjaar fijne lessen mijn rijbewijs in 1x gehaald. De instructeur was erg flexibel en tijdens de lessen relaxed. Verder word er na het maken van een afspraakeen bevestigingsmail gestuurd waarin de tijden van die afspraak nogmaals genoteerd staan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm leuke rijlessen gehad! Keek elke keer weer uit naar het rijden met Michael!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een leuke manier goed leren autorijden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een top rijschool!

Rode Ring 49 K

1566 HR Assendelft